דמיינו לעצמכם

Natushka

New member
דמיינו לעצמכם

בנק המזכה את חשבונכם ב - 86,400 שקלים בכל בוקר... אין אפשרות לצבור כסף, ויתרת הסכום שלא ניצלתם במשך היום מתאפסת בלילה. מה תעשו? תנצלו כל שקל כמובן! לכל אחד מאיתנו יש חשבון בנק כזה. קוראים לו הזמן. כל בוקר אנו מקבלים 86,400 שניות, וכל לילה הזמן מתאפס, כאשר כל הזמן שלא ניצלנו- אובד. אין אפשרות לצבור זמן או להשתמש ביותר שכן בסוף יום - הכל יורד לטמיון... * כדי להבין ערכה של שנה - שאל מי שנשאר כיתה * כדי להבין ערכו של חודש - שאל מי שילדה פג טרם זמנו * כדי להבין ערכה של שבוע - שאל עורך עיתון שבועי * כדי להבין ערכה של שעה - שאל זוג אוהבים המחכים להיפגש * כדי להבין ערכה של דקה - שאל מי שפספס את הרכבת * כדי להבין ערכה של שניה - שאל מי שניצל מתאונת דרכים * כדי להבין ערכה של מאית שניה - שאל את הזוכה במקום השני... זכרו! הזמן אינו מחכה לאף אחד האתמול - הסטוריה המחר - מסתורי ההווה הוא מתנה חייבים לנצל את ההווה על מנת להיפיק מירב בריאות, אושר, הצלחה וצחוק מוקדש לכל האנשים הטובים כאן שאוהבים לעזור מכל הלב ובלי תנאים!1 אור ואהבה נתי :)

קראתי את זה פעם...

דווקא לא מזמן ונורא אהבתי את הכתבה (במדור ההוא של אודטה...), את הכותבת??? משובך, מדוייק, קולע ושנון... רק תודה...

Natushka

New member
גם אני

חושבת שזה שנון ומדויק. חברה טובה שלי נתנה לי את השיר, ומאוד אהבתי אותו! צ`או נתי

TKSES

New member
הייי נתי.....

מאיפה לקחת את הקטע הזה? הוא נכון מאוד אבל יש בו פגם לפי דעתי מה בדיוק זה אומר? מה ערכה של? אין לזה ערך זה טעות מהאתחלה לחלק את הזמן לחלקים כאלה!!! זמן הוא חלק אחד שנמשך כל הזמן רצוף וזה עכשיו אין בו עתיד (או אולי יש) אבל אין בו עבר בכלל זה מה שאני אומר ובגלל זה אין ערך לשבוע שעה וכדומה אפשר להגיד שיש רק ערך לעכשיו שלך ולא לעתיד!! כי כל שניה יכול להפתח מלחמת עולם שלישית! אז צריך לחשוש מהאפשרות הזו? לא לא צריך לחשוש ולדאוג על משהו שאין ביכולתנו לשנות וגם לא מה``עכשיו`` אי אפשר לשנות רק מה לעשות בו אז למה לקוות לעתיד ?? הוא יכול להשתנות בתוך העכשיו שיהיה עוד מעט או אפילו עכשיו ויכול תמיד להיות עכשיו שיחת טלפון אליך נתי ואז את זוכה פתהום בטיסה ללונדון אז את לא תסעי בגלל שאת אמורה לכתוב שבועון השבוע?? אני לא חושב!!! אז למה?? בכל מקרה זה סתם קשקוש מה שכתבתי אז בה ביי נתי וכולם בהצלחה

Natushka

New member
בוקר טוב טקסס.. :cool:

מה שלומך? הכוונה של השיר הזה היא פשוטה: שלא צריך לבזבז זמן על משקעי העבר או לפחד מהעתיד יש לנו את ההווה והוא החשוב, להפיק ממנו את המרב להנות ממנו וממה שיש לנו, בפשטות בלי להסתבך יותר מידי בפלונטרים, הזמן וצורת ההווה שלו זה הדבר החשוב. ברור שחשוב מאיפה באנו ולאן הולכים, אבל לא צריך להתמרמר ולחיות בפחד, אלא לחיות בכיף, תוך לקיחת אחריות על כל מה שקורה לך. מקווה שזה מספק אותך אור ואהבה נתי

Tal_Ya_Tal

New member
על אותו משקל B-) מאזן יומי

מאד מאד חביב, נתי B-) ועל אותו משקל מאזן יומי: 1. מה קיים בתוך חיי כאן ועכשיו? (פירוט) 2. האם אני מרוצה ממה שקיים בתוך חיי? 3. מה הייתי משנה בתוך חיי? 4. אילו חיי היו מסתיימים בתוך חודש מהיום, האם הייתי משנה משהו בחיי? 5. אילו חיי היו מסתיימים בתוך חודש מהיום, מה הייתי משנה בחיי? 6. אילו חיי היו מסתיימים בתוך דקות ספורות מרגע זה, האם הייתי משנה משהו בחיי? 7. אילו חיי היו מסתיימים בתוך דקות ספורות מרגע זה, מה הייתי משנה בחיי? 8. באילו מצבים הייתי לוקח אחריות על חיי? 9. מתי הזמן לקחת אחריות על חיי? והתמצית היא:`חייה כל רגע, כאילו הוא הרגע האחרון בחייך`!!! L&L TALYA

darma

New member
מה הייתי משנה בחיי?

היי לכל באי הפורום, אם הייתי יודעת שנותר לי עוד זמן קצר לחיות הייתי טסה להודו. אבל עכשיו אם אני רוצה לטוס להודו כולם אומרים לי שאני רוצה לברוח כי החיים שלי עכשיו לא משהו בלשון המעטה. ואני מפחדת שמהשו יקרה לאבי אם אני אטוס. אז כל מה שאמרתם כנראה לא כל כך רלוונטי, כי זה הדבר שהכי בא לי לעשות. וזה באמת בריחה מחיי המחורבנים. תודה דארמה.

davyav

New member
:cool: היי דרמה

אפילו שפיסית אני רחוק ממך אני מרגיש כאב. אני מאוד מבין אותך.נמאס לך מהחיים הרגילים שלך. אתה רוצה שינוי ואין דבר יותר טוב משינוי. אבל אם אתה חושב שעל-ידי בריחה להודו אתה תשנה את המציאות שלך אתה טועה. אתה יכול לעזוב את הארץ,את החברים,את ההורים,אבל לעולם לא תברח מעצמך! בן-אדם לא יכול להחליף את העולם הרוחני שלו על-ידי שינוי המיקום הגאוגרפי. על-מנת להרגיש יותר טוב אתה צריך לשנות את הפנימיות שלך :cool: . תבין לכולנו יש את הדברים שמפריעים . לכל אחד מאתנו יש על מה לעבוד. אם אתה ממש לא מרגיש טוב אם עצמך אתה יכול לשנות הכל! אולי התשובותך לשאילות הבאות יעזרו לך: 1)האם אני רוצה להשתנות באמת או שאני מצפה שהחיים שלי ישתנו על-ידי איזה נס חיצוני? 2)האם אני אוהב את עצמי? 3)האם אני מתיחס באהבה לאנשים סובבים אותי? 4)האם אני משקיע מספיק זמן ומאמץ בלימוד רוחני? 5)כמה זמן ומאמץ אני משקיע למען האחרים? 6)האם אני מחפש להיות בסביבה רוחנית? 7)האם אני מוכן להקשיב לאחרים? 8)האם אני ניכנס לשינאה ודיכאון? 9)האם אני מאמין שאני אצליח? 10)האם אני מסתגר מאנשים? אור ואהבה דוד :}

darma

New member
דוד תודה לך

דוד שלום לך, דבר ראשון אני בחורה. ודבר שני אני מודה לך, אני עושה דרך או עבודה גם רוחנית וגם רגילה. זה אחד הסיבות שאני לא נוסעת להודו, למרות שאם הייתי יודעת שלא נותר לי זמן רב לחיות הייתי טסה מיד. בכאן ועכשיו אני משתדלת להנות מחיי כמידת האפשר, לעבוד על רוחניות ועל עוד כמה דברים במקביל. למרות שיש בי כמיהה לדברים נוספים לדוגמא זוגיות אחד מהסיבות העיקריות לכאב שחשת בדבריי.אחרי הרבה שנים לבד זה כואב ושום כאן ועכשיו לא מנחם. אבל תודה על העצות הטובות. אני לוחמת ולא מתיאשת בקלות. וכיום גם מוקפת באנשים שאני אוהבת ושאוהבים אותי. תודה ובאהבה דארמה

Tal_Ya_Tal

New member
דארמה יקירתי B-) `לחיות את הרגע`

`לחיות את הרגע`, דארמה, זה להבין, שאין יותר מרגע אחד בחיים ואם את מבזבזת אותם על משהו שאינך רוצה באמת לעשות,זוהי הבריחה! בריחה מעצמך כי, גם דוד יסכים: ``אל תאמר, -כשאפנה אשנה- שמא לא תיפנה`` ומקווה שלא צריך תרגום בגוף הסרט. מעבר לכך, כמובן, שאינך יכולה לברוח מלהתמודד עם עצמך. וגם לו תסעי לסוף העולם. והודו, היא מקום מתאים להתמודד עם עצמך. אז שבי עם עצמך ושאלי את נפשך אם זה הדבר שהיית עושה, אילו חייך היו מסתימים מחר? מחרתיים? שבוע? שבועיים?! האם היית מפספסת?!?!?! אם התשובה היא `לא` -קומי וסעי, כי שם מקומך אך אם התשובה היא `לא נורא`, אין לך מה למהר. גם אם לא תספיקי, לא נורא. (כי מי יודע מה ילד יום? אפילו לא אנו, האסטרולוגים. B-) L&L TALYA

davyav

New member
:)

היי דרמה :) . מה שלומך חמודה? אני שמח שאת מוקפת באנשים שאוהבים אותך .זה מאוד חשוב! הייתי רוצה להגיד כמה מילים לגבי כאב . אז למה אנשים מרגישים כאב? ומה זה בכלל כאב ודיכאון? למה הם נכנסים לחיים של בן-אדם? כל אחד מאתנו חי בעולם משלו.שמחה,כאב ושער התחושות שלנו נקבעות על-ידי התיחסתנו הסובייקטיבית כלפי חוויותינו. אותה חוויה יכולה להכניס את האנשים בעלי מודעות שונה למצבים הפוכים לגמרה כמו שמחה ודיכאון. במרחב החיים שלנו קיימים 2 כוחות בסיסיים. הראשון הוא ניצחי, אמיתי ,אוהב ,כל רצונו היא רק לחלוק ולהשפיע .הוא מאניק לכל המחוברים אליו אושר ואהבהה אין סופיים.שמו אור. השני אשלייתי בטבעו,משהוא שתפקידו להתנגד לחיבור לאור. הוא לא היה, הוא לא יהיה, הוא פועל רק במסגרת העולם אשלייתי שלנו ומשתמש במגוון האשליות כדי לעשות את עבודתו. כמו בשיווק ישיר שליחיו הולכים מדלת לדלת ומציעים לנו מגוון של המוצרים.והכל ב``חינם``. וברגע שאנחנו פותחים את הדלת ולוקחים את המתנות ``המופלעות`` האחרונות נכנסות אל תוך החיים שלנו.מנתקות אותנו מאור(מאהבה,משמחה מכל דבר חיובי) . דרמה היקרה :) כל דבר שלילי שאנחנו מרגישים קיימת סיבה. כמובן שאפשר להגיד אני עצוב כי אני מובטל. אני בדיכאון כי אין לי חבר אני כואב כי ... לא אוהב אותי אך האם זה נשמע לך אמיתי? ואולי הסיבה האמיתית להרגשות השליליות שלנו היא אחרת? אמיתית יותר,ועמוקה יותר? אולי אנחנו פשוט פתחנו לזה את הדלת? שיהיה לך יום מעולה :) אור ואהבה דוד

Natushka

New member
היי דרמה B-)

האמת? הסתכלתי הרבה זמן על ההודעה שכתבת וניסיתי למצוא משהו לומר לך ולעודד אותך, אבל אני לא רוצה סתם לכתוב שיהיה בסדר כי החיים שלך הם החיים שלך ורק את יודעת מה לא בסדר או מה כן... ממה שראיתי את מבולבלת עכשיו, ונקרעת בין רצונך הפרטי לבין מה שמצפים ממך ואני רק יכולה להרגיע אותך ולומר לך שזה טבעי וזה קורה כל הזמן בכל מיני תקופות בחיים. מהודעות קודמות שלך קלטתי שאת דווקא אוהבת לעזור ויש בך אופטימיות, אז איך אומרים? אל נאמר נואש!! בכל אופן, שתדעי שנגעת לליבי ואני שולחת לך ברכות הצלחה שתצליחי לפתור את הבלבול בחייך... אור ואהבה נתי

חבל על הזמן ???

הכל יפה הכל מדהים ונכון. עד שמגלים כי אין כל זמן מלבד הכאן והעכשיו לא עבר ולא עתיד הכל הווה ומתקיים בו זמנית.

Tal_Ya_Tal

New member
וזה מחזיר אותנו בדיוק H-)

וזה מחזיר אותנו בדיוק H-) למשפט האחרון. `חיו כל רגע בחייכם, כאילו היה זה הרגע האחרון!` כי כך זה באמת. אין יותר מרגע אחד בחיים. רגע אחד שהוא נ צ ח B-) ואם זה לא כאן ועכשיו אז מה כן? L&L TALYA

למעלה