דמיונות...

מיכל 1

New member
דמיונות...

לכל חבריי המקסימים כאן שתמיד מקבלים אותי בחיוך... לך אורית 36... מיוחדת במינך... ובמיוחד לזה שכתבתי את השיר במיוחד לו שגרם לי אחרי כל כך הרבה זמן להיות אני... בוא נדמיין לעצמינו ולו רק פעם אחת שאנו ילדים...ילדים מאושרים.. כאלו שהשמש מאירה עליהם כאלו שהמיים שוטפים את פניהם כאלו שהדרך שלהם סלולה בלי מכשולים בלי תקלה ילדים זהובי שיער ילדים כחולי עיניים ללא דמעות וכאב... ילדים שיודעים אהבה ילדים שנכנעים לתשוקה כאלו שנותנים את עצמם מהלב... בלי חשש נתן את עצמינו לדעת להכיר לאהוב.. לגעת ביופי וגם במכאוב תן לי לגעת בכל מה שהסתרת עד היום תן לי להתקרב אלייך כמו ילדה אל ילד באמצע חלום אני הילדה הקטנה מאתמול זאת שיודעת כאב זאת שעיניה תמיד מחייכות..לעולם האכזר מחייכות עם דמעות ואתה יושב אי שם כל כך רחוק ואתה זה שחושב שתוכל את העצב למחוק ילד קטן מבוייש מחוייך...שרואה את הטוב ומכיר את הרע שחושב שלעצב תמיד יש סיבה הוא לעולם לא יבין הוא לעולם לא ידע מהו העצב בליבה של ילדה.. כאילו הלב נעצר..כאילו היום כבר נגמר.. וכשלילה יורד והיא שוב לבד אז היא נזכרת בכל מה שאמר.. והלב מוצף בדמעות וכואב לילדה עד מאוד.. והילד ממרחקים ישלח לה מרפא-ינחם,ידבר,הכל ינסה.. הלוואי ויצליח הילד הלוואי ויוכל.. וזאת הילדה היא תצחק ותשיר וזאת הילדה את הילד תכיר היא תקח אותו לעולם מסתורין היא תלמד אותו ותוסיף פרושים לאט לאט בבטחה.. לאט לאט באהבה..

אורית 35

New member
דמיונות? האומנם?

בוקר טוב לך חברה שלי. קמנו הבוקר לשנה חדשה. ואולי אין זמן מתאים מזה להתחלות חדשות. אני מקווה שהאדם שהוביל אותך בדרך זו יקרא את ההודעה . אני יודעת שהשנה הזו תהיה מלאה חיוכים, היא חייבת להיות. אני איתך בדרכך אוהבת אותך אורית 36 *יש לך ד``ש מטלי..זוכרת?

למעלה