דממה....

blue love

New member
דממה....

ניכנסי לסופר וחיפשתי דממה ראיתי שם זוג..שחיפש השלמה הם עמדו בקופה.. ממש לפני שסגרו.. הצחוק נגמר..את החיוך כבר ארזו. אנשים אמרו לי..עזוב אין כבר זמן דממה כבר נמכר לאיזה אספן.. היה כאן שקט..לפני דקה הוא נקנה לא תמצא גם אם תחכה כאן שנה. ראיתי שם אושר ..מלא קורי עכביש מצאתי אהבה..אחרי תאונה..בכביש מבוכה עמדה לה ממש בפינה קורצת לי...שאבוא לעברה. ואני מה רציתי..קמצוץ של דממה כפית של שקט וכף של תקווה.. אך כמו תמיד שהדלתות נסגרות.. אני חוזר הביתה...בידיים ריקות blue

מיכל 1

New member
בסופר הגדול

גם בסופר הגדול אם תכנס לא תמצא את הכל לא תמצא שם אושר על מדפים לא תמצא אהבה בין קופסאות שימורים לא תמצא שלווה בתוך ניירות לא תמצא חלומות למכירה בקופות אולי תמצא קצת יחס חם אולי תמצא גם שיחה בין אדם לאדם אולי תמצא ילדות הקונות ממתקים ואולי גם קצת מידע וקצת ריכלולים... כי סופר הוא סופר ולא החיים ובחיים שלא כמו בסופר - אין הנחות ואין מבצעים..

blue love

New member
מיכלי!!!!!!!!!!!

אני לא מאמין!... את יודעת כמה אני מחפש אותך?...כבר חשבתי שלא אראה אותך יותר..(-: את בטח שואלת את עצמך עכשיו...``מי זה הפרסונה הנ``ל ?``אז ככה: לפני שבוע בערך כתבת שיר על חיפוש שקט בסופר...אני ריחפתי לי בין הפורומים ..ניתקלתי בשיר שלך..וקיבלתי השראה...כתבתי לך בהמשך את השיר הזה...ורציתי להודות לך על כך שנתת לי את הכייף לכתוב את השיר הזה..לדעתי הקרדיט כולו שלך... תודה... blue

מכולת דימיון שלי .....

בדימיון שלי יש חנות מכולת ענקית לכל מדף יש תוית בעברית פה מדף הרגשות פה מדף האהבות פה מדף לבבות השבורים פה מדף זקנים וצעירים ופה יש מבצע רק היום - תקנה 1 שקט וקבל את הדממה במתנה אבל אין קונים למבצע הזה אין אנשים רוצים בדממה הדממה מפחידה , היא גורמת לבדידות השקט מפחיד הוא גורם למעין פשטות וכולם קונים את העצקה ואת הצחוק כולם קונים את השמחה ואת ההאהבות אין יותר להיות לבד אין יותר להיות בודד גלמוד בלי אף אחד כולם פה אוהבים אחד את השני כולם פה רוצים להיות בחברותא אחד עם השני וככה זה צריך להיות ככה זה במכולת שלי בדימיון

למעלה