דמעה שקופה...

טאKילה

New member
דמעה שקופה...../images/Emo182.gif

דמעה שקופה נוטפת,, טיפה מלוחה,, טיפה לחה רטובה,, נוטפת בשמחה, ובעצב.. לבדה היא זולגת,, על מורד הלחי,, טיפה מלוחה,, טיפה לחה רטובה,, נוטפת בשמחה ובעצב.. הנפש רוצה לדעת,, מה לך דמעה שקופה נוטפת,, מה לך דמעה זולגת,, את פורצת משחררת,, טיפה מלוחה,, טיפה לחה רטובה,, על מורד הלחי,, גלי לי דמעה ,,גלי,, את דמעה עצובה?? או דמעה שמחה נוטפת... בשמחה ובעצב,,, את פורצת משחררת,, דמעה מלוחה ,,נוטפת....
<> <> <> <>

Mוניk

New member
טאקייייי../images/Emo24.gif

קשה לכתוב דמעות כל כך הרבה דמעות הזלתי בשנה הזו ועדיין מזילה דייי על תכתבו על דמעות אני שוב בוכהה אופפפפ ולא דמעות שימחה

טאKילה

New member
יאאאא ליידי בל..../images/Emo25.gif

יו את שוב מרגשת אותי מואההההההה..
תודה...

חן (*_*)

New member
טאקי ../images/Emo24.gif

מאחלת לך רק דמעות שמחה ולעולם לא דמעות כאב ועצב

חתולון*

New member
בלי דמעות, או עם דמעות שמחה

ערב טוב לכולם/ן ערב טוב טאקילה, מוניק, ליידי בל, ומוניק את השאר אני לא זוכר בע"פ, אנסה!!! אהובה, אין ייאוש, ציפיטפטת, תלתלית, זהו לא זוכר לילה טוב, מחר אהיה כאן יותר, בלי נדר

חתולון*

New member
חן, ערב טוב

קודם כל ט.ל.ח הייתי בטוח במאת האחוזים שבירכתי אותך ואני רץ לראות אם יש הודעה שלך מהיום כי פתאום "נעלמת" לי, הייתי בטוח שבירכתי, ופתאום אני רואה הודעה שלך ב-21.30 ועוד לא בדקתי לראות מה כתבתי, כי אני כותב מהר ולא בודק ואח"כ בודק מה אני כותב, ומתקן לפי הצורך.... ואז מגיעה תלונתך.... ערב טוב חן, מה שלומך???? שימי לב שאני כותב כל כך מהר, שאני מצליח בשעה 22.35 לשלו 3 הודעות חחחחחחחחחחחחחחח

חתולון*

New member
ערב טוב מוניק ../images/Emo25.gif

אצלי הפרידה ללילה טוב נמשכת כ-10 דקות כמו אצל הילדים, עוד סיפור, פיפי, מים, נשיקה ועוד פעם,, היי וביי, נשיקה מים ופיפי וחוזר חלילה ובמיוחד, אם ברגע האחרון באה מוניק

Mוניk

New member
ערב טוב חתולי../images/Emo25.gif

חחחחח חמודדד החתול הזה בחיי נווו אההה חן ערב טופ כפרעעע סליייי
אנא ערףףף אולי הודעה זו לו תעבור אזזז כל מי שפו מואהההה
לה לה לה לה

חן (*_*)

New member
באמת כמעט ולא הייתי כאן היום-

עבדתי עד מאוחר בגלל פנצ'ר במחלקה, אח"כ נחתי והתפנקתי(כי בלילה לא ישנתי) ולקינוח, את עצמי פינקתי בתספורת+פאן+סידור ציפורניים אז עכשיו, אני שוב יפה ורעננה
אלא שאת ההודעה הזו, בגלל תפוז, אני שולחת כבר רבע שעה!!!

למעלה