דמיון מודרך 2

אורלייט

New member
דמיון מודרך 2 ../images/Emo8.gif

דמיון מודרך 2/ אורלי כן קר היום מאוד, גם אני הדלקתי חימום כן יש לי מזגן. את שומעת? רציתי לספר לך, הייתה לנו סדנא מהעבודה, רוחנית כזאת גוף נשמה, חום אהבה. כן משהו כזה. הם לימדו אותנו שם משהו מדליק, את חייבת לשמוע. יש לך נר בבית? יש לו ריח? טוב תדליקי אותו. תשימי ככה על השידה קרוב למיטה שלך. טוב עכשיו אני אגיד לך איך להתכונן לפני שאני מתחיל, תכבי את האור ותכנסי למיטה ורק הנר דולק. תשכבי ככה ישרה, הידיים בצדדים ככה חלשות רפויות. תעצמי עיניים ותנשמי עמוק ככה חזק. כמה פעמים תיקחי אויר ותוציאי, כן יופי. עכשיו את שומעת? תמשיכי ככה לנשום ואני כבר מתחיל. כל הגוף ככה נח בשקט ותעשי מה שאני אומר. את שומעת? מה את מזמזמת שם? היי מה זה? תשתקי, רק תנשמי.... שולההה את נוחרת? שולההההה..... תתעוררי עוד לא התחלנו!!! תשמע איזה קטע, היא נירדמה לי פה. כן, באתי לה עם הקטע המדליק הזה מהעבודה, אמרתי לה לנשום והיא נוחרת כמו מסור חשמלי... תישמע, היא מרעידה את הקירות.... שוללללהההההההההה תתעוררי! שולהההה שולהההההההההה שולמיתתתתתתת... לא, אני לא יודע איך קוראים לה ביכלל, סתם המצאתי שולה. טוב יאללה ביי ננסה שוב , מחר....

שמים1

New member
חחחחחח אורלייט ../images/Emo24.gif

אהבתייייייייי , מקסים. שתתעורר שולה כבר , שנה חדשה בפתח .

אורלי , זה חמוד

דמיון מודרך 2 דמיון מצחיק ואם שולה התעוררה לא חשוב אני מחכה לדמיון מודרך 3 אהבתי את שכתבת אורלי שתהייה לך 2006 יופי של שנה ליאור

אורלייט

New member
לא יודעת מה עם שולה....

אבל אם צחקת זה כבר שווה
שנה טובה לך חיה בגונגל

אורלייט

New member
תודה ליאורית ומה עם דמיון מודרך 1?

שתהיה לך שנה קסומה ליאור עם המון אהבה!!!!! אורלי.

מה שעבר כבר עבר.....

והעתיד עוד לא הגיע שנה קסומה שנה של אהבה לעולמי עולמים ליאור

מ ע ו ל ה ../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק... והזכרת לי ...שבהריון הראשון אני ובעלולי הלכנו ל"הכנה ללידה" ובאחת ההרפיות שהדריכו אותנו לעשות שם....הוא נרדם ונחר... נתתי לו כאפה בראש ...ואמרתי לו שאם הוא מתכוון לראות את הרך גם נולד...כדאי מהר מאוד שיהיה ער בזמן הלידה! חייבת לציין שבלידה עצמה הוא תיפקד כראוי...

אורלייט

New member
מה לעשות? אנשים עייפים....../images/Emo8.gif

את נותנת כאפות מדופלמת? חחח העיקר שבלידה הוא היה ער ותיפקד כראוי
אבל הכי חשוב התיפקוד שלך! שנה טובה לך לוקחת לראות אורלי.

אורלייט

New member
דמיון מודרך1../images/Emo6.gif

למי שלא קרא וידע את: דמיון מודרך / אורלי כן אני מבינה את מה שאתה אומר, אין לך מצב רוח אההההה... טוב, אתה מוכן לשתוק ולשתף איתי פעולה? נווווו רק פעם אחת... תרחיק את הכיסא משולחן המחשב כן קצת אחורה תשתחרר, תירגע ותכבה את המוסיקה הרועשת אצלך ברקע נוח לך? אולי תשען לאחור זרוק את הרגליים קדימה תרפה את השרירים, ראש לאחור ותעצום את העיניים תסדר את הנשימה ותקשיב ללחישות שלי בטלפון יש לך חמש אצבעות ביד, תיקח את האצבע, נודניק, לא משנה איזו אצבע נו זאת שקרובה לאגודל תכניס אותה באיטיות לפה שלך ותדמיין שהלשון שלך זאת הלשון שלי אתה מחדיר את האצבע לפה שלי אתה אוהב להחדיר י ו פ י עוד הפרעה אחת ויעוף עליך משהו... כן דרך הטלפון! תמצוץ את האצבע עד שהיא תהיה כולה רטובה. בסדר קרציה, נחמד שאתה אוהב מציצות תלקק אותה לאורכה עם קצה הלשון כן בדיוק ככה ב א י ט י ו ת הבנתי אתה גם אוהב ללקק ועכשיו ליקוקים איטיים סיבוביים מעגליים על קצה האצבע אל תמהר לאט לאט ושוב ושוב ועכשיו תחדיר שוב את כולה אל תוך הפה לא לפתוח עיניים ועכשיו תדמיין שהאצבע שלך זאת הלשון שלי הנפגשת בלשון שלך ותלקק אותה בפרעות מכל הכיוונים, לאורך לרוחב ובמעגלים וזהו... תפקח עיניים, שתה כוס מים מה שלומך?...

למעלה