דמעה

דמעה

שיר שכתבתי לזכרם של הולכי השבוע הזה אל גן העדן הנצחי. יהי זכרם ברוך הי``ד. דמעה ועוד דמעה מתגלגלת על לחייה. עטופת יגון וצער היא ניצבת לבדה, בוכה... רואה, אינה רוצה לראות את בניה שאינם. גביני עיניה מתכווצים, מצטמצמים בזעם! אל תבכי עוד, ארץ אל תיראי עוד, מדינה כי בנייך שאינם מעפר יקימו השכינה. מה רחוק הוא, כך נדמה יום השחוק והשמחה אך קרוב הוא, כה קרוב הסירי אנחה.

רק לפני...

כמה רגעים שמתי את השיר וכבר הוא צנח לתחתית השאול... תעשו לי טובה, שמישהו יקפיץ אותו מידי פעם. חבל לי שהוא ייעלם לו אי שם במעמקי הפורום הגדוש. תודה מראש חשוב מאוד: שמישהו אולי ידאג להוריד סוף סוף את הגועל נפש מראש העמוד!

אנשיייייייייים!!!!

בס``ד מצטערת אבל....לדעתי יש פה קצת הגזמה(נזהרת בלשוני)... קודם כל,אוהב,שיר יפה!! דבר שני,דיברתי עם איציק לגבי הודעה שבראש העמוד..הוא יטפל בזה!!!..אבל משום מה דעתי שונה משלכם,אני לא מבינה(לא להרוג אותי),מה זה כ``כ גרוע?? אם כך אני מניחה שאתם הולכים ברחוב בעיניים עצומות???כמה פרסומות כאלה מופיעות ברחוב?בשלטי חוצות?? אני אישית פשוט מתעלמת!!!למה זה כ``כ מושך ת`עין??בסה``כ מודעה!!! המלצה שלי:תתעלמו,לא כל דבר צריך להיות לסיפור השבוע!! לא לכעוס! תחו`ש

התרנגול

New member
לא קשור כל כך

ההשוואה לרחוב לא כל כך קשורה... ברחוב, אין לי מה לעשות, כשאני הולך, ורואה מולי נשים בלבוש מינימלי על שלטי חוצות, אבל כאן, אם לא בתפוז עצמו, לפחות בפורום של הדתיים, ראוי שלא יופיעו כל מיני פרסומות כאלו. וזה לא בהכרח בגלל שזה מושך ת`עין, זה פשוט נמצא שם. כל פעם שאני נכנס לפורום אני רואה את זה (גם בלי שימשוך את העין), וכל פעם שאני כותב הודעה, זה מופיע מחדש, וזה לא כל כך נעים... אז נכון, אפשר להתעלם, אבל בלי ספק, היה הרבה יותר נחמד אם היו שמים שם פרסומות אחרות... בתקווה לגאולה... תרנגול

אוהב! אתה מוכשר!

איזה יופי שבאת לכאן לזכות אותנו בהצצה לדברים היפים שאתה כותב! יישר כח!

למעלה