דמי חנוכה

דמי חנוכה

במסגרת הנסיונות הנואשים שלי לפתוח שרשורים שהם לא סיכומי פרקים. איזו מתנה הייתם מבקשים מבראדלי בל לכבוד הכריסמוכה?

Yaki J

New member
הייתי מבקש להגדיל את חלקת הקבר של הפורסטרים

גם ככה יש שם שני קברים ריקים של טיילור, אני בטוח שיש עוד מקום. הייתי שולח לשם את פלישיה, טיילור, הוילון, פיבי, אשלי, קייטי (אם היא תאבד את השפיות הזמנית והנאמנות למשפחה שלה שהיא צימחה בשני הפרקים האחרונים). ואם צריך מי שיארגן את זה הייתי מחזיר לביקור את שילה או מורגן.

sashkashurik

New member
אכן,

שילה/מורגן היו מתנה נהדרת. וגם פחות (הרבה פחות) ברוק, אם אפשר.

Mikel20

New member
קיבלת את פאם במקום ../images/Emo13.gif

ואת Tiny החמוד במקום מייק/טים

Yaki J

New member
אוי איזה דוחה טייני. מה יש לסדרה הזאת

עם כלבים מכוערים? קודם פוצ'י אח"כ התפלץ הזה. מה רע בלאברדור לבנבן יפהפה? או בסמוייד או בכל כלב שלא נראה כאילו הוא הולך לאכול אותך. ומה קרה לפאם המג'נונה? השתנה לה הקול לגמרי, הסיגריות גומרות אותה.

rachelMcfadden

New member
שיחזיר את אמבר, כמובן.

ואפשר גם להעיף את דונה, אם אין לו תקציב לשתיהן...

S c a r l e t t

New member
יש מתנה אחת-

להעלים את ברוק כמובן, ואם הבקשה מוגזמת מידי אז לפחות לקצץ בזמן המסך שלה ולהעלים את כל הלוגנ'ס (חוץ מקייטי כמובן
)

נענית לבקשתך

עזוב אותך מחלקת קבר, אני הייתי מוסיפה ליפים את הנורמה של התרבות של שבטים מסויימם בהימליה. את הפוליאנדריה והייתי מעניקה אותה כדמי חנוכה לברוק, שתקבל את רידג' וניק ביחד. לטיילור כדמי חנוכה: מייתי שולחת אותה לפרינס עומר. מה דעתכם?

Yaki J

New member
רעיון פנטסטי! אולי ברוק תוכל להיות שייחית

ותקים הרמון שיהיה מורכב מרידג', ניק, אריק הוילון וכל מי שעולה בדעתה. אני כבר בעד.

Vesper Lynd

New member
הייתי רוצה שהופ תיקח הרבה ויטמינים

או מה שנותנים לילדי אופרותה סבון שגורמות להם להתבגר ב15 שנים בשני פרקים, תהיה "חוקית", והיא וניק יתאהבו. נראה לי שהם הזוג הכי תומך בסדרה הזאת.

למעלה