דמי חבר ביחד אני חושב שקביעת דמי חבר ביחד לחברי ועיחדהמעל דמי חבר רגיל הינו פגיעה בדמוקרטיה
ג גידי@ New member 26/2/05 #1 דמי חבר ביחד אני חושב שקביעת דמי חבר ביחד לחברי ועיחדהמעל דמי חבר רגיל הינו פגיעה בדמוקרטיה
L Lightning82 New member 26/2/05 #2 דמי החבר אינם שווים ? זו יוזמה חדשה לעלות את דמי החבר לחברי ועידה? באיזה סכום מדובר? לדעתי אתה צודק, יש פה פגיעה בחברים שרמתם הסוציו-אקונומית נמוכה יותר.
דמי החבר אינם שווים ? זו יוזמה חדשה לעלות את דמי החבר לחברי ועידה? באיזה סכום מדובר? לדעתי אתה צודק, יש פה פגיעה בחברים שרמתם הסוציו-אקונומית נמוכה יותר.
ו ויקינגית New member 1/3/05 #3 מדובר ב100 ש"ח (40 יותר מחבר רגיל) אני מסכימה שמדובר בהעלאה בעייתית. חברי ועידה תורמים מזמנם ומרצם למפלגה, ואלה שפעילים בשטח גם מבזבזים את מיטב כספם וזמנם בטלפונים, פליירים וכו'. ידוע שהמפלגה מצויה בגירעון אבל לא ברור אם 40,000 הם מה שיפתור אותו.
מדובר ב100 ש"ח (40 יותר מחבר רגיל) אני מסכימה שמדובר בהעלאה בעייתית. חברי ועידה תורמים מזמנם ומרצם למפלגה, ואלה שפעילים בשטח גם מבזבזים את מיטב כספם וזמנם בטלפונים, פליירים וכו'. ידוע שהמפלגה מצויה בגירעון אבל לא ברור אם 40,000 הם מה שיפתור אותו.