דמי מזונות

קשב1

New member
דמי מזונות

מי יודע לפי מה קובעים לעצמאי את דמי המזונות מחזור מינוס מס הכנסה וביטוח לאומי ? או גם שאר ההוצאות של העסק?

היתי רוצה לחשוב

רמת החיים לה הורגל הילד...בכפוף ליכולת ריאלית. רק שיודע שלא...וכמו הרוב מה ששקובע הינו רק דמגוגיה.

גובאני4

New member
או.... זאת../images/Emo8.gif

כבר תשובה שמתקרבת ל....8.00 שבת מנוחה...

קשב1 ,תקשיב../images/Emo70.gif

מה שחשוב-טובת הילד, אל תהיה קמצן בנוגע אליו
,הבנתי שהילד קטן,כמעט שנתיים,בגיל הזה צרכי הילד יקרים(מעון יום,טיטולים...),בכל שאלה אתה מנסה לצאת הכי בסדר והיא הכי לא בסדר,תתעורר בן אדם ,ילד בגיל הזה נשאר אצל האמא,ביקורי בית בימים ושעות קבועות -חשובים מאד,תהיה עקבי בביקורים ובשעות. מזונות - תן לילד מה שהוא צריך , לא כמו שנראה לך או לגרושים ארים,כספי המזונות שאתם נותנים הינו עבור הילדים המשותפים ,ובנוסף גם לאמא יש הוצאות עבור הילד. וסתם ,מזונות אתה צריך לשלם גם לאשה עד שאתם מתגרשים. תפסיקו להיות קטנוניים,שב עם האשה , תגיעו להסכם מכובד ומקובל על שניכם,אל תערבו יותר מדי עורכי דין,הם אוהבים לגזול כספים ולהעלות רפש על כל אחד מבני הזוג . ולא לשכוח,תקשורת חיובית בינך והאשה הם הכי חשובים,נסו למען הילד פחות מלחמות ויותר הבנות.

קשב1

New member
למתוסכלים לא לענות

אם את/ה מעוניינים להוציא את התסכולים האישיים בתוך ההודעה שלי אנא לא לעשות כן יש לי כאן שאלה מקצועית ומי שיש לא מועקות תסכולים וכו.. אנא תפתחו לעצמכם הודעה ותקבלו ממני אפילו מילה טובה אנא המנעו מלהפריע לי לקבל מידע חשוב תודה

כנס לקישורים,אולי יעזרו לך

ולא,אני לא מתוסכלת ובהחלט מנסה לתת עיצה ובה. לפעמים,מאד קשה לקבל ביקורת,אבל אין מנוס
בהצלחה וחג שמח.

גובאני4

New member
מתוק אחד../images/Emo10.gif

למה ככה אבא 1 כועס על אבא 2...?? למה לעשות לאבא 2 מועקות.?? אבא 2 במת לא רוצה לעצבן אבא 1.!!! ואבא 2 ממש לא מתכוון להפריע לאבא 1 לקבל מידעים חשובים. כי גם לאבא 2 יש הההרבה בעיות עם המין ה"גברי" ואבא 2 היה יותר משמח אם אבא 1 היה מוכן לתרום לו ולו במעט מן המקצועיות שלו. ועכשיו מה נהיה.?? אבא 1 סתם אבל סתאאאאם הכניס את אבא 2 לתסכולים מרים וקשים מנשוא... וסתם אבא 1 גרם לאבא 2 למועקות שבא לו לקפוץ מעבר למעקה. ועכשיו בבקשה אבא 1 אבא 2 היה מבקש מאבא 1 איזו מילה טובה,אוהבת,ומנחמת אם לא אכפת לו כמובן,והוא מהאבות המפרגנים. ואבא 2 עכשיו
זקוק נואשות לחיבוק מאבא 1

למתוסכלים "2"

אם אתם פותחים הודעה ומצפים לשמוע רק את מה שנעים באוזן - תתכתבו עם עצמכם. אם אתם מעוניינים בעיצה מיקצועית וגם שיענו לכם בנימוס -תמיד - פנו ליועץ מיקצועי , אבל אז זה יעלה לכם הרבה מאוד כסף. אם אתם מעוניינים בעצות מבעלי ניסיון ,ללא תמורה : אנא קחו בחשבון שיסתננו להן תגובות שאינם לרוחכם,לפעמים קצת ציניות לפעמים כועסות...אבל מכולן תשכילו לקחת את אלה שתורמות לכם ולפעמים כדאי לקרוא בשנית גם אילו שאינם ערבות לאוזניכן ויכול להיות שגם מהן תלמדו משהו "מתוסכלים 3" - יצא בקרוב לאקרנים. חג שמח.

גובאני4

New member
אופפפפ,סוף סוף../images/Emo178.gif

קצת עידודית בשבת בבוקר. ו...."מתוסכלים 3"...?? הצוות מלא.? אין איזה מקום ? משהו.? ניצב אפילו.?? שנחזור לסוכה.??

גובאני4

New member
ישששששששששש ../images/Emo140.gif

גמני גמני אותך תשארי איתי נשמה אל תברחי לי אני קסת מיפחד כאן לבד

קשב1

New member
למתוסכלת 2

יש בעיברית מושג שנקרא לא יודעת לא כואב לא יבואו בתלונות אני מחפש משהו שאולי יש לו תשובה לשאלה שלי אם יש לך להגיד משהו על איך אנשים מקבלים או לא את מה שמציאים להם מציע שתפתחי לך הודעה משלך

מציעים..קשב ..מציעים..

ולא , אני דווקא מציעה לך להתרגל לרעיון... ומוזר שאחרי סידרת השאלות שיצאת איתן לאורך התקופה עוד לא הבנת...שזה פורום שמסתובבים פה מאות ואולי יותר.... אז במקום לחנך פה אנשים תתמקד במה שאתה צריך. סוף דיון.

הייתי מכינה לך מוקצף

ומוקפץ - לאטה מקיאטו סופר.. אני שוכבת פה עם גב תפוס לא מסוגלת לא לשבת..לא לשכב..ולא כלום... וזה היה רמז.

האא........הנה את.

גב תפוס......... לא מסוגלת לשבת...... שוכבת...... פששששששששש נראה לי משהי חגגה עם כל הניקובים.. אלק.."תולשת עלים.."... את בסוף הלכת על הוורסיה הכי משודרגת נראה לי :))) אחרת........ איך תזבירי ת'מצב האופקי ש'לך???

למעלה