דמנייאנה בואנה

may55

New member
דמנייאנה בואנה

קאן קומיו פאטטאס ??? קומו ב'וס קונטי אסטוב'י אין ירושלים לה צ'רמוניה דה גבעתי לוס אסקריקוס קמינארון אפייה טודה לה נוצ'ה סה אצ'ארון הדורימיר און פוקו אי ב'יניירון לימפיוס אי ארמוזוס אסקריקוס קאנטאדורס קאנטרון אומפוקו אב'אר הטודוס מסודרים בעמידת דום אי גריטאנדו "אני נשבע" אס מוי אמוסיונאדו (אמה לוס דתיים גריטאן "אני מצהיר") אל מפקד אב'לו אומפוקו אי לוס אסקאריקוס פאסרון הטומאר אל ליב'ירו דה לה ליי. אי אונה גראממה אצ'ו סוכריות אינריב'ה דה איוס , אי און פאדרה אצ'ו סוכר . אי אין אל קוראסון דה טודוס דיזימוס ברכה קה ב'אייגאן אי ב'אנגאן בשלום, קה פאסן אל אסקאר קון בואנו אמן!!!

../images/Emo42.gifבהחלט מרגש

דמניינד'ה בואנה, דיאה אלגרה,קמינוס דה לצ'ה אי מייל אל דיו קמוס וואד'רה דה מאל, קמוס אנבייה סנאדאד,פרנסה בואנה פאס אי אמור, לה גאנה דה קנטר אי ביילאר

מיי קרידה מי אמוסיוני מונצ'ו

קי איל דיו לוס גוודרה אה טודוס
אי, אינשאללה- קי לה פאס אנטרה מוזוס אי לוס ארבוס אריב'ה פרסטו - במהרה בימנו אמן

../images/Emo42.gif בואן דייה די ב'יירניס

אה טודוס אמיגוס די לאדינו, שבת אלגרה אה טודוס

rifka1

New member
מאי יקרה רק אושר

יהיה לך בראותך את בנך השיער סומר מהתרגשות לשמע המילים "אני נשבע" והלב פועם מהמחשבה "גם אני מעניק למולדת" ילך בשלום ויחזור בשלום.

רותי ב.

New member
מאי, זה ריגש, ושיהיה בשעה טובה

קומו דיש'יטס, קה ב'נגאן קון בואנו , סאנוס אי רזיוס.
אגורה מי ב'ו איר אה ב'ר אי פ'ילמו דה אייר.

Sarika

New member
הרבה התרגשות וגאווה ../images/Emo104.gif

כשרואים את החבר'ה הצעירים מלאי מוטיבציה ורצון לתרום, מאחלת להם הצלחה ושיחזרו לביתם בריאים ושלמים ולהוריהם הרבה כוחות.

מאי קרידה מזה מרגש הרבה הצלחה

שיחזור בריא לחיק המשפחה האוהבת. שבת אלגרה הטודוס קרידוס פאמיליה תרבות הלאדינו. לבניקה

אסטרלו

New member
אמי מה אמוסיונה סיימפרה

ב'ר אסקריקוס אן אסטאס פוזיסיונס. קואנדו לה מתן לה קנטיקה "אני נשבע" או "לתת" קה סון לוס קאנסטס קה אוזאן אה מטר, מב'יינה לאגרימאס אן לוס אוז'וס. סאנו אי רזיו אל אסקריקו מוא'בו.

למעלה