דמיינו רגע

דמיינו רגע

דמיינו לכם שאתם צריכים לצאת לריצה. איזה שירים הייתם שמים באמפי. איזה שירים של כפיר הייתם שמים? איזה מקפיצים? איזה רגועים אבל לא הייתם מוותרים עליהם? איזה שירים לא של כפיר הייתם שמים? איזה מקפיצים? איזה רגועים אבל לא הייתם מוותרים עליהם? יאללה תנו בראש

שלי פאר

New member
אני עושה את זה כל בוקר האמת

דמיינו לכם שאתם צריכים לצאת לריצה. איזה שירים הייתם שמים באמפי: את הפלייליסט שלי. וזה כולל את כפיר, דודו טסה, קרן פלס, איה כורם, עברי לידר, ועוד כמה יפים וטובים איזה שירים של כפיר הייתם שמים? עצוב והפחד נעלם איזה מקפיצים? יש מלאאאא איזה רגועים אבל לא הייתם מוותרים עליהם? הפחד נעלם

moriboy666

New member
זה קל

דמיינו לכם שאתם צריכים לצאת לריצה. איזה שירים הייתם שמים באמפי. איזה שירים של כפיר הייתם שמים? את אלו שאני אוהב..ולצורך העניין לא משנה לי אם הם מקפיצים או לא.. יש לי באמפי עכשיו את לבד אושר עצוב הפחד אמונה מה נשאר וליפול (ובכלל לא יצא לי לשמוע אותו עוד.. מרב שיש שם דברים טובים אחרים תעשו חשבון איזה חסרים לי שם

../images/Emo214.gifנותנת בראששששש |מקלות ופטישים|

דמיינו לכם שאתם צריכים לצאת לריצה. איזה שירים הייתם שמים באמפי.- קודם כל, זה האייפוד שלי
ושנית, יש בו את כל השירים האהובים עליי, האלבום של כפיר, אחד של דניאל זילברשטיין [שקט!], החדש של ג'קו, החדש של עידן יניב [בקושי שמעתי], החדש של שירי מימון, החדש של אלכס [שקניתי את הדיסק שלה ביום שישי האחרון], החדש של ג'קו [עוד לא שמעתי], שירים של פינק, ווסטלייף, בקסטריט ואפילווווו... ספייס גירלז. וגם נועם פנחסוב ועברי לידר ואביב גפן ואיך לא, דניאל סלומון
איזה שירים של כפיר הייתם שמים?יש לי את כל האלבום שם
איזה מקפיצים?"תסתכליייייי...ותראי...מה נשאר ממני" מקפיץ אותי לגמרי וכמו כן, הכי מקפיץ - "האור יעלה"
איזה רגועים אבל לא הייתם מוותרים עליהם?של כפיר? הממ... להיות עצמי, אי אפשר לוותר עליו. איזה שירים לא של כפיר הייתם שמים?כבר פירטתי בהתחלה
איזה מקפיצים?ספייס גירלז, אבל אל תצחקו!!!
איזה רגועים אבל לא הייתם מוותרים עליהם?אני לא יודעת להגדיר רגוע אצלי...
יאללה תנו בראש

עונה:)

דמיינו לכם שאתם צריכים לצאת לריצה. אני שונאת לרוץ.... אני יותר עושה הליכות איזה שירים הייתם שמים באמפי. איזה שירים של כפיר הייתם שמים? הייתי מקשיבה לדיסק מההתחלה ועד הסוף
איזה מקפיצים? - איזה רגועים אבל לא הייתם מוותרים עליהם?- איזה שירים לא של כפיר הייתם שמים?- הייתי שמה תאייפוד על מצב שופל פשוט איזה מקפיצים?נניח והייתי רצה והיה מתחשק לי מקפיץ אז שירים של הקספרים או שיייגעצ.. כנסיית השכל משו כזה:) איזה רגועים אבל לא הייתם מוותרים עליהם?פינק פלויד,אביב גפן..ניקלבאק ועוד הרבה

למעלה