דמי החבר לא מוצדקים

דמי החבר לא מוצדקים

גם אני , כמו מרחפים רבים, איני משלם את דמי החבר משום שלדעתי אינם מוצדקים בחלקם . נכון שספורט מאתגר כמו רחיפה דורש גוף שיאגד את כל החברים , אבל מה לעשות שיש " חברים" ויש חברים פחות . די מוזר שבתחריות זוכים המארגנים , די מוזר שמי שמנהל את האגודה ידאג שהוא ושאר חבריו (הותיקים ) ישלמו פחות מחבר חדש שכן הם חברים בדיוק כמוני ואפילו יותר ממני אם הם אלו שקרובים לצלחת . כמובן שאני אסיר תודה לאותם אלו שדאגו לאגד את הספורט ועושים הכל " בהיתנדבות " אבל ישנם החלטות שגויות במערכת (לדעתי) לא ניראה לי הקטע שאותם אנשים יצאו לתחריות כל הזמן על חשבוני בדיעבד

טובות הנאה למקורבים לצלחת

"מרחף להנאתו" יקר! לגבי התחרויות אני משוכנע שמי מ"המושחתים" יסביר לך איך הוא מסדר לעצמו טרמיקות ולאחרים סינקים (ורק על כשרון זה מגיע לו לנסוע לתחרויות בינ"ל ולדפוק גם שם את מתחריו). אבל לגבי הערתך ש"די מוזר שמי שמנהל את האגודה ידאג שהוא ושאר חבריו (הותיקים ) ישלמו פחות מחבר חדש שכן הם חברים בדיוק כמוני ואפילו יותר ממני אם הם אלו שקרובים לצלחת": אני מודה שלא הצלחתי להבין למרות שאני בקיא בחומר, ואודה לך אם תוכל להאיר את עיני במספרים מתוך טבלת העלויות שנשלחה לחברים ונמצאת גם באתר האגודה לעיון כל העולם. אודה לך גם אם תראה לי היכן בטפסי חידוש החברות כתובות המילים "מרחף חדש" ו/או "מרחף ותיק" ו/או "קרוב לצלחת", ובמה "קרוב לצלחת" הוא "יותר חבר" ממך? שאול שפי

adunsky

New member
נכון מאוד ! מסכים עם אריה !

שאול. ניכר המאמץ ההסברתי שאתה עושה. יחד עם זאת, שים לב לאלו אשר כל עניינם הוא לעורר פרובוקציות. כמו שאריה אומר - לא כל אחד שווה תגובה ! תודה !

אורלי 2

New member
ל"מרחף להנאתו"

למה אתה ואחרים כותבים בעילום שם? אתה לא כותב כאן משהו "בלתי ניסבל" לקריאה. אתה מעלה דעות וכותב את הצד שלך כפי שאתה מבין אותו וזו זכותך. אתה לא מקלל או מנבל את הפה וכל עוד זה כך אין לך שום סיבה להתבייש! ועכשיו לעצם העניין: אני זוכרת במעומעם משהו בקשר לדמי חבר למרחף חדש ואכן היה משהו כזה בעבר. לדעתי זה היה כדי לכסות הוצאות נוספות שהיו על כל מרחף חדש. אני לא בטוחה בזה לחלוטין ולכן לא ארחיב אך נדמה לי שזה היה קשור בהוצאת הרשיון הראשון. בקשר לזה שהמארגנים זוכים בתחרויות, איך זה ייתכן? מי אירגן תחרות וזכה בה? אני לא זוכרת מקרה כזה כך שאם אני טועה אנא תקן אותי. בדרך כלל מי שמנהל תחרות בכלל לא משתתף בה כי אין לו זמן לזה. המרחפים שיוצאים לתחרויות בעולם "על חשבון" שאר חברי האגודה: נכון שכל מי שיוצא במסגרת הנבחרת נהנה מכל רגע ומאוד מאוד רוצה לצאת, נכון שרוב הוצאותיו משולמות ע"י האגודה אבל אל תשכח שלכל חבר נבחרת יש דמי השתתפות לא קטנים שבאים מכיסו הפרטי הרבה פעמים למורת רוחה הבולטת של אישתו (ואני מדברת בתור אחת הנשים) כמו כן הוא לוקח את כל ימי החופשה השנתית שיש לו מטעם העבודה לשם נסיעה כזו ולכן לא נשארים לו ימי חופש לצאת עם משפחתו (חלק מהתחרויות הן נסיעה של שלושה שבועות), וכמו כן עליו לקנות חופות חדשות כל שנתיים בערך על מנת להצליח לשמור על מיקום גבוה בתחרויות הדירוג (חשב לבד כמה הכל עולה לשנה). אני לא אומרת שאלו אנשים מסכנים או סובלים אך אלו בהחלט אנשים שמשקיעים המון המון זמן כסף ועצבים עם האישה כדי להצליח לצאת פעם בשנה לתחרות כזו. מקווה שקצת שיכנעתי ואולי זה יגרום לך לחזור ולשלם דמי חבר אורלי בן טובים

shaison

New member
דברו/רחפו לעיניין=ניסים ומרחף...

מרחף להנאתו על חשבונם של אחרים דבריך ודעתך צריכים להשמע אבל למה להסתתר מאחורי שמות בדוים? גם אתה וגם ניסים מקצינים דברים שלא בצדק ולא מגיבים לעיניין על תשובות של אחרים(שאול שפי ענה ופרט על דמי החבר ושאר הוצאות) זאת הכפשה זולה ומכוערת להגיד שחברי הוועד או מקורביהם נהנים מהעדפות או כספים יותר מהשאר לא זכור לי שהם משלמים פחות מחברים אחרים, לא זכור לי מקרה שמארגן תחרות או ליגה ניצח בה במידה ואני טועה תקן אותי במידה ואני צודק אנא התנצל בפניהם מעל דפי הפורום. שים לב כמה כסף לאורך השנים הכניסו הליגות ותחרוית וכמה כסף באמת הושקע בהם. במידה וההקצבה מקהל יורדת לרמה של אי כדאיות אז אפשר לדבר על מימון עצמי(שכבר קיים חלקית במילא). אבל תבדוק לאורך השנים ונראה לי שמצפה לך הפתע קטנה בשורה התחתונה. בתור אחד שהיה פעם חלק מנבחרת ישראל עבדתי על זה 4 שנים של תחרויות ושעות של רחיפה ולימוד ואני חושב ששלחו אותי רק כשהגיע לי , בשנים האלו למדתי הרבה ממתחרים ותיקים ובעלי נסיון בינ"ל ואין דרך טובה יותר לעשות זאת. אני יכול לספור לפחות 20 משתתפים בנבחרות ב-6 שנים האחרונות כך שזה לא אותם מרחפים כל הזמן היחידי ששרדו הרבה נבחרות בשנים האחרונות היו יריב בן טובים ואיתי אלמוג ובצדק. שניהם לא בארץ בשנים הקרובות אז יש לך הזדמנות . יש חשיבות רבה להישג הפרטי והקבוצתי ולכמה כסף/הקצבה נקבל בהמשך ולכן חשוב מי ייצא ומה השגיו כמו כן יש הרבה שיתוף ועזרה מצד חברים למרות שהם לא יוצאים(ראה מקרה אוסנת) וזאת לפי דעתי הרוח הנכונה. רוב הכסף מושקע בעמדות וביטוחים בהם משתמשים חברי האגודה ואין לי מושג למה ניסים החליט להקצין את הדברים ולמקד אותם במקום הלא נכון אין לי ספק שחברי הוועד שואפים שדמי החבר והביטוח יהיו זולים יותר אחרי הכל גם הם ומקורביהם משלמים את זה מכיסם הפרטי. אתה מוזמן להצטרף לאגודה ולהיות בעל תפקיד ומשם לשנות דברים ולעשות בהתנדבות ואז אולי תעריך קצת יותר את חברי הוועד. ניסים מוזר לי שאתה רוצה להבחר לתפקיד באגודה כשאתה לא משלם דמי חבר איזו מן דוגמא אישית זאת? אני מקווה שלא תבקש החזר הוצאות לכשתבחר. בקיצור אין לי ספק שלכל וועד יהיו מבקרים ואי הסבמות על חלוקת הכסף. אבל את תשלום דמי החבר והביטוח אפשר יהייה להקטין בעיקר ע"י צרוף כמה שיותר חברים. שי לנואל(אני מקווה שזה מופיע תחת שמי כי אני כותב לא מהמחשב שלי)

לשמשון

לשמשון שלום . 1 לידיעתך : אמרת שלא זכור לך מקרה של מארגן תחרות שהשתתף וזכה אז תן לי להפנותך לתחרות - מפגן עוד יאיר השחר 2002 מי אירגן את התחרות ? נכון! אילן תשובה . האם הוא השתתף ? נכון הוא כן השתתף . ובאיזה מקום ופרס הוא זכה ? את זה אני בטוח שאתה יודע . אני לא אומר חלילה שתשובה זכה בחסד אך אין זה משדר אמינות ורלונטיות. 2 בשנים שעברו גבו ממרחפים שביקשו להצטרף כחברים לאגודה יותר כסף מאשר מחברים שקיימים כחברים באגודה שנה שניה והלאה .וזאת עובדה.בשנת 1999 כאשר ביקשתי להצטרף כחבר בקשו ממני לשלם כ-1400 שח שנה ראשונה ושנה שניה והלאה כ-850 ש"ח . השאלה היא אם בשנה הראשונה לחברותי באגודה אני מקבל יותר מאשר חבר אחר (ותיק ) ??? 3 לא יפה לקרוא פרזיט למי שלא משתמש בשרותי האגודה .(וגם לא בשרות המענה הקולי תהיה בטוח בזה) 4 לגבי דמי החבר - עד כמה שהבנתי מאורלי2 נכון להיום משלמים כולם (ותיקים וגם חברים חדשים דמי חבר שוים) זה בהחלט חדש לי ועל כך אצטרך לשקול את חברותי לאגודה מחדש . 5.שם בדוי או אמיתי = דעה אישית ורלונית בלבד כל מה שאכתוב השם בדוי , נכון ואמיתי גם אם הייתי משתמש בשמי , פשוט לא הייתי רוצה שדברים שיאמרו עלידי יקבלו תגובה לא אוביקטיבית של אדם שזיקתו כלפי כזו או אחרת לילה טוב רחפו הבנאה .

shaison

New member
לא שמשון יובב

מרחף להנאתו במידה והיית קורא עד הסוף כתבתי את שמי וגם התכוונתי לכך. זה שאתה פראנואיד זה לא אומר שלא רודפים אחריך אבל לקחת מקרה בודד ולהאשים את כולם בשחיתות הלוואי ועוד מארגני תחרויות היו זוכים בפרסים או שהיה להם זמן להתחרות. אילן באמת אשם שהוא גר בנתניה טס הרבה ברכס והחליט לתרום מזמנו ולארגן את התחרות זאת באמת שחיתות גדולה וכדאי לפתוח ועדת חקירה.(שנה שעברה הוא לקח מקום שני כי הוא לא היה במארגנים ?) ולא ראיתי גם התנצלות על ההכפשות של חברים ומקורביהם המשלמים פחות או משלשלים כסף לכיסם אבל מה אכפת לך להכפיש בעילום שם. אתה לא משתממש בשרותי האגודה? באיזה עמדות אתה ממריא ובאיזה שדות אתה נוחת? מי בדיוק מתחזק אותם ומשלם עליהם כסף מדמי החבר? שי לנואל (שלא היה אף פעם מספיק מושחת כדי לסדר לעצמו ניצחון בתחרות)

שמשון -שאול וכל השאר העצבנים

מדוע אתם זועמים כלכך?איפה בכל האמור לעיל הזכרתי את המילה מושחתים?ולמה בכלל להיתיחס לשאלותיך שלא מטרידות אותי כלל אה שאול ? במקום לעסוק בעיקר וננסות לראות מה באמת גורם למרחפים רבים לא להיות חברים באגודה אתם מנפנפים להם בפרצוף .מן הראוי שועד האגודה יטה אוזן קשבת לחברים כמוני כדי לנסות ולצרף אותם כחברים . למה בכלל האגודה צריכה לממן המישלחת ? בענפי ספורט גדולים יותר מספורט הרחיפה הספורטאים מחפסים ספונסר או מממנים את העליות מכיסם הכל כולל הכל . למה האגודה בכלל צריכה לממן קבוצה של משלחת שהיא בכסף הזה יכולה לעשות יותר בשביל כלל החברים ולא בשביל קבוצה שמחפסות גביע- מדליה וכפיים . מה גם שרוב הזמן אותם אנשים יוצאים . לדעתי רוב החברים מרחפים להנאתם האישית ולא צריכים מדליה שאלה :אם המשלחת היתה אמורה לממן את כל ההוצאות מכיסם הפרטי גם אז היו יוצאים לחול כל שנה ועוד אותם אנשים ? תשובה לא ולא. ועד האגודה איני בא לבקר אתכם .תפקידכם לדאוג לכלל החברים ולצרוף חברים חדשים ובצורה כזות אתם רק מרחיקים חברים ראו זואת כעובדה ולא כדעה אישית . ולמר שמשון הניכבד : לידיעתך איני טס במבא חמה - גלבוע - תבור - זכרון כך שאיני נוחת בשדות הנחיתה שלהם = איני טס על חשבונך. לידיעתך אני טס ברכס בנתניה (ובגעש) עמדה שהוקצעה ע"י עיריית נתניה .

shaison

New member
לך תבדוק מ"ל

מרחף להנאתו אנא בדוק כמה כסף הכבניסו הליגות לאורך השנים וכמה הושקע בהם ובנבחרות ואז חזור אלינו עם המספרים. אתה מתעקש על נושא הנבחרות לחו"ל שלא בצדק. אני מקווה שלעולם לא נזדקק לביטוח צד ג´ אבל החברים רק ניסו חהביא לך דוגמאות שזה יכול לקרות גם לטובים ביותר. גישתך וסגנון דבריך הם שהביאו לתגובות הנזעמות ובצדק. במידה ורצית לשאול את אותם השאלות באמת ובתמים היית יכול להעלותם ללא רמיזות על שחיתות ועיוות הצדק משום מה בחרת בדרך האחרת והתגובות היו בהתאם. לא משנה מה אומרת קסטת הווידאו שלך את התחרות ארגן אורי שמיר ואילן תשובה עזר וכן ירבו. שי לנואל

למרחף להנאתו

1. אילן תשובה לא אירגן את תחרות עוד יאיר השחר 2. אילן תשובה לא זכה ולא "תפר"לעצמו את אחד מהמקומות הראשונים 3. לפחות תבדוק דברים לפני שאתה יוצר כאן סערה בכוס מים ובכלל זה כנס לאתר האגודה שלנו ותראה על מה מוציאים כסף עפ"י הדוח השנתי - 4. אם מוצא חן בעיניך מה שקורה בדו"ח הצטרף אלנו ואם לא עזוב אותנו בשקט ורחף להנאתך אך לא במיתקנים שממומנים ומפוקחים ע"י האגודה כמו המתקן בנתניה שמשום מה נראה לך שצץ לו פתאום ממימון העיריה בלבד. 5.לידיעתך במקביל לתענותיך בנושא הביטוח: "היה ופגעת באיזה ילד או כל אדם אחר ברכס בנתניה (בנחיתה או בהמראה ע"י גופך או ע"י מיתרי המצנח שלך שהם קטלנים לא פחות)זכור רק זאת אם תובעים אותך על פגיעה כל שהיא באתר אינך מכוסה ע"י שום ביטוח, הדרך היחידה לביטוח צד ג´ הינה ע"י האגודה למצנחי רחיפה. 6. עדיין נשמע לך יקר - פתח לך אגודה משלך ונראה מה אתה ועוד רבים אחרים שכמוך לא בודקים עובדות אלה רק תולים אנשים (על העץ) תגיעו. 7.שמתי לב שאתה מתיחס לכל אחד במלוא הרצינות אשמח לקבל את תגובתך. אורי שמיר

בילי ג

New member
האתר בנתניה באחריות העיריה

העיריה הקימה אותו העיריה דואגת לטפחו מי שהולך לחלוק עלי מוזמן להביא ה ו כ ח ו ת נא לא לקחת הודעה זו כהתקפה אישית או על האגודה

בילי בילי מה יהיה???

שנעבור לשלב ההוכחות... ניסים דלל ארכיטקט האתר - השם מוכר לך -חבר אגודה שהשקיע שעות על גבי שעות באתר יוסי קופר ז"ל וקובי אזולאי - השמות מוכרים לך - הם אלה שדחפו את העיריה לבנות אתר לחברי האגודה למצנחי רחיפה . חבל שהזיכרון הוא כל כך קצר לפעמים וחבל שדוקא ממך יוצאת התביעה הזו. אגב - לכל אותם האנשים שאת מכירה המשתמשים באתר ללא חברות באגודה או מבוטחים בצד ג´ את יכולה למסור, שכמו שהם יפחדו לנהוג במכוניתם ללא ביטוח חובה כך גם עליהם לחשוב על שימוש במתקן זה במקרה של פגיעה באחד הצופים בהם באתר נתניה וכמו שאת יודעת הם מסתובבים בין הרגליים לא מעט. עירית נתניה לוקחת אגב בחשבון שכולנו מבוטחים ע"י האגודה. בואי ונראה איך יתמודד המרחף להנאתו כשיפגע במישהו והנ"ל יתבע אותו בברכה אורי שמיר

בילי ג

New member
למה להתקיף אורי?

החברים-אדריכל ניסים דלל,וידידי הטוב קובי אזולאי וגם אני תרמנו מזמננו ע"מ ל ק ד ם . זה לא שייך לאחריות ניהולית של האגודה . בערך באותה שעה שביקשו ממני לא לטפל יותר באתר הרכס שמעתי מישהו אומר שהאגודה בכלל קיבלי מכתב מקק"ל שאומר פחות או יותר "מה אתם עושים על אדמה שלא ניתנה לכם,נא להזיז את הפסל" וכו´. אורי,אין לי הרבה חברים באגודה הזו.אני עושה מאמצים לעזור לכל אדם באשר הוא אדם.אבל למה אני מתנצלת? אני בסה"כ אמרתי שלפי מיטב ידיעתי האתר באחריותה של עירית נתניה.יש לך מידע אחר מלבד לספר לי שאנשים מהאגודה תורמים מ ז מ נ ם ? למה אתה מעלה את האפשרות של תאונה? כולנו לא רוצים להפגע או לפגוע. המשך לתרום מזמנך,אורי,אני מעריכה את זה מאוד.

כל הכבוד בילי

דעי לך שדברייך יקרים מפז . אינני מבין את חברייך . ביקשתי תגובה לדעתי שכאמור רשומה למעלה ,ותראי לאן הגענו.האנשים הנ"ל מלכלכים את הספורט ותחשבי על כל האנשים שניכנסים לאתר כדי לברר פרטים על הספורט מה הם יחשבו ? שאולי עדיף להישאר על הקרקע וזה מסביר גם למה מספר המרחפים הרשומים כחברים קטן ממספר המרחפים הלא חברים . בילי שנמשיך להנות ושנישאר בראים ושלמים .

כל הכבוד?, האמנם?? והיכן אודי דורון

למרחף להנאתו. אנא, רחף לך הרחק מאיתנו בבקשה. רק לפני שתתרחק שאל את בילי בבקשה ותשיב בפורום זה לידיעת כולם: 1. מהיכן שולמו למעלה מ- 40,000 ש"ח בעבור נזק לצד ג´ (גוף ורכוש) שגרם ידידה אודי דורון בדשא בנתניה לפני מספר שנים כשריסק בנחיתה צלם וזוג שהצטלם, כולל את ציודו של הצלם? 2. מדוע עד היום מסרב ועד האגודה לחדש את רשיונו לטוס במצנח רחיפה? ובכלל, אם אתה מרחף להנאתך ואינך תומך בתחרויות מדוע אתה מתייחס לעיסוק הזה כאל "ספורט". מן הראוי שתדע כי על פי הגדרות משרד הספורט / רשות הספורט - ספורטאי הוא מי שמשתתף לפחות ב- 5 תחרויות בשנה. ולא, לא מדובר על תחרויות של התגנבות לעמדה. ובכלל מניין לך הבקיאות הכל כך מרובה באירגון תחרות "עוד יאיר השחר"? מי שעשה ימים כלילות הם קומץ מצומצם של מתנדבים שאילן תשובה היה ביניהם. תפקידו הוגדר כאחראי על השופטים וכך עשה : תידרך אותם באופן מקצועי, הסיע אותם (בריכבו הפרטי כבובן) הלוך וחזור ודאג להם שלא יתייבשו. נכון, הוא אכן השתתף בתחרות, אך בהיעדר מתנדבים לא נותרה ברירה עד ליום התחרות - אז מה אתה מציע - לבטלה? ולא, הוא לא זכה בכלום משום שהשופטים פסלו אותו היכן שנפסל וכך הוא לא זכה להכלל בזוכים. לילה טוב. אמנון

דוגמה נוספת למחסום !!!!!!

בבקשה אנשים ! אמנון האן הידוע כחבר ועד האגודה מציב בפני מחסום נוסף וכפי שכתב "אנא רחף לך הרחק מאיתנו " . לידיעתך אני שווה זכויות בדיוק כמוך בעמדה בנתניה ואולי אף יותר ממך אז אל נא תומר מתגנב בבקשה ממך. רצוי להקים אגודה נוספת נקיה מכל שיקול ואינטרס אישי .

אז תשובה אירגן או לא אירגן?????

אחד אומר כי תשובה לא אירגן התחרות . אחד אומר שכן . אחד אומר שלא זכה אחד אומר שכן . מה שבטוח ראיתי את תשובה טס בתחרות ויש לציין שהוא טייס מעולה וספורטאי דגול . לילה טוב .

למעלה