דממה!!!!
מ מאו יין New member 6/3/03 #3 הייתם חייבים להעיר אותי?!?? אז ככה,אלו השעות שבהן יש לי קצת יותר שקט ויכולת להכנס לפורום ודוקא אז, תמיד אין כאן אפ'חד ....
הייתם חייבים להעיר אותי?!?? אז ככה,אלו השעות שבהן יש לי קצת יותר שקט ויכולת להכנס לפורום ודוקא אז, תמיד אין כאן אפ'חד ....
ב בת ה י ם New member 6/3/03 #4 שששששששש 3 אני חייבת להצדיק את המלחמה שבה ניצחתי.....(אוווווך בנות זה עם.......*_* )
נ ניקולי New member 6/3/03 #5 למה אין??? רגע מה.. מיקי ואני מה זה??????? מאוווווו חיזרי בך אבל מהר... מש'וגעת עלייך ... תני חיוך ומיקי..אל תגידי לי שששששששש.... אני בכוונה יעשה רעש... טררררררררררררררררררררררררררררר
למה אין??? רגע מה.. מיקי ואני מה זה??????? מאוווווו חיזרי בך אבל מהר... מש'וגעת עלייך ... תני חיוך ומיקי..אל תגידי לי שששששששש.... אני בכוונה יעשה רעש... טררררררררררררררררררררררררררררר
נ ניקולי New member 6/3/03 #6 בת בת... על איזה נצחון את מדברת? את מוכנה להסביר לי לאט?? כי כשמסבירים לי מהר אני לא מבינה וכשמסבירים לי לאט לפחות נקלט משו...
בת בת... על איזה נצחון את מדברת? את מוכנה להסביר לי לאט?? כי כשמסבירים לי מהר אני לא מבינה וכשמסבירים לי לאט לפחות נקלט משו...