דמי מחייה בלונדון

hadasa81

New member
דמי מחייה בלונדון

היי לכולם
אני ובן זוגי בקרוב עוברים ללונדון, אשמח לשמוע קצת פירוט על דמי מחייה
אנחנו צעירים עם דרישות צנועות יחסית, מספיק לנו חדר שינה אחד ואנחנו יכולים לגור בשכונות שהן לא ממש מרכזיות

hadasa81

New member
תשובה

תודה על התשובה, אבל שים לב שלא שאלתי לגבי עבודה או לגבי כמה נרוויח אלא לגבי דמי המחייה

בקר12

New member
אם לא שמת לב אז שמתי לב

השאלה שלך די חסרת משמעות.
טבעו של האדם שדמי מחיה של אדם עובד, למעט מקרים קיצוניים, מתאימים עצמם להכנסותיו של אדם (פלוס מינום קצת חיסכון)

גוזליה

New member
היי הדסה.

מה שנוביליס ובקר ניסו להגיד זה שיוקר המחייה הוא תלות ישירה באיפה את גרה (ולא מדובר רק בשכירות).
לונדון עצומה בגודלה- רק בלונדון העיר יש 8 מליון תושבים- בערך כמו אוכלוסיית ישראל.
שכונות לא מרכזיות יש המון- צפון? דרום? מזרח? מערב? קירבה לעבודה? נסיעות לעבודה? רכב? תח"צ?

יש המון שרשורים בפורום עם פירוט לגבי הוצאות כלליות- קחו בחשבון שזה יכול גם להשתנות בין שכונות...

בהצלחה.

hadasa81

New member
אני עוסקת בחינוך

ובהחלט יתכן שאשתלב בחינוך בקהילה היהודית שם, חבר שלי הוא טכנאי מחשבים
לפי מה שביררתי משכורת של גננת זה משהו כמו 1300 פאונד
לגבי חבר שלי אנחנו לא יודעים בדיוק במה הוא הוא לעסוק שם אבל גם במשכורת מינימום שם במשרה מלאה זה משהו כמו 1300

בקר12

New member
בוא נגיד ככה. אם רק הוא עובד אתם בצרה.

רק השכירות זה לא רחוק מהשכר שלו.
כדאי לך טוב טוב לברר אם את בכלל יכולה לעבוד שם.

noa scotland

New member
אני מקווה שביררת גם שתוכלי לעבוד

הרבה יותר מדי אנשים סומכים על הימצאות קהילה יהודית במקום וסוברים, שלא בצדק, שהיהודים המקומיים מיד יעזרו להם להשתלב. זה לא קורה בדרך כלל.
אני לא אומרת שלא תוכלי להשתלב בעבודה בחינוך בקהילה היהודית, רק שאת צריכה לברר קודם אם זה הולך לקרות ולא להניח שזה יקרה.

hadasa81

New member
ברור שאני לא מניחה

אני לא מניחה כלום יש לי אישור עבודה דרכו ואני כבר מבררת עם אנשים מהקהילה האם יש משהוו בשבילי, ובכל מקרה אני לא בונה על זה

noa scotland

New member
אז זה בסדר

הרבה אנשים מניחים שהקהילה היהודית רק מחכה שיבואו אנשים מהארץ והם כבר יסדרו להם עבודה...

למעלה