דמעות שחדרו ללב

דמעות שחדרו ללב

ראיתי הדמעה והמבט המתחנן ואפילו שועל שבע קרבות כמוני החליט לקפל זנב ולוותר על פרוסת הגבינה העסיסית אשר נקראתה בדרכו בתקווה שתתחילי לאהוב שועלים

גלcom

New member
לארבלון השועלון המתחזון:

תטעם עוד קצת מהגבינה העסיסית(ולא רוצה לראות דמעות תנין)!!! פעם אחת המורה שאלה את תלמידה:`` ``היו שלושה ציפורים על העץ....וירו בשתיים..כמה נשאר?`` ענה הילד:``לא נשארה אף ציפור,כי ברגע שירו בשתיים,האחת נבהלה וברחה.`` אמרה לו המורה:``לא. אבל אני אוהבת את דרך המחשבה שלך.`` אמר לה הילד:``את אוהבת את המחשבה שלי?...אז אני אספר לך חידה: ``שלוש נשים מלקקות גביע גלידה....אחת מלמטה,אחת מלמעלה ואחת באמצע... מי הנשואה מביניהן?`` ענתה המורה:``זאת שמלקקת מלמטה`` אמר לה הילד:``לא!זאת עם הטבעת.....אבל אני אוהב את דרך המחשבה שלך``********************:cool:) *********************************ושיהיה גם לך יום טוב ומתוק!!!

השועל שהפך לפודל

אתמול היה לי יום כזה של עשיית מצוות שהחל במתואר לעיל אך הסתיים בכיוון שונה וביתר עוצמלא שאני מזלזל בבעיות של הגברת ההיא אך הארוע שעברתי אתמול בלילה מוסס את ליבי לחלוטין. לפני יומיים שמתי לב לשירים דכאוניים ומצמררים הנשלחים ע``י מישהי לפורום ודעתי היתה נחושה שאין עשן בלי אש ואסור להתעלם מההודעות אשר שידרו מצוקה נוראה.הצעתי לה לעבור לאי.סי.קיו והתפתחה שיחה בת 3 שעות בה התברר לי שהמדובר באנורקסית משכילה שחייה (מה שנשאר מהם) בסכנת חיים ואעפ``כ ברחה מהאישפוז כדי לא לראות את אלה שמתים סביבה כל יום...קשה לתאר את מהלך השיחה הדרמטית אך בסופה שכנעתיה לחזור לאישפוז היום בבוקר והיא פרסמה הודעה בפורום שאכן תעשה זאת .ההרגשה שהצלחת לשכנע מישהו לחיות ואפילו יום נוסף גרמה לי להתעלות שלעולם לא הרגשתי...נראה מה יקרה איתה הערב-אולי אביא למסכנה מזור זעיר בטרגדיה העצומה של חייה....לא יכול להיות עליז עכשיו-סלחי לי יקירה!!!!!

גלcom

New member
אתה אחלה....כל הכבוד!!!

תמיד ידעתי את נפש האדם....(בהמתך?) הלא אנו נשמות תאומות? תמשיך לעשות מצוות..אולי נפגש לפחות בגן העדן לי יש שם כניסה חופשית... אהבתי לשמוע על השינוי לטובה.......!!! לא....ואל תהיה עליז......תשאר שמח!!! (רק אל תאמר שאין לי טעם טוב בבחירת בן-זוג) תאמין לי הלב של בעלי ענק!!!.....זו הסיבה שאני מתה עליו!!! ********ןאף אחד לא ידע עד היום מה שמצאתי בכך!!!!**********

מה מצאת בי?

רצית לומר ``מצאתי בך``? חלפו להם שוב שעתיים עם המסכנה ושלחה לי הרבה בדיחות וסיפורים וגם תמונה וכל אלו הם העדות ש ה י ו ם היא בפיסגה ונקווה שתישאר שם אני צריך את עזרתך אך לא באמצעות הפורום ........

גלcom

New member
אין בעיה....תמיד מוכנה לעזור!!!!!

אני לא נוהגת להכנס לצאט זה נראה לי טיפשי וילדותי מדי לדבר עם ``כתב יפה``תרתי משמע. אני בנאדם אמיתי וישר דוגרית כזו ביננו, אם אין לי כל כוונה להמשכיות בקשקשת ברשת אזי אין לי מה לעשות שם...(וזה פוגע בזמן האיכות שלי עם יחזקאל):cool:) אבל לעזור אני מוכנה...כל שכן זה מסקרן אותי במה?למה?איך?לעזור לך ארבלון..... ובעניין המה מצאתי בך? כשהגעתי לפורום הזה הכל נראה לי פורים כזה אנשים עם כינויים שונים מדברים ומספרים סיפורים מעניינים נחמדים,שירים,נחמד כזה.. מה אומר לך....אהבתי ופתאום.....נכנס אחד מצחיק,שנון כזה....הזכיר לי את עצמי....מטורפת לפעמים... והחלטתי לראות לאן זה יוביל....למרות שכולם אכלו את זה שאנחנו לא רק רוקדים ביחד אלא גם ממשים את ריקודינו וגולשים עד למימוש הסקס עצמו. כן.....יצאתי מהעניין הזה די ``שרשוחה``...ואתה ג``יגולו כמו בחיים עצמם... אבל שטויות הכל עניין של דפים.....כמו שנאמר אבל כמו תמיד לקחתי הכל בצחוק ....כמו הגלים בים שמתגלגלים ולוקחים אתם את החול ועושים מערבולות....ככה נכנסתי למערבולת הפורום....והשם שלך תמיד מצחיק אותי......ארבולת מערבולת... אז.....שמחה בשבילך על סלילת הדרך החדשה! אם באמת תרצה עזרה אבל תהיה אמיתי......קבע מקום בצאט שעה....ואני (אולי )יופיע בשמי..גל-ים המקורית!!!

גלcom

New member
נתת כבר מייל...

תן מס טלפון...........גם הפנטיום שלי שונא צאטים ואין לי אי סי קיו וחג פורים שמח גם לך וששון ושימחה... דש חמה לטלי ................באהבה ממשה!!!!! אני ממש לא רצינית....ארבלון.....

למעלה