דמי החבר לא מוצדקים

מחסום כורח המציאות

למרחף להנאתו, אינני מציב בפניך שום מחסום. אתה הוא החוסם את עצמך במו מעשיך ובעמדתך הילדותית והבלתי אחראית. רק ביקשתי שתתרחק מאיתנו פן, חס וחלילה, תפגע במישהו, אולי בצלם המצלם זוג על הדשא ותיתבע על 200,000 ש"ח נזק גוף וציוד. ואל תטה את הנושא למשחקי מילים שאינן לעניין. רחף להנאתך. קדימה, הקם אגודה נוספת נקייה מכל שיקול ואינטרס אישי וספר לנו כמה חברים כבר נרשמו. אני מציע שם לאגודתכם : "אגודת המרחף להנאתו ע.ר." ליל מנוחה, אמנון, שכותב להנאתו

למרחף להנאתו

1. אילן תשובה לא אירגן את תחרות עוד יאיר השחר 2. אילן תשובה לא זכה ולא "תפר"לעצמו את אחד מהמקומות הראשונים 3. לפחות תבדוק דברים לפני שאתה יוצר כאן סערה בכוס מים ובכלל זה כנס לאתר האגודה שלנו ותראה על מה מוציאים כסף עפ"י הדוח השנתי - 4. אם מוצא חן בעיניך מה שקורה בדו"ח הצטרף אלנו ואם לא עזוב אותנו בשקט ורחף להנאתך אך לא במיתקנים שממומנים ומפוקחים ע"י האגודה כמו המתקן בנתניה שמשום מה נראה לך שצץ לו פתאום ממימון העיריה בלבד. 5.לידיעתך במקביל לתענותיך בנושא הביטוח: "היה ופגעת באיזה ילד או כל אדם אחר ברכס בנתניה (בנחיתה או בהמראה ע"י גופך או ע"י מיתרי המצנח שלך שהם קטלנים לא פחות)זכור רק זאת אם תובעים אותך על פגיעה כל שהיא באתר אינך מכוסה ע"י שום ביטוח, הדרך היחידה לביטוח צד ג´ הינה ע"י האגודה למצנחי רחיפה. 6. עדיין נשמע לך יקר - פתח לך אגודה משלך ונראה מה אתה ועוד רבים אחרים שכמוך לא בודקים עובדות אלה רק תולים אנשים (על העץ) תגיעו. 7.שמתי לב שאתה מתיחס לכל אחד "במלוא הרצינות" אשמח לקבל את תגובתך. אורי שמיר

לאורי שמיר

א - אילן תשובה כן אירגן את עוד יאיר השחר 2002. ב - אמקשל להפנות אותי למקום שבו כתבתי שתשובה תפר לעצמו את אחד מהמקומות הראשונים (לא תמצא מקום כזה כי לא כתבתי - למד לקרא ) נהפוך הוא כתבתי שאילן טיס טוב שאני בטוח שזכה בזכות ולא בחסד רק כתבתי שזה לא ניראה טוב שמארגן גם משתתף . ג - לגביי התרכיש התאונתי שציינת - אני בניגוד אלייך מאכל לך שתטוס בהנאה ושלא תיפגע לעולם וכך לא תיתצתרך להפעיל את הביטוח ד - אנא בדוק אם כתבתי שתשובה תפר לעצמו מקום ותפנה אתי ואת כולם לשם והסליחה מובטחת לאילן ( לא תמצא מקום כזה כי לא אמרתי)

למעלה