דמיון חופשי...

דמיון חופשי...

יש לך חיוך חמוד כזה, מטופש – מצחיק. אבל כל כך רציתי להוריד לך את החיוך מהפנים עם איזו נשיקה רטובה. הלכנו ביחד בתחנה המרכזית אחרי מלא זמן שלא נפגשנו. רציתי חיבוק חזק יותר מזה שהענקת אבל לא התעקשתי. אתה אחרי סופ"ש עם החברה אז תיארתי לעצמי שאתה משתדל לשמור על קמצוץ של נאמנות. ב-SMSים שלנו אנחנו לא חוסכים בתיאורים ומשום מה פנים מול פנים – נשיקה בלחי ותו לא. כל כך רציתי להפשיט אותך ואותי ולעשות את זה מול כל האנשים בתחנה. באוטובוס, אחרי שהלכת, הרצתי בדמיון הקרימינלי שלי איך הייתי מתעללת בך אם רק היה לי את הזמן. מנשקת אותך ככה, כמו בפעמים הקודמות שהיו כ"כ מוצלחות, נשיקה מסחררת שהייתה גורמת לך לסחוב אותי לתא שירותים הקרוב. הייתי מלקקת את תנוך האוזן שלך, נושפת בחושניות ובמקביל פותחת את החגורה הירוקה של המדים שלך ומגששת את דרכי פנימה .מורידה את מכסה האסלה ומתיישבת, אתה עומד מולי, הזין שלך עומד מולי ואני מלקקת אותו בתאווה. אתה נמס מהמגע של הלשון שלי, מטריפה אותך על דעתך, דוחף את האגן שלך עמוק ועמוק יותר לתוך גרוני, ידייך השיערי, דוחפות את ראשי אליו ואותו אליי בדיוק במהירות הנכונה, אנחנו מזיעים בתוך התא הצפוף ותה גומר לי בתוך הפה. ללקק את האצבעות. "תזייני אותי" אתה לוחש לי באוזן. מושיבה אותך על האסלה, מתפשטת מולך, אתה סוקר את גופי בקפדנות, פעם ראשונה שאתה רואה אותי כך, שדיי הכבדים עולים ויורדים בקצב נשימותיי המהירות ואתה מחכה שאתקרב מעט על מנת שתוכל לקחת אותם בידייך, בלשונך, לחפון אותם חזק, למצוץ, לשאוב, לנשוך את הפטמות המזדקרות. פיסקתי את רגליי מעט ומיציי החלו לנזול במורד ירכיי. שלחת יד וניגבת מעט ואז שלחת את אצבעותייך הרטובות לשפתיי. מצצתי את עצמי מהן, הרטבתי את אצבעותייך ואתה החזרת אותן לבין רגליי. ביד אחת אחזת בישבני וקירבת אותי אלייך, ביד השנייה פיסקת את שפתיי התחתונות והושבת אותי עלייך, עליו. חדרת אליי בעדינות, מילאת אותי כל כך, רציתי לצרוח. שתי ידייך על ישבני, דוחפות אותי עוד ועוד לעברך, אתה בתוכי עמוק יותר כל פעם. משאיר סימנים אדומים על הישבן שלי, על הירכיים שלי, על השדיים שלי. האגן שלי עולה ויורד ממך, אני מזיינת אותך חזק, מנשקת בעדינות. אתה עומד לגמור ואני כמה מעלייך. מחליפים מקומות בשניות ואני עושה לך ביד, מקיפה אותו בידי הרטובה, מלקקת ושואבת אותו ואז אתה מרחיק את הראש שלי וגומר פעם שנייה על השדיים האדומים שלי מהנשיכות שלך. אתה מתכופף, מלקק מעט, מורח את הנוזל הסמיך, הלבן והחם על השדיים שלי. מתיישב במקומי ומרים לי רגל אחת על מכסה האסלה. אצבעותייך מגששות בערוותי, בשניות הן מגלות את הדגדגן הנפוח שלי, לוחצות עליו במעגלים, הלשון שלך מצטרפת, עוטפת אותו בחום. האצבעות שלך מטיילות בתוכי, עמוק. הלשון שלך מלקקת מצד לצד, במעגלים, אתה מוצץ אותו והאצבעות חזק, מהר עמוק, אצבע אחת, שתיים, שלוש. אני גומרת. תערובת של זיעה ודברים אחרים מכסה את שנינו ואנחנו עולים חזרה על מדים. ואז, אני פותחת את העיניים, מגלה את עצמי יושבת במושב לבד באוטובוס, פטמות בולטות, שולחת יד ומכוונת מזגן אחד לפניי – שיוריד את האדמומיות, ומזגן שני למכנסיי – שייבש את הרטיבות.

אני מאושר להיות הראשון שמגיב.

אחחח איזה סיפור. אכן כמו שנאמר : הו רומאו זו היתה פנטסיה נהדרת, אביר חלומותייך בא ואת גומרת. חח חח חח... ועכשיו אם תסלחי לי אני הולך לשירותים (אולי יתמזל מזלי). יאללה ביי!

חח אני מאושר להיות השני שמגיב

באמת סיפור מוצלח. ממש נהנתי. זה כישרון מבוזבז. המשך יום כחול לכולם.

חח אני מאושר להיות השני שמגיב

באמת סיפור מוצלח. ממש נהנתי. זה כישרון מבוזבז. המשך יום כחול לכולם.

למעלה