במשכורת יולי שמשולמת באוגוסטדמי הבראה
אני עובדת כבר שנה באותה החברה (מחודש אוגוסט 2003) דמי ההבראה לעובדים איתי שולמו במשכורת אוגוסט. אני לא קיבלתי - מתי אני אמורה לקבל את דמי ההבראה ? והאם החברה יכולה להגיד שבשנה הבאה היא תשלם לי גם עבור השנה שעברה. תודה
המועד של תשלום דמי ההבראה...במשכורת יולי שמשולמת באוגוסט
מקבלים דמי הבראה. הזכות להבראה היא לאחר שנת עבודה. בעיקרון את צריכה לקבל ביולי שנה הבאה דמי הבראה בעד שנה ו- 11 חודש (בשביל השנה הראשונה 5 ימים ובשביל השנה השניה 6 ימים מחולק ב- 12 כפול 11 ) במשכורת אוגוסט תנסי לבקש את דמי ההבראה, יש מי שכן משלם מיד אחרי שנת עבודה ולא צובר את הזכות ליולי בשנה הבאה.
שאלתי גם למעלההמועד של תשלום דמי ההבראה...
לפי צו ההרחבה - הוא כזה: "קצובת ההבראה תשולם באחד מחודשי הקיץ, מחודש יוני ועד חודש ספטמבר, אלא אם הוסכם או נהוג או שנקבע מועד אחר במקום העבודה.".
ענו לך כבר למעלה.שאלתי גם למעלה
אבל אשאל שוב : התחלתי לעבוד ב -25.01.04 האם אני זכאית לדמי הבראה ? אם לא אז מתי כן , ואיך עושים את החישוב? תודה מראש
לגבי החישוב...ענו לך כבר למעלה.
בינתיים את לא זכאית לדמי הבראה. הזכות שלך תתגבש רק בסוף יום 24/1/05 אם עדיין תעבדי באותו מקום עבודה.
דמי הבראה - עדכוןהמועד של תשלום דמי ההבראה...
לפי צו ההרחבה - הוא כזה: "קצובת ההבראה תשולם באחד מחודשי הקיץ, מחודש יוני ועד חודש ספטמבר, אלא אם הוסכם או נהוג או שנקבע מועד אחר במקום העבודה.".
אם ככה נהוג במקום העבודה - מותר.דמי הבראה - עדכון
תודה על התשובות. מהחברה נאמר לי שדמי ההבראה שולמו במשכורת חודש יולי - ולכן לא אקבל השנה אלא בשנה הבאה עבור שתי השנים. 1. האם מותר לחברה לצבור את התשלום ולשלם רק בשנה הבאה ? 2. במידה ואעזוב את החברה בעוד מספר חודשים, האם אז ישלמו לי עבור השנה שעברה ומספר החודשים של השנה הבאה - או שאם לא אשאר עד מועד התשלום הבא - אפסיד את הזכות. תודה רבה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.