דמעות בעיניים

fun maker

New member
אם אינני טועה אז אף פעם לא טעיתי

אלף כל - אני מסכים שאין שום סתירה - זה נאמר בבדיחות הדעת. בתכל - אני לא עורך השוואה, הבאתי דוגמא, כמשל (יש הבדל מהותי לדעתי) גימל כל - לא התלוננתי, רק טענתי, כעובדה, ששמת בפי דברים שלא אמרתי. סוף כל - לא התייחסתי לירושלים בפרט אלא לרעיון המצעדים ככלל, והאם דין מצעד בסן פרנסיסקו ותל אביב כדין מצעד בירושלים או וותיקן. טענתי בעצם שלכל מקום יש להתאים את המצעד במובן מסוים.וזה למעשה מה שקורה מעשית. ואני יודע שלא כולם מסכימים עם זה. לסיכום אני חושב שבסינון כל הערפל קרב, אנחנו מסכימים על 99% מהדברים והאחוז הנוסף... נו.. שזו תהיה הבעיה הכי קשה, אפיה לחתום? יומטוב

ro99

New member
../images/Emo6.gif

עברית שפה קשה (וחלודה, במקרה שלי)... עד שקלטתי מה זה "אפיה לחתום"! (או יותר נכון, מה המשורר התכוון להגיד)
יומבסדר אך עסוק: אני לוקחת אוויר לרגע/מתחמקת מעבודה דחופה (מחק את המיותר).

odedee

New member
what else is new?

הרי זו קלישאה שכל ההומופובים האלה רק רוצים זין.

eig

New member
טרור יהודי

מי שיצא לו להסתובב בעולם פגש צורות רבות של יהדות. אני יודע שיצא לכם להבתוסס בעולם ושאתה ערים למגוון הרב שיש למימוש היהידות בעולם. אבל מרבית חברי הטרור היהודי ממאה שערים ובני-ברק, בקושי עולים על אוטובוס לחיפה שלא נדבר על לצאת להסתובב בעולם. מבחינתם האגואיסטית, הפאשיסטית פנדמנטליסטית הם המימוש היחיד ליהודת באשר היא. והם האויב הכי מסוכן למידנת ישראל. הם עצרו את התפתחות מדינת ישראל, הם מנעו מישראל לממש חוקה ולגבש דמוקרטיה, מנעו מישראל לסיים מלחמות בלחיצת יד וציור מחדש של גבולות עם שכניה, מנעו מישראל לנהל יחסים בכלל עם השכנים מסביב, מנעו מישראל מימוש רוחני הנוגד את ערכיהם ומונעים יום יום מהומואים ושאר ירקות להתקיים בשלום. הם מיעוט. אבל כוחני. לכל הנזקים שעשו למדינת ישראל בעשרות שנים האחרונות לא ניתן לקרוא בשם אחר מאשר טרור. מעניין עוד כמה דם ערבי ישפך ע"י ישראל עד שיבינו איפה הבעיה האמיתית.

Noile

New member
הגזמת קצת

אמנם נכון שהרבה בערות, פחד וחוסר כבוד למדינה וערכיה ולתושבים האחרים מגיעים מהדת הקיצונית, אבל אתה מייחס להם הרבה יותר כח ממה שיש להם באמת. אחרי הכל מדובר במיעוט, אמנם כוחני אך מוגבל באמצעיו. הבעיה היא שהמדינה מאפשרת להם להתנהג בבריונות ולא מכילה עליהם את חוקי המדינה מסיבות פוליטיות ואולי אחרות. הפינוי הוכיח שהם לא באמת יכולים לעצור שום תהליך, אם המנהיגות לא רוצה לעצור אותו. החרדים גם לא יכולים לעצור את מצעד הגאווה אם המשטרה לא ממילא רוצה לעצור אותו. וחדשות עצובות הן שרוב העם ימני ולא מעוניין בסיום הסכסוך. אולי קל להפיל את כל הצרות על החרדים ולקרוא להם האויב מספר אחד, אך לא נכון.

Woking

New member
אכן קלישאה

ומסתבר שלפעמים היא נכונה. מה ראוי לציון לדעתי זה המשפט הבא מתוך הוידוי של הנ"ל:
"There is a part of my life that is so repulsive and dark and I've been warring against it my entire adult life".​
אפשר לראות את האדם הזה כאיש הרע בסיפור, אבל לי דווקא יש סימפטיה מסויימת אליו. אחרי כל מה שהוא עבר הוא עדיין מאשים את עצמו. זה רק מראה כמה החברה שלנו עדיין צריכה לגדול.

yanivran

New member
אני ממש לא מסמפט אותו

שנאה עצמית זה דבר אחד, ושנאה כלפי מה שאתה ופעולה כנגד כל מי שכמוך בגלל שאתה לא משלים עם זה, זה דבר אחר. אני מצטער להגיד, אבל הצוררים הכי גדולים באו מתוך שנאה עצמית. אז כן, הדבר הכי מסוכן להומואים זה הומו ששונא את עצמו ומפחד מעצמו, ולהלן דוגמא ברורה. עוד הומו שכל כך שונא את עצמו עד שהוא רוצה לחסל את כל מה שעלול ל"דרדר" אותו לתהום ההומואיות... אבל מה לעשות, הוא כמובן נכשל בלהימנע מזה, ובסופו של דבר זה התגלה, עכשיו כמובן שזה מאוחר מידי... כי התנועה כבר קיימת והשנאה חזקה. אני בטוח שאם יבדקו גם במעריציו יש לא מעט הומואים מודחקים...

Woking

New member
אני יכול להבין את זה

לי בתור הטרוסקסואל קל הרבה יותר להתייחס בסלחנות לנזק העצום שהאדם הזה, ואחרים כמותו, גורמו וגורמים לקהילה ההומוסקסואלית. עדיין, יש צד בסיפור הזה שהוא מאוד מאוד טראגי. הוא עדיין מנסה לשכנע את עצמו שהוא רק קיבל מסאג'. כבר אי אפשר להבחין איפה נגמר ה-denial ומתחיל הבן-אדם. בעיני הוא קורבן של החברה לא פחות מכל אותם אנשים שהוא אימלל בצורה עקיפה. כשהייתי בספטמבר האחרון בארה"ב התראיין ג'יימס מקריבי אצל לארי קינג (http://edition.cnn.com/2004/ALLPOLITICS/08/12/mcgreevey.nj/ ). גם מקריבי היה הומוסקסואל מודחק הרבה שנים, וחי ב"אושר" עם אישה ילדים וקריירה פוליטית מזהירה. סיפור דומה משהו, אלא שההבדל הגדול הוא שמקריבי ידע לעשות את הסוויץ', וחי לו באושר עם בן זוגו החדש. האגארד גם יצא מהארון בצורה משפילה, אבל מתעקש לחזור לשם.

yanivran

New member
לא אמרתי שאני לא מבין...

אבל מפה ועד לסמפט הדרך רחוקה...

למעלה