דמעות

shiraz2

New member
דמעות

כמה ששונאת לבכות. שונאת להפגין חולשה, ובכי בשבילי הוא המאפיין העיקרי לחולשה. עכשיו אני יושבת ובוכה, יושבת וחושבת עלינו. חושבת על הנשיקות, על האהבה, ובעיקר עליו. היום לא הפסקתי לבכות. אומנם לא תמיד ראו, כי בדר"כ אני בוכה רק בלב, אבל בשלב מסויים לא יכלתי יותר להתאפק ופרצתי בבכי. כמובן שכל חברי נבהלו ולא הבינו מה קרה, ואני גם לא אמרתי להם. לא רוצה שיראו אותי חלשה, לא רוצה שיראו אותי ככה. אתמול הבטחתי למישהו מאוד מיוחד, שאני ממשיכה הלאה, שוכחת ממנו, מתקדמת בחיים. אחרי ההבטחה הזאת, הכרתי מישהו חדש, מישהו כל כך חמוד, וסקסי.... אבל אני מפחדת להיות איתו, מפחדת שאני רק ינצל אותו בשביל לשכוח את הקודם. ואולי.. אולי אני מפחדת שאני שוב אתאהב, שאני שוב יעבור את כל מה שעברתי, למרות שאני כמעט בטוחה שאיתו זה לא יקרה. אני מצטערת שאני כל כך דיכאונית, בחודשים האחרונים, אני מסתובבת בחוסר אונים מוחלט. והסיבה.. הסיבה שבכיתי בגללה כל כך היום זה כי יותר אני לא יראה אותו. הוא יתגייס לצבא, ויעלם לי מהחיים. אני יודעת שאני לא יעמוד בזה. תודה שאתם פה, שאתם נותנים לי לשפוך ככה את הלב... אוהבת אותכם תמיד, תמיד פה בשבילכם.
שירז

@@

New member
לירז ../images/Emo24.gif

הוא לעולם לא יעלם מחייך ואת יודעת למה? כי את העבר לעולם לא ניתן למחוק, אבל ניתן להשאיר אותו במקום שלו והמקום שלו נמצא מאחור, מעבר לזה אם תמשיכי בדרכך, גם לעבר הוא לא יהיה שייך הוא יהיה איתך בהווה ובעתיד, ואת זה בשום אופן את לא מתכוונת לעשות!!! אסור לך להגיע לזה!!! אני אספר לך משהו... אני בדיוק במצבך, אבל יש בנינו הבדל "קטן" אני במצב הזה כבר שנה ו- 8 חוד´, ואתמול החלטתי משהו, ואת יודעת מהו? החלטתי לדבוק במטרה, והצעד הראשון הוא שנרשמתי לקורס/פורום/סמינר תקראי לזה איך שאת רוצה, זה פורום של 3 ימים אשר ייתן לי להשאיר את העבר במקומו ולהסתכל קדימה אל העתיד, יתן לי את הכלים להתמודד עם החיים לאו דווקא בזוגיות אלא בכל תחומי החים, כי אני לבד לא הצלחתי, אז לבקש ולקבל עזרה זה לא בושה זאת מעלה גדולה. אני לא רוצה שתגיעי למצבי ואת יכולה למנוע זאת על ידי זה שתחליטי, רק ביום שתחליטי בראש ולא בלב, כי הראש הוא שנותן פקודה ללב. כשאת תחליטי שמהיום ואילך את ממשיכה הלאה הדרך תהיה קלה יותר, אומנם עם קשיים בדרך אבל האור ושמחת החיים יגיעו במהרה. אני מאחלת לך שאלוהים יאיר
את דרכך ושתדעי לבחור את ההחלטה הנכונה. המון
כי את זקוקה לזה באה
ה

mariana

New member
שירזוששש

נשמה את חייבת להביא לעצמך עוד צ´אנסים, את לא יכולה לנבא את העתיד, ואת לא יכולה לדעת אם תפגעי כי זה לא בטוח. ואין דבר כזה שלא נפגעים מאהבה, אף אחד לא מבטיח לך. כי אם לא רוצה להיפגע אז בחיים לא תיהיה לך אהבה, אני חושבת שאת צריכה להביא צ´אנס לבחור ההוא, אבל לא בתנאי לשכוח את ההוא אלא כדי להמשיך הלאה ולהראות לעצמך שאת כן יכולה. ולא הבנתי מי מתגייס לצבא? חבר לשעבר או זה שהכרת? "אף אחד לא שווה את הדמעות שלך, וזה ששווה אותם הוא לא היה גורם לך לבכות" תזכרי את זה. אומרים " מה שלא הורג רק מחשל" אז פשוט לומדים את הטעויות ומיישמים את זה בקשר החדש. אוהבת

שירז

אסור לך אף פעם לסגור דלת שנפתחת את בטח לא יודעת איך התפתח עם הבחור החדש אומרים שהשם לא נותן לנו דברים שאנחנו לא יכולים להתמודד איתם אלה רק את האבנים האלה בדרך כדי שנתחשל וגם אם את חושבת שאת תצאי איתו בשביל לשכוח את האחר מותר לך אבל להגיד לו שיעזור לך ואולי הוא זה ששלחו אותו בשביל זה ביי מתוקה ובהצלחה ומותר לבכות ומותר שיראו זו ממש ממש לא בושה אלה רק מראה שאנחנו אנושיים

shiraz2

New member
תודה לכולכם..

אתם באמת מקסימים.
את מה שכתבתי, כתבתי בצהריים והייתי במצב ממש רע, עכשיו כשאני מרגישה יותר טוב, אני יכולה באמת להסתכל על הדברים מנקודות מבט שונות. אז אני הולכת לצאת היום לפאב, מה שתמיד גורם לי להרגיש טוב יותר, ולהבין מה אני באמת רוצה עם הבחור השני. תודה על העצות, תודה שאתם פה בשבילי, ותודה בכלל על העזרה
אוהבת אותכם, תמיד, שירז

smd

New member
שירז הוא ישוב כי הוא אוהב.

הוא ישוב כי הוא אוהב,הוא ישוב ואני מקווה שלם ובריא בכל חופשה . גם אני הייתי חייל,גם לי היו אהבות קטנות גדולות אבל חייל זקוק לאהבה ואם היית טובה אליו חייכנית ובעלת חיוך רחב וכובש הוא ישוב אלייך . געגועים מחזקים היי סבלנית . לא יצליח אתן לך רעיון איך להביא אותו אלייך בכל מקרה ואני מבטיח לך שזה יצליח. שולח לך צרור של פרחים ולחייל שלך צרור של ברכות.

shiraz2

New member
סיקרנת אותי....

באמת תודה על המילים החמות, אין לך מושג עד כמה זה מעודד אותי
אני כולי תקווה שהוא יתגעגע אליי ולאהבה שלי אליו, אבל סיקרנת אותי עם הרעיון... כי באמת אני לא מאמינה שהוא יחזור אליי בקרוב. אז.. מה הרעיון? תודה על העידוד, אוהבת, שירז

למעלה