דמעות ..

דמעות ..

האם תגובתו של גבר שרואה את בת זוגתו בוכה מעידה משהו על רגשותיו ?!

לדוגמא -
אתמול בערב רבתי ויכוח שטותי בסופו נזרקו מצידי מילים שהתפרשו בצורה לא נכונה .
שהבנתי שפגעתי בו מאד , וכמובן לא בכוונה פשוט התפרצתי בבכי .
בן זוגי שפשוט היה צריך ללכת באותו הרגע פשוט התיישב וביקש ממני להירגע .. תוך כדי זה שאני מסבירה לו שהוא פשוט הבין אותי לא נכון .. הוא פשוט היה מתוסכל כל כך מזה שלא הפסקתי לבכות .
לאחר שהוא הלך התכתבנו ודיברנו והוא פשוט היה מקסים , דאג להסביר לי שזה קורה ושגם דברים כאלה צריכים לקרות.
כשחברה דיברה איתי סיפרתי לה מה קרה והיא פשוט אמרה לי ׳זה שאת בוכה ליד חבר שלך יכול לגרום לו לריחוק..׳
אני מנסה מאותו הרגע פשוט להבין , זה באמת גורם לריחוק? מה התגובה של גבר אומרת עליו במצבים כאלה ?
או שאולי זו סתם תגובה אנושית ולא קשורה למה שהוא הרגיש באותו רגע ?

היי

בכי הוא בדרך כלל תגובה לא רצונית להלך רוח סוער.

אצלי זה מתבטא כשאני עצבנית דווקא, לא כשאני עצובה, אצלך זה התבטא במהלך ריב וזה טבעי.

אצל חלק מהאנשים, כבחורה בוכה מביא לחוסר אונים, אצל חלק פשוט אי יכולת להתמודד עם זה ובאמת להתרחק, ואצל חלק, פשוט אדישות.

כל עוד את לא משתמשת בבכי כמו איזה נשק, אין שום סיבה שחבר שלך יתרחק ממך, והוא באמת לא התרחק, ההיפך, הוא הרגיע אותך ונשמע באמת בחור טוב.

סתם טיפ קטן - גם לריב צריך לדעת, ולזרוק מילים לאוויר מתוך ריב, לא ימחוק אותן אחר כך, לא משנה כמה לא תתכווני או תצטערי, לכן חשוב מראש לא לומר אותן.

אם הבחור באמת אוהב, הוא לא יתרחק, הוא יבין, או ירגיע ... לדעתי כל תגובה אחרת לבכי בזוגיות פשוט מראה על חוסר רגישות.

היי..

המילים שאמרתי הובנו לא נכון .. הכוונה שלי לא הייתה חלילה לפגוע .. זאת הפעם הראשונה שאני בוכה לידו בגלל ריב.. וחלילה זה לא היה מסיבה של להשאיר אותו איתי באותו רגע זה פשוט יצא לי בלי שליטה..

sani48

New member
כן,ואיך שהוא הגיב

מעיד על זה שבאמת אכפת לו ממך,אין לך מה להצטער על זה שבכית, זה דבר טיבעי,ועדיף לבכות ולשחרר מאשר שלמישהו ממכם ישאר טינה אחרי זה,העיקר שהוא יודע שלא באמת היתכונת למה שאמרת ושאת באמת מצטערת,חשוב רק שבאמת תלמדי מזה משהו,ושהריבים השטותים האלה לא יחזרו הרבה על עצמם,כי אז הוא כבר יוכל לאבד את הסבלנות שלו,אם תיהי יותר מדי היסטרית,ותעשי סרט מכל שטות,שיהיה לכם בהצלחה

ברור ואני מבין אותך.

גברים לפעמים נופלים בסיטואציות שלא יודעים איך להגיב.נראה לך שבגלל שבכית הוא יתרחק?לא נראה לי,ואני לרגע לא מאמין שזה קורה.

למעלה