אם זה באמת היה מעניין אותך"דן" באדום
נו, עוד חברה עוברת שינוי תדמית... מעניין מאוד כמה עולה להם כל הקמפיין הזה? תחשבו כמה יחסי הציבור היו טובים יותר עם את הכסף הזה הם היו משקיעים באלטרנטיבות לדרקוני הדיזל המרעישים והמזהמים שמסתובבים לנו ברחובות. מה אתם חושבים?
זה מעניין מאודאם זה באמת היה מעניין אותך
היית מסתכל בשרשור מלפני חודשיים בו דיווחנו מהכנס שערכה דן עם הציבור ובו סיפרה על הכוונה לשנות את תדמיתה. אם היית מתעניין בנושא וקורא את השרשור ההוא (ולא נזכר עכשיו כמו YNET) היית גם קורא את מה שנכתב על הזיהום והתקינה של הזיהום מהאוטובוסים. ואם נושא הזיהום מפריע לך, אתה מוזמן לנטוש סופית את האוטו הפרטי שלך ולנסוע אך ורק בתחבורה ציבורית (ולהורות גם לחבריך ולמשפחתך לעשות כך). מה שאני יכול רק לומר שהאוטובוסים של דן עומדים בכל תקנות הפליטה של משרד התחבורה ואף מעבר לכך וכלי הרכב הפרטיים מזהמים הרבה יותר מ-1200 האוטובוסים של דן. נסיעה טובה ונעימה עם החברה מס' 1 בארץ לתח"צ - דן בע"מ. ואני לא עובד דן, ואף אחד מהמשפ' שלי לא עובד בדן.
קבל את התנצלותי על האי הבנהזה מעניין מאוד
אני לא צריך להיות חובב תחבורה ציבורית מושבע כדי שהנושא יעסיק אותי באופן כזה שאני אעקוב אחרי מה שקורה או מתפרסם בפורום הזה על-בסיס יומי/שבועי/שנתי. בנוסף הדבר האחרון שאני מתכוון לעשות זה להשתמש במנוע החיפוש של הפורום ע"מ לחפש הודעות, הוא לא כ"כ מוצלח ולפעמים בכלל לא פעיל ועדיף לפתוח נושא חדש, יכל להיות שיש עוד כמה גולשים שאינם עוקבים בקנאות אחרי המתפרסם בעיתונים או בפורומים ומעוניינים להגיב גם אם זה באיחור של חודשיים. יש לי הרגשה שחוץ מזה שמפריע לך נושא זיהום האוויר וכו' יש לך עוד הפרעה מסוימת שגרמה לך לסטותת מהנושא לגמריי מה-גם שאתה קופץ למסקנות. איך אתה יודע שיש לי רכב פרטי? (אין לי) .ומה אתה יודע על הרגלי התחבורה שלי? אני נוסע לעבודה על אופניים וכשחם אני נוסע בקוים 25,24,21,48, או 48 כן,כן, למסוף כרמלית ... ובתור רוכב אופניים אני יודע יותר טוב מכולם כמה טינופת יוצאת מהאוטובוסים והלוואי זה היה נגמר רק בזיהום אוויר (רמת הנהיגה לא משהו) זה שהאוטובוסים של דן עומדים ב"תקנות הפליטה" לא אומר שהם לא מזהמים או מרעישים נכון, בסה"כ הרכביפ הפרטיים הם הגורמים העיקריים לזיהום אבל במקום לתת פיתרון קל כמו להמליץ להם לא ליסוע (לא פרקטי בכלל) עדיף ךמסות את הכניסה למטרופולין בצורה כזו שזה לא יהיה כדאי...ביננו, ברגע שתתחיל התעוררות בכוון הזה כל תצורה של תחבורה ציבורית תקרוס...(גם אם זה יהיה בהדרגה). לסיום, אם הנושא חשוב לך באמת המנע מלעקוץ אנשים ששותפים לך בדיעותיהם והשורה התחתונה היא שהפתרון מס' 1 לתח"ץ -לפחות בגוש דן- זה רכבת תחתית או פתרון עילי עב"ס חשמלי.
"פתרון כל בעיות התחבורה" כביכולקבל את התנצלותי על האי הבנה
חשבתי - בטעות, שאתה עוד אחד מאלה שבאים להתלונן בלי להבין כלום (זה קורה המון לאחרונה). אין לי זמן כרגע לכתוב את מה שהועלה בדיון עם דן, אך אני אומר לך שמבחינת דן - הם עומדים בכל התקנים. כרוכב אופניים - אין מה לעשות, אתה תמיד תמשיך לקבל את העשן בפרצוף עד שיפסקו הפיגועים וניתן יהיה להביא לארץ אוטובוסים ממונעי תאי דלק (הקניה של דן טורפדה ע"י המשרד לביטחון פנים). אוטובוסים ממונעי גז מזהמים כמעט כמו אוטובוסים מונעי יורו 3 (התקן הנוכחי היוצא) ויותר מאוטובוסים מונעי יורו 4 שהוא התקן החדש, אותו דן תאמץ החל ממשלוח האוטובוסים הבא. מסכים איתך לגבי עניין המיסוי - הלוואי והיו עושים זאת, אבל זה כבר מחוץ לידיה של דן. אולי משרד התחבורה או הרשויות המקומיות יוכלו להקים דבר שכזה, אך סביר להניח שבעלי אינטרסים לא ירשו זאת. רכבת תחתית: אני מקווה שאני הראשון שמבשר לך את זה, אבל עד 2010 לכל היותר תהיה רכבת קלה (עילית ותחתית במרכז ת"א) מבת ים עד פ"ת, כשמתוכניים עוד 2 קווים נוסף לנ"ל. לצורך כך הוקמה חברה ממשלתית בשם נת"ע שתפקידה להכין את השטח (תשתיות, הקצאת קרקעות, תיאום בין רשויות, תיכנון תוואי הקו) לזכיין שייבחר להקים ולהפעיל את הרכבת. כרגע הפרוייקט עמוד בשלב המכרז, כאשר יש שלוש קבוצות מתמודדות, המורכבות מחברות בינ"ל וגם דן, אגד וקונקס. העבודות לאורך התוואי כבר החלו, והן עומדות על שלב פינוי והזזת תשתיות: בבת-ים לאורך רח' ניסנבאום ורח' הלפר וכן ביפו לכל אורך שד' ירושלים. אם אתה סקפטי לגבי זה - אוכל רק לומר שחברי הפורום (ובכללם גם אני) נפגשנו עם גורמים בנת"ע ואני יכול להבטיח לזה שהפרויקט קורם עור וגידים ולא סביר שיבוטל. עם זאת, אני לא בטוח שהרכבת תפתור את כל בעיות התחבורה, למרות שנת"ע לקחה על עצמה לתכנן מחדש את מערך הקווים בת"א. את הישראלי קשה מאוד להוציא מהאוטו... לסיכום, אני מקווה שתישאר בפורום ותהפוך לחבר מן המניין ואני מצטער על תגובתי העוקצנית.
קישור לכתבה"דן" באדום
נו, עוד חברה עוברת שינוי תדמית... מעניין מאוד כמה עולה להם כל הקמפיין הזה? תחשבו כמה יחסי הציבור היו טובים יותר עם את הכסף הזה הם היו משקיעים באלטרנטיבות לדרקוני הדיזל המרעישים והמזהמים שמסתובבים לנו ברחובות. מה אתם חושבים?
יבלוט בנוף כמו הדאבל של רכבת ישראל"דן" באדום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.