דמי פסח

IronBlood

New member
דמי פסח ../images/Emo13.gif

קיבלתי דמי פסח שאת רובם כבר ביזבזתי ונשארו לי משו כמו 100 שקל, אני מתכוון לקנות איתם משו של זפלין אז, אני צריך את ההמלצות שלכם- האם לקנות אלבום ספציפי או אוסף כלשהו?... ההחלטה בידיכם (בידי
). תודה מראש לכל העוזרים, וגם לאלה שלא.

AeroTom

New member
אוקי -

אני הכי מציע לרכוש או את האלבום הכפול המשובח Physical Graffiti, שעולה באוזן השלישית בת"א 100 בדיוק. או ללכת על 2 אלבומים מחמשת הראשונים, שאפשר להשיגם כל אחד ב-40 ש"ח בדיסק סנטר או באוזן. זו לדעתי הקניה הכי טובה שתוכל לעשות ב-100 השקלים. 2 ההצעות יתנו לך אחלה של מוזיקה ויצירות נהדרות.

ShikS

New member
תגיד תומר,

איפה אני יכול למצוא במחיר הכי זול את how the west בת''א?

SaintJohn

New member
*נדחף*

באוזן השלישית, 189 שקל. בדיסק קלאב זה 180, אבל זה לא בת"א...

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif תידחפו, תידחפו

שלא רק אני יענה פה על הכל. מאמין שיש פה לא מעט שיכולים לענות על שאלות שקשורות ללהקה. כמו שנועם אמר המחיר הכי זול בת"א הוא באוזן. ולמרות שזה נראה קצת גבוה, זה מחיר שווה מאוד לכזאת הוצאה וכזה אלבום לייב. שווה כל שקל מבחינתי. ואם תקנה אותו בזמן הקרוב יהיה לך יותר קל לשוחח עליו כשנחגוג לו יום הולדת 3 בסוף החודש הבא

עניתי על זה בעבר וענו אענה גם הפעם

בכללי אני אמליץ לך על כמה אלבומים וכל אלבום בעל אספקט אחר... Led Zeppelin- אלבום מצויין אם אתה רוצה להכיר את הלהקה מתחילת דרכה, והוא גם כולל משירי הבלוז הגדולים ביותר שלהם. Led Zeppelin II- אם אתה רוצה צד יותר כבד שלהם, ביחד עם בלוז משובח לך עליו. Led Zeppelin III- אלבום מאוד ייחודי וצבעוני. הוא כולל קטעים מעט גרוביים, מעט בלוז והרבה גיטרות אקוסטיות. Untitled- נחשב לאלבום הטוב ביותר שלהם, כולל את Stairway to Heaven, וכל השירים שם נחשבים למעולים וכוללים את כל הסגנונות של הלהקה. Physicall Graffiti- זה האלבום הכפול והוא כנראה יעלה הכי הרבה. באופן כללי, הוא מכי שירים ישנים וחדשים ביחד, ומה שכיף בו זו הצבעוניות והסגנונות השונים שקיימים בו. מומלץ מאוד. בחישוב מהיר יש לך כסף או לשניים מארבעת האלבומים הראשונים לעלעיל, או את הכפול שעולה בסביבות כל הכסף שיש לך...

MOLA BOY

New member
כיף לך...

לי לא הביאו שום דמי פסח
אבל קנו לי שעון חדש...

Eyal Potter

New member
מה עם האפיקומן?

אני קיבלתי 175 ממנו... ועוד 100 דמי פסח מסבתי היקרה... 275 שאיתם אני קונה את PIECE OF MIND, NUMBER OF THE BEAST,וSOMEWHERE IN TIME וכולם של מיידן.

למעלה