דמו דיבוב חדש!

amityosovich

New member
דמו דיבוב חדש!

עם קטעים מסדרות שעבדתי עליהן בזמן האחרון בעיקר... מקווה שתאהבו. אני יודע שזה קצת ארוך...><

Hawkgirl

New member
חסום }:

פושע שכמותך @:

miaBaby

New member
כמה דיבובים!!

וואי ממש מרשים לראות כמה עבדת, רק חבל שלא עובד ביוטיוב, שם באמת מישהו יכול להתקל בזה סתם ולהתרשם מהקול שלך.. אם יש לך מושג אילו קטעים הם אלו שזוהו וגרמו להסרת הוידאו שלך מטעם זכויות יוצרים- אולי כדאי לך לשקול להעיף אותם מהדמו (או להסתיר אותם איכשהו על ידי הפיכת התמונה או לקצוץ אותם או משהו) הדמו פשוט מדהים, ואהבתי שבאמת קול הקטעים (מלבד דיבוב בייתי אחד בסוף) היו באמת קטעים שעבדת עליהם באולפנים מקצועיים. מה שכן, אתה בשלב של חייך שכבר עבדת במספיק אולפנים ואין סיבה להציג בדמו שלך פאנדאבים - זה לגמרי מיותר. כמו כן, 3 דקות זה ארוך רצח, רק הזמן טעינה שלקח לזה בפייסבוק כמעט גרם לי לרדת מהצפייה. דמו יעיל הוא בין דקה לדקה וחצי. ויש דרכים לקצר- כמו למשל בכתוביות בסיום שלך, אולי לשים את כל שמות הבמאים על סלייד אחד ולגמור עם זה? (או לוותר על זה בכלל) וגם יש קטעים שאפשר לקצץ פה ושם ולהביא את זה לאורך יותר סימפטי לצפייה. אל תשכח שמי שלא מכיר אותך- לא בהכרח יש לו סבלנות ברזל לצפות בשלוש דקות רצופות רק של הקול שלך. קיצר, כן, דמו מעולה, מגוון, עם קטעים מצויינים שמראים את הכשרון שלך , ממש מושלם. האורך והפאנדאב בסוף הן הביקורות היחידות כאן.

miaBaby

New member
וואי יצאתי דיסלקטית ...

קול הקטעים = כל הקטעים כמובן... זה מה שקורה שרושמים הודעות לפני ששותים קפה בבוקר... -_-

miaBaby

New member
את מפקפקת בתירוצים האמינים שלי?!?! טמאאאא@#!@

אחדאחד!!!!11111וואןוואן!!!

amityosovich

New member
מממ

אני מודע לשניהם...וזה היה החלטה אידיאולוגית יחסית אז...אני אסביר. רציתי להוסיף את הפאנדאב כדי להוסיף עוד קול...של דובי...לא שמתי פאנדאב עם הקול הרגיל שלי כי זה די מיותר... ומבחינת האורך...זה נובע בעיקר כי יש שם חלקים משירים של גלעד וטרנט....ואי אפשר לחתוך את זה קודם....יכולתי להוריד קטעים של רפליקה מדברים אבל רציתי לשים משהו עם עמי מנדלמן (בגלל זה החייכנים) ורציתי לשים את הטריילר של ארתור...וזה גם ככה לא היה משנה הרבה... בקיצור- אני מודע לחסרונות. אבל זה בעיקר בשבילי או בשביל להראות לאנשים שמכירים אותי. תודה על הביקורת מיה! שמח שאהבת D:

brody

New member
תעלה את הדמו לפליקס (flix)

בקושי מצליחים להוריד את זה במדיה-פייר.

kobi6262

New member
עבודה יפה עמית

כמו שאמרתי לך, הדמו מגוון וטוב מאוד. הייתי בכל זאת מקצר קצת מהקטעים שקשה להתרשם מהם, כמו חג המולד של ארתור, והחייכנים, לדוגמה. סך הכל עבודה טובה, כל הכבוד :)

kobi6262

New member
התכוונתי-

שבמקומו הייתי מקצר את הדמו, ע"י הורדת קטעים שקשה להתרשם מהם בגלל שהם כל כך קצרים, כמו הדוגמאות שכתבתי.

YoakeChan

New member
הא!!

עמית, ראיתי בפייסבוק וזה מאוד מגניב ^_^ כל הכבאווייד לך D: המון תפקידים, המון קולות, כל קול כולו קוליות 3; (יו יו איזה חנווצית השחר הזאתי... משחקי מילים~) דובי פנדה.

amityosovich

New member
לפחות צ'יצ'י זכתה משהו משהו במבוק!

שחר, מקווה שזה בסדר ששמתי אותך P: שמח שאהבת D:

Miss dub

New member
הצלחתי להוריד וצפיתי

דמו ממש יפה מגוון, מלא בקולות והמון סדרות שונות. למי שלא מכיר אותך (אני) קצת קשה לצפות בדמו הזה שלטעמי היה ארוך אבל אני בטוחה שהחברים צפו בכולו בכיף. הייתי מקצרת אותו לבערך שתי דקות. אבל זה לשיקולך כמובן. נ.ב הפנדה היה ממש חמוד, וגם גלעד.

למעלה