דמעה חרישית

יערית 1

New member
דמעה חרישית../images/Emo20.gif

עיניך קולפות נפשי כבמטה של קסם, קולך משיח לי אהבתך. נושאת דמותך בלבבי, באשמורת ראשונה דמעה חרישית מציירת בי ערוגות כמבקשת להזכיר צלילים פועמים בתוכי הסוגרים עלי בעצב.

ריקי די

New member
אותך

אותך בעיניי המאוהבות אור שמש מסתלסל בשערך האפור שם מאחור. חיוך יושב עדיין בפנים מאירים. מבט בין קמטי עין אותו שהוא אוהב וסולח, שהוא חודר ולא בורח. ושפתי אהבה הסופגות כל דמעה מניסות אכזבה. אותך- שבתוכי אתה.

יערית 1

New member
אתה../images/Emo20.gif

נשבת אל חיי כרוח סוערת בצמרות ליבי. בלאט נשרו אליך פרחי שיריי, שרתי לך מנגינת כיסופיי. מבעד לרקיע עטור פרחים מול חוף זהוב, רטט גלים נשברים הנושאים רסיסי אהבה נפשי יוצאת אליך. התערפלתי בך בנועם וסערה, בניחוח ים מלוח ליקטתי תשוקה מליבך וידעתי, אתה האיש!

deerman

New member
כמו שמכיר אותה..היא תמשיך..

טוב נו..היא רק "בהתחלה".. לא ?

deerman

New member
ואת..

מחי הדמעה מלחייך כי חורצת היא בליבי וצורבת בנפשי המיוסרת עת צלילי בוקר באשמורת ורביבי גשם נוקשים בחלוני דמעותייך מעורבות בשלי יוצקות עצב על מיטתי ןאת אינך לראות וגם אם דמותך חרוטה בנשמתי ועדיין ניחוח גופך על גופי לא אחליף חלום במציאות כי שנינו נועדנו ועוד מאחרית גילגולים ומאחרינו מאות בשנים ואם לא עכשיו תיקוותי שעם בוא האביב נתרגש שוב....יחדיו.

יערית 1

New member
ניחוח אהבתי../images/Emo20.gif

בתחרה שחורה רקמת לי ערגתך, בחוטים של תשוקה אליך נפרש ניחוח אהבתי. ואני רקומה לתוך נשמתך, מתכסה בתחרה שחורה מתעטפת באהבתך.

שמים1

New member
דמעה

בדמעה אחת קטנה שזולגת מעיניי טמונים כל הכאבים שבליבי.

דמעה

זו בכלל לא דמעה שגולשת מתוך מבט זהו לקט שאגרתי מכל מילותיך רסיסים של אושר שנשברו באחת פוסעים מתוך עיניי..... מול פניך לא מסיטה מעליך עיניים רוצה שתביט בי עירומת אישונים לא אוספת אותן בכפות הידיים חוצבות שבילים של עצמן בפַּנים מלהיטות את עצמן... צורבות עור שכמותן כמו הייתי בוכה חוּמצה להבות קטנות גולשות לאיטן ונעים לי הכאב.. כך יהיה.. כך רוצה.... להביך אותך קצת, שתרגיש לי אשם ייכמרו עלי רחמיך שתבטיח.. תבטיח...... ולא תקיים ומחר אבכה שוב בפניך....

יערית 1

New member
דמעותיך../images/Emo20.gif

כנהר סוער דמעותיך זולגות בתוכי חובטות לוח ליבי צורבות. מתרחקת ממך בריחוף של עננה באקורד של תהיה נקרעת באהבתך.

kisufit0

New member
טעם הדמעות

דמעה רותחת כאב מזוקק דמעה לחה אושר מתוק דמעה רטובה פרץ צחוק עמוק דמע דואב בשקט צורב כאב זולג לתוך כאב דמעה מאובנת נציב מלח מתגלגל כעדות אושר טיפונת לחה מזוית העין מציצה נפעמת ופועמת מאירה את הנשמה צחוק דמעות מתוקות נתזים קטנים צחקנים מתגלגלים במורד הפנים דמעות חמות כשעצוב וכואב, הדמעות כל כך מלוחות רצוי אם אפשר לבכות ישר על סלט ירקות מנגב לי את הדמעות אל תבכי אישה מלקק אותן הן כבר לא מלוחות חייכי... עכשיו, מפריד בינינו עוד מפל קטן של דמעות בטעם של מים דמעות זכות מזככות משלוח אחרון לשעות הקרובות מביטה בך יש עוד המון דמעות במקום ממנו הן באות חבק אותי עכשיו שאבכה את האושר שאבכה את הצחוק ואתה כל כך מחבק ואני כל כך בוכה ואני כל כך אישה

למעלה