דמו 2005

דמו 2005

היי לכולם... דמו 2005 שלנו משוחרר השבוע... אז החלטנו לתת לכם טעימה לפני כולם. אם בכל זאת בא לכם לקבל דיסק בדרך הישנה והטובה, כתבו לנו מייל. תודה לכל הקריינים והזמרים אשר עמלו קשות. ובעיקר תודה לדן כנר. N-JOY

דן כנר ../images/Emo99.gif ../images/Emo8.gif

נפלא. רואים שאתה וצוותך משקיעים מחשבה הרבה על כל זמריר וזמריר וזה בא לידי ביטוי בתוצאה הסופית של הזמרירים הנפלאים. ודן כנר בהחלט מוסיף. אבל אני לא אובייקטיבי.

noam amir

New member
ישי רזיאל

אין מה לעשות איש, היית ותשאר מספר 1 מתגעגעים אליך בצפון...

99eyal

New member
אנצל את הבמה ע"מ להביע הערכתי

ישי כבר יודע שבסיום עבודה שלו הוא שולח עותק ללקוח ועותק לי. אני כל פעם מופתע מחדש עד כמה רחוק אפשר להגיע מ30 שניות של פרסומת או ג'ינגל והווינאמפ שלי כבר סובל מכמות ההשמעות של כל דבר חדש שמגיע אליי ממנו. עוד לא יצא לי לשמוע עבודות יצירתיות כל כך ואני אחד שעוקב אחרי התחום ושומע לא מעט דברים בסגנון. אין ספק שמדובר באחד האנשים היותר מוכשרים בתחום וזה רק עניין של זמן עד שכל אחד יכיר אותו ויבין במי מדובר. שהשנה החדשה תיהיה פוריה לפחות כמו 2004
ובהמון הערכה, אייל.

"עד שתיפול מהרגליים"

ישי, מייק מרדיו 2 בוודאי טופח לעצמו על השכם ואומר "אני גיליתי את הילד הזה ראשון!". אני שומעת דברים שאתה עושה ואני שומעת בעיקר המון הערכה אליך. אז - - - keep up the good work - ואל תשכח את הצפון!

וווואי מסמיק אנוכי

גם נועם.... וגם רווית'וש המתוקה .... תודה רבה. אני מאוד מעריך את זה.... רוית, גדלנו באותו מקום.. באותו התדר... אל תשכחי את זה :)

דמו מצויין

מהקריינות הטובה של דן כנר בפתיחה (אני מאד לא מחבב אותו כקריין חדשות אבל ממש הופתעתי לטובה כאן) דרך הג'ינגלים עצמם שעשויים היטב ועד העריכה הטובה והחלקה בין הג'ינגלים - מדובר בדמו מצויין שעושה הרבה כבוד ליוצריו.

אחרי כל זה צריך להוסיף?

ישי בחר הפעם שלא לשלב פתיחים ואותות של התחנות השונות, אך עדיין מגיע לו תודה גדולה על ה"מאסטרפיס" לטעמי (אבל אני לא אוביקטיבי) הפתיחים לתוכנית שלי...דה?! אין מילים!!! SAYLAVI ועדי מורלי שרים, ישי אחראי לכל השאר.. רק תמשיך כך מר רזיאל היקר, אתה ראוי לכל המחמאות כאן.

ישי רזיאל

כישרון פשוט ענק! כל מילה שאוסיף...מיותרת! כן ירבו כשרונות כמוהו! במקוריות, באיכות, בעצם אמרתי שכל מילה שאוסיף תהיה מיותרת, לא? אז ישי, עלה והצלח!

"גם אלפי מילים לא יצליחו להסביר..."

את העבודות המצויינות של ישי רזיאל. אני מצטרף לכל הפירגונים שנאמרו כאן ומאחל לך ישי, שתיהיה לך שנה מלאה בעבודה הנפלאה שלך...:) בהצלחה.

99eyal

New member
הרשו לי לחלוק עליכם רבותיי.

חחח סתם אבל זה היה מתבקש

פששש...

תביא חתימה, ישי! כל מילה בסלע... תענוג להתמקצע איתך, מותק! שמעתי את הדמו אצל מושיקו באוטו (אל תשאל לאן נסענו...)- וחייכתי חיוך יופלה מטורף. ריספקט!

למעלה