דמעות בגלל אהבה

• פותח הנושא cici
  • פורסם בתאריך

cici

New member
דמעות בגלל אהבה

רציתי אותך כמשענת לכאבי ואתה השתמשת בי ככסא נח. איזו נוחה הייתי בשבילך, איזה מצב אידיאלי היה לך. כל מה שביקשת קיבלת, והכי חשוב קיבלת את אהבתי. ועכשיו אני לבד והדמעות לא מפסיקות לרדת.

Sun Shine

New member
מקסים ...

סיסי מתוקתי, ממש עצוב ומאוד מהלב :-( אני מאוד מקווה שתרגישי יותר טוב ועכשיו נסי להתחזק ומאחלת לך אהבה בריאה הדדית ואמיתית... ערב נפלא SUN SHINE

cici

New member
תודה לך סנשיין המתוקה

תודה על העידוד וגם אני מקווה מתי שהו שתהייה לי אהבה אמיתית!

אהבה ככסא נוח

מזדהה איתך מעמקי נשמתי, ובעניין זה אמליץ לך, לכי לך אל השוק קני לך תפוחים תמרים ודבש, המתיקי את יומך ולילותיך, הוא לא שוה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב, מתוך שירו של רמי קליישטיין בשינויים קלים

cici

New member
תודה לך בר-כוכבה

תודה על התמיכה וההקשבה

blue love

New member
דמעה...

אל תורידי דמעה..גם אם כואב וגם אם עצוב בנשמה.. שימי ראש על כתף כי הלב עוד אוהב.. וזו לא רק חצי נחמה... דמעה שירדה על קצהו של אף גרמה לו הרגשה כה רעה טיפה לטיפה מלחייה אסף ועכשיו יש לו ים...אהבה. עוד דמעה קטנה על שפתיים חמות והלב שוב איבד פעימה.. ועוד דמעה מצרף מעינייה היפות לשרשרת פנינים מקסימה. אל תיבכי ילדה כי חבל על טיפה כה יפה את ללא הדמעה.. אם עצוב לך כל כך ..ורע בנשמה אני כאן וכולי אהבה. השיר נכתב בשביל אדם מיוחד מאוד בשבילי... קיראי את השיר cici ... ואולי זה יעזור לנגב את הדמעות.. blue

cici

New member
blue אתה פשוט מדהים!

תודה לך יקירי על השיר המקסים ששלחת לי ,הוא הוריד לי דימעה של אושר.

ל cici ו blur love

cici אין צורך לבכות על אנשים שהפסיקו לאהוב אותנו,חייבים להמשיך הלאה פשוט אין בררה אחרת. וblue love, השיר שלך פשוט יפה ! ותודה לך שניגבת את הדמעות של cici וגם את שלי דרך אגב (-:

bluewater

New member
סיסי מתוקה קחי לך סוכריה......

עכשיו בטח את מרגישה הרבה יותר טוב! =-)

למעלה