נצל"ש-ראיונות מפרק 9 ../images/Emo58.gif 209
יש כתבונת ב- E על הסידרה. הראיונות הם מהביקור של קריסטין בסט של הסידרה בפרק 9. אני אישית ראיתי רק את הראיון של אלי וכריזמה ושל ג'ייסון דורינג (מדבר על הסצינות שלו עם כריזמה), טדי דאן גרם לי לשנוא אותו אפילו קצת יותר עם ההערה המעצבנת שלו, "לי יש את ורוניקה", מה אתה בכלל מתערב?! לא שאלו אותך! וג'ייסון!
כזה מתוק? אהבתי איך שהוא הסתכל לצד במבט ממש סקסי כשקריסטין אמרה שאישתו שם! אוף היו חייבים לתקוע לי את טדי עם ג'ייסון, בכוונה צריך להרוס? שישימו אותם בנפרד בשביל קהילת שונאי הדאנקן (או זה טוב! אני צריכה לפתוח אתר כזה). אני בעד להוציא את לוגן מהסידרה ולעשות לו סידרה משלו, אה והייתי לוקחת גם את ויביל לסידרה של לוגן. המממ מעניין איך יקראו לה? ורוב ת'ומס באמת יכול לקפוץ לי עם ה"חמש עונות" שלו! אני מאוד מקווה בשבילו שהוא צוחק! או שאולי הוא מתכוון שלטווח הארוך הם יוכלו להיות מאושרים ביחד בעונה חמישית, כי אם הוא מתכוון שרק נראה אותם רומנטית עוד 3 שנים, שיגיד עכשיו, כדי שאני אכבה את האובססיה... ורק ראיתי שמתחת לסירטון של קריסטן בל כתוב: Kristen Bell talks about cuddling with Teddy Dunn, רציתי לסגור את המסך! ***** ספוילר לפרק 12 למטה ****** באמת שהדבר היחיד שמחזיק אותי בסידרה הזאת היא הידיעה שעוד מעט לא יהיה דאנקן, אני אוכל לסבול את ורוניקה ולוגן שונאים אחד את השני וורוניקה ככלבה כל עוד דאנקן לא שם. וסוף סוף אני אוכל להכנס לעלילה של התעלומות כשהוא לא יהיה שם, ולהנות מפרקים שלמים, בלי לפחד שכל שניה הוא יצוץ לי מאיזו פינה.