דמיון מול מציאות

דמיון מול מציאות

אולי זה בכלל היה צריך להיות הפוסט הפותח שלי בפורום...
לפעמים הדמיון גובר על המציאות {במיוחד בדברים שאנחנו לא ממש מכירים}.
בדמיון המשתולל שלי אני רואה נשים מוצלפות עד זוב דם {כמו בסרטים האמריקאיים בהם ה KKK מצליפים בכושים} ואז אני חושבת על הנשואות שבהן ואיך הן מסבירות את העניין הזה בבית {בהנחה כמובן שהבעל לא יודע}...
ואולי, אולי זה בכלל לא ככה?
בתפיסה {הקלוקלת?} שלי הנשלטות חייבות תמיד לציית גם אם לא מתאים להן, להיות צמיד זמינות, תמיד מרצות את השולט - ומה קורה אם הן לא רוצות?
יש גם רצון חופשי אצל נשלטות?
** מנוסח בלשון נקבה ומדבר על נשלטות בגלל הנוחות אבל מופנה לשני המינים וכמובן גם לשולטים **

ניקי תא

New member
לא שאני מומחית,

אבל לדעתי את מפספסת פה דבר מאוד עיקרי וחשוב.

ה ס כ מ ה הדדית.

לדעתי כל מערכת בידיאסאמית מאופיינת במינונים. והדברים שציינת, רצון חופשי / זמינות / רצייה / הצלפה מתבצעים בתוך המערכת ראשית כל בהסכמה ושנית, במינון הנכון לשני הצדדים, עם מילת ביטחון כמובן. תחשבי על כיוונו של מיתר, לשם ההשוואה. העוצמות והניואנסים של הפעולה מותאמים בעדינות לגבול המסוגלות של כל אחד מהפרטנרים.

צאי מהדימוי של הkkk ותביני שבדסמ זו נטייה, ששני הצדדים נהנים ממנה.

?any comments, alon

לכן נושא הפוסט הוא דמיון מול מציאות

ברור לי הרי שגם כאן, כמו בכל דבר בחיים, אין שחור ולבן אלא המון המון גוונים באמצע.
וברור גם שלוקח זמן לסמוך על הפרטנר שאיתך, ללמוד גבולות ולקבל גם סירובים.
אני מניחה שגם בעולם הזה, בהקבלה לעולם הבוגדים, יש לפני הכל תיאום ציפיות ועם הזמן הדברים משתנים, מתפתחים, מעלים או מורידים הילוך בהתאם לצורך.
ואני עדיין חושבת שבדמיון הדברים לפעמים נראים הרבה יותר גרוע ממה שהם באמת.

A לוןA

New member
אכן, תלמידה מצטיינת

מורטישיה שלנו רגילה לחשוב בדימויים סאדיסטיים בהם משופעת החברה הונילית- והם כולם כוללים לפחות שני דברים שהבדסמ אוסר עליהם בצורה מוחלטת- אין שם הסכמה, ואין שם שום דבר בטוח.
אבל היי, קוראים לזה באותו שם, סאדיזם, לא?
ולאונס קוראים תקיפה מינית. זה עושה אותו מין?
לא ולא.
אם נקביל את זה לעולם הונילי-
מורטישיה שלנו שמעה שיש דבר כזה- אומנויות לחימה.
ומה זה אומנויות לחימה? אנשים מרביצים אחד לשני.
פתחה את האינטרנט ונכסה ליוטיוב וראתה גרמנים מרביצים ליהודים, לבנים במצנפות מרביצים לשחורים, שוטרים מרסקים עצמות לחשודים, הזדעזעה ואמרה- עכשיו ומיד אני מוציאה את הבן שלי מחוג ג'ודו! זה מה שיקרה לו?
עכשיו צריך להסביר שג'ודו הוא קרב תחום בזמן, עם חוקים ברורים, עם שופט, עם רצון שלא לפגוע זה בזה (לפחות ע"פ הפילוסופיה של המפתח שלו) ולא קבוצה של KKK שתופסים כושי ברחוב ומרסקים לו את הצורה...
&nbsp
(מורטישיה, אני מקווה שאת לוקחת את הפניה אלייך בהומור בה היא נכתבה)

תשמע...

באמת הגעתי מתוך בורות אל הפורום ואילו לא הייתי רוצה לדעת וללמוד ובעיקר - להבין ולקבל, מן הסתם לא הייתי כותבת כאן, או, לחילופין, כותבת שאתם כולכם סוטים מלוכלכים ומטורפים ואולי עוד כמה נאצות ונעלמת אל חשכת חיי...
אבל היות וזה לא המצב אני מקבלת גם ביקורת וגם ציניות וגם הצלפות וירטואליות.
זה גם חלק מהדיון.
ואני יודעת שהחיים אינם שחור ולבן. גם לא שלכם.
חשבתי על זה קצת אתמול.
אני חושבת {ואולי אני טועה} שדווקא בעולם הזה החוקים הם מאוד ברורים ויש פחות אפשרות לפרש אותם.
ודווקא את החוקים שלכם קשה יותר לכופף כי לפעמים מדובר כבר בפגיעה בחיי אדם.

מוניאמר

New member
רגע! אנחנו באמת כולנו סוטים מלוכלכים ומטורפים!

ניקי תא

New member
יש לך מזל

שאתה אדם מבוגר..
&nbsp
ושאנחנו על במה וירטואלית..
&nbsp
ובכל זאת,
קבל הצלפה על המילים הללו, חצוף

A לוןA

New member
גם וגם

יש חוקים ברורים- אבל יש גם מרחב גדול מאוד לפרשנות.
הבסיס שכולנו מסכימים עליו הוא שבדסמ אמור להתנהל תחת SSC- שפוי בטוח ובהסכמה.
לכן כשאת רואה סאדיזם כלשהו, והוא אינו תחת שלושת אלו (כמו בדוגמאות השואה והKKK) זה אינו בדסמ, אלא פשע, כמו שאונס אינו מין אלא פשע.
מצד שני- ניקח נניח ה"בטוח" מתוך ה-SSC- מה זה בדיוק בטוח? עבור נשלטת נשואה סימנים כחולים יהיו לחלוטין מחוץ לתחום, עבור אחרת הם יהיו מזכרת נהדרת מהסשן המטורף של אתמול (וגם על כך יש פוסטים רבים בפורום)
יש ענף אקסטרימי בבדסמ שנקרא קאטינג. הוא נכלל תחת "בטוח"? ומשחקי אש? ומשחקי חשמל?
בסופו של דבר, כל עוד לא נגרמים נזקים קבועים- זה הרבה מאוד עניין של פרשנות והסכמה בין הצדדים המעורבים.
ההבדל המשמעותי בין הבדסמ לונילה הוא שכאן הדברים על השולחן. אתה יודע מה הגבולות של הנשלטת שלך, אתה לא תחצה אותם בלי לדבר איתה קודם והיא יכולה להשתמש במילת ביטחון אם העומס עליה גדול מדי.

בקשר לנושא הרצון החופשי של הנשלטות- זה משתנה מזוג לזוג. יש מערכות שליטה של 24/7 הדוק, בהן לנשלטת אין בכלל רצון חופשי (מבחירתה, כמובן) והיא צריכה לבקש אישור על כל דבר- החל משעת הקימה בבוקר ועד מתי ללכת לשירותים.
יש את הקיצון השני- מערכות שליטה שמוגבלות נניח למיטה בלבד וגם אז , בקטנה.
אני מעדיף את פתרון הביניים- מה שאני קורא לו- דיקטטורה נאורה. אני שולט, זה לא אומר שאי אפשר לדון איתי על הוראות, לבקש הקלות וכו'- אבל בסופו של דבר אני מחליט.
צריך גם לזכור שמאחרוי כל "דיקטטורה" כזו קיימת הסכמת הנשלט אליה, שיכולה להישלל ע"י מילת ביטחון בכל רגע.

קנטרנית שכמוני

אבל אם אתה מחליט אז איזו דיקטטורה נאורה יש כאן?!
ומהי בעצם ההגדרה ליחסי שליטה?
אם בעלי ואני מדי פעם מגוונים בספנק זה מכניס אותנו לקטגוריה?
אם קראתי את 50 גוונים זה הופך אותי לידענית בתחום?
איכשהו לא נראה לי...

ניקי תא

New member
גברת אדמס יקרה..

לדעתי את צריכה לשחרר..
&nbsp
ניסינו לחדור את מעטה הבורות שלך בעולם הזה ואני לא מרגישה שזה צלח במיוחד..
&nbsp
אולי תחליטי שזה פשוט לא מתאים לך ותמשיכי הלאה?
זה מה שאני הייתי עושה.
&nbsp
תכלס, למי אכפת מהגדרות?? תעשי מה שטוב לך! מה שמתאים ומגרה ומספק לך! איש כטוב בעיניו יעשה, ואם את לא מסתדרת עם עולם המושגים של הבדסמ אז שחררי...
&nbsp
רקומרת

A לוןA

New member
דווקא לא מסכים

לאט לאט, יש דברים שלוקח להם זמן לחלחל, להיבנות, להתעכל- את חושבת שרומא נבנתה ביום אחד?
שנים של חינוך ונילי לא משנים בין לילה.

אל תצטערי

מותר ורצוי גם לחשוב אחרת.
ויכול להיות שאני אכן חופרת בענייני הגדרות...
ואולי הפורום הזה לא בשבילי אבל עדיין מתעניינת ורוצה לדעת.
ועובדה שגם את מחפשת הגדרות.
לדעתי לרובנו טוב לחיות בעולם שבו הדברים מסודרים לפי קטגוריות - כך ההבנה והקבלה נעשות קלות יותר. {לפחות אצלי}

A לוןA

New member
יש דיקטטורה ויש דיקטטורה

יכול להיות מישהו שלא נותן לנשלט שלו לדבר או להביע רצון בכלל, כל הוראה היא יהרג ובל יעבור וכו'
&nbsp
אצלי מותר ורצוי (ולפעמים הכרחי) לדבר, מותר להביע אי שביעות רצון ולדון על דברים ואפילו קורה שאני משנה את דעתי, רחמנא לצלן
אם אתם מגוונים בספנקים זה עושה אתכם קינקיים לייט- אבל לא מממש בדסמיים
ואם קראת 50 גוונים זה הופך אותך לידענית מה ל א לעשות. לא רק בבדסמ, אלא בכלל ביחסים..

אכן...

ספר קשה לקריאה.
כתוב איום.
מהספרים הגרועים שקראתי בשנים האחרונות.
ועדיין הרשימת ה BEST SELLERS.. בעיקר ע"י קוראות.
לך תבין נשים...

A לוןA

New member
אם תשימי לב

זו אותה נוסחה הוליוודית מוכרת ולעוסה לעייפה של הגבר הדומיננטי אך המכור לעבודה/אלמן בנסיבות טרגיות/ניזוק ריגשית/פגוע נפשית/שבור מכנית והאישה הטובה/בתולה/תלמידת קולג'/נפש חופשיה/אומנית/יוצרת שתגיע ותגאל אותו מייסוריו, תשפיע עליו מאהבתה הטהורה והמשוחררת ותרפא אותו מה<עניין> שלו
&nbsp
או בקיצור- אישה יפה פוגש את דימדומים בעטיפת בדסמ.
&nbsp
הטוב היחיד בספר הזה - הוא הביא את הבדסמ לאור כמו שאף אחד לא הצליח לעשות לפניו. וגרם לעליה חדה בצריכת הסוללות.

למעלה