דמי אבטלה

מצב
הנושא נעול.

MommyHug

New member
דמי אבטלה

דמי אבטלה
שלום פוטרתי לפני 3 חודשים אחרי 5 שנות עבודה באותו מקום, וכרגע אני מחכה למשפט, כיוון שתבעתי את המעסיקה שלי על 1. היא סרבה לתת לי מכתב פיטורין 2. היא סרבה לתת לי תלושי משכורת על החצי שנה האחרונה וטופס 106 3. היא לא נתנה לי הודעה מוקדמת 4. פיצויים אבל השאלה היא איך אני אמורה לחיות בינתיים? יש לי תואר אבל אני לא מוצאת עבודה בתחום, אני מוצאת פה ושם עבודות זמניות. אני יודעת שמגיעים לי דמי אבטלה, אבל אין לי מכתב פיטורים, אין לי תלושים אחרונים או טופס 106. בלי אלו אני לא יכולה לדרוש את דמי האבטלה שמגיעים לי, אבל יקח עוד זמן עד שהמשפט יתקיים. מה אני יכולה לעשות בינתיים? בבקשה עזרו לי תודה רבה!!!

עלייך לפנות לשרות התעסוקה

דמי אבטלה
שלום פוטרתי לפני 3 חודשים אחרי 5 שנות עבודה באותו מקום, וכרגע אני מחכה למשפט, כיוון שתבעתי את המעסיקה שלי על 1. היא סרבה לתת לי מכתב פיטורין 2. היא סרבה לתת לי תלושי משכורת על החצי שנה האחרונה וטופס 106 3. היא לא נתנה לי הודעה מוקדמת 4. פיצויים אבל השאלה היא איך אני אמורה לחיות בינתיים? יש לי תואר אבל אני לא מוצאת עבודה בתחום, אני מוצאת פה ושם עבודות זמניות. אני יודעת שמגיעים לי דמי אבטלה, אבל אין לי מכתב פיטורים, אין לי תלושים אחרונים או טופס 106. בלי אלו אני לא יכולה לדרוש את דמי האבטלה שמגיעים לי, אבל יקח עוד זמן עד שהמשפט יתקיים. מה אני יכולה לעשות בינתיים? בבקשה עזרו לי תודה רבה!!!
ולהרשם כדורשת עבודה, אם לא יציעו לך עבודה עליך לתבוע דמי אבטלה ובמקום מכתב פיטורים וכו' הציגי להם עותק חתום או עותק עם "בול" של התביעה בבית הדין לעבודה.

MommyHug

New member
אה, מצוין, תודה!

ולהרשם כדורשת עבודה, אם לא יציעו לך עבודה עליך לתבוע דמי אבטלה ובמקום מכתב פיטורים וכו' הציגי להם עותק חתום או עותק עם "בול" של התביעה בבית הדין לעבודה.
אה, מצוין, תודה!
ואני אקבל רטרואקטיבית על שלושת החודשים האלו שלא עבדתי?

MommyHug

New member
לא התייצבתי כי אמרו לי

אולי תקבלי רטרואקטיבית
תנאי מוקדם לכך הוא האם התייצבת וחתמו לך על הכרטיס בלשכת התעסוקה.
לא התייצבתי כי אמרו לי
שאני חייבת לבוא עם כל הטפסים
אז אתה אומר שזה אבוד?...

MommyHug

New member
שתהיה בולט ואנשים ידעו שאתה 'מומחה'

אף פעם לא הייתי
אדום בשום מובן בשום תחום ובשום סיטואציה. אגב, מה זה להפוך אותי לאדום?
בפורום ושאפשר לשאול אותך שאלות ולבקש ממך עזרה...

ראיתי כבר אדומים

בפורום ושאפשר לשאול אותך שאלות ולבקש ממך עזרה...
ראיתי כבר אדומים
שאני מעדיף לא לחוות דעתי על "מומחיותם" ומפאת שמירה על כבודם, לא אוסיף מילה.

MommyHug

New member
בדיוק, הגיע הזמן שיהיו מומחים באדום

ראיתי כבר אדומים
שאני מעדיף לא לחוות דעתי על "מומחיותם" ומפאת שמירה על כבודם, לא אוסיף מילה.
ומה לגבי השאלה האחרונה שלי? לא חתמתי כי נאמר לי שאני חייבת לבוא עם הטפסים ממקום העבודה. אז זה אבוד למרות זאת?

תשובה

ומה לגבי השאלה האחרונה שלי? לא חתמתי כי נאמר לי שאני חייבת לבוא עם הטפסים ממקום העבודה. אז זה אבוד למרות זאת?
תשובה
התייצבות בלשכה היא תנאי. והזכאות תקום לך מיום ההתייצבות, בסיכום כולל נראה לי כי לא תפסידי כי תקבלי את אותו מספר החדשים להם תהיה זכאית.

MommyHug

New member
אה, וואלה, לא חשבתי על זה ככה.

תשובה
התייצבות בלשכה היא תנאי. והזכאות תקום לך מיום ההתייצבות, בסיכום כולל נראה לי כי לא תפסידי כי תקבלי את אותו מספר החדשים להם תהיה זכאית.
אה, וואלה, לא חשבתי על זה ככה.
תודה רבה לך על הסבלנות
ערב טוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה