דמות צויר במרקר נצבע ב-OC
G *GormE* New member 25/8/04 #2 אוי, אתה ממש רוצה שיגיבו עליה אם שמת בשני פורומים!! טוב, רואים שזה ציור מהיר בעט וככזה הוא נראה קליל למדי. הצביעה המושקעת נראית ממש טוב עם הניגוד הזה, ואני אוהבת את האפקטים של המתכת. מאוד פוטושופאי, מאוד נעים לעין. רישום יפה גם בלי קשר. שימחתי אותך?
אוי, אתה ממש רוצה שיגיבו עליה אם שמת בשני פורומים!! טוב, רואים שזה ציור מהיר בעט וככזה הוא נראה קליל למדי. הצביעה המושקעת נראית ממש טוב עם הניגוד הזה, ואני אוהבת את האפקטים של המתכת. מאוד פוטושופאי, מאוד נעים לעין. רישום יפה גם בלי קשר. שימחתי אותך?
S sherban New member 25/8/04 #3 שימחת עד מאוד אני כדה שקוף? האמת מדי פעם אני מתלהב מעצמי קצת. גם הציור וגם הצביעה היו מהירים יחסית (חצי שעה לערך הצביעה) וזה פשוט יצא לי טוב מכפי שציפתי.
שימחת עד מאוד אני כדה שקוף? האמת מדי פעם אני מתלהב מעצמי קצת. גם הציור וגם הצביעה היו מהירים יחסית (חצי שעה לערך הצביעה) וזה פשוט יצא לי טוב מכפי שציפתי.
S sherban New member 26/8/04 #10 ואחרונה חביבה זאתי נעשתה בעיפרון דווקא וגם לקח לי יותר זמן לצבוע (שעה וחצי). בקשר למרקר - טוש שחור עבה רגיל הידוע בכינויו "לורד" (אלוהים יודע למה) sherbanart.com
ואחרונה חביבה זאתי נעשתה בעיפרון דווקא וגם לקח לי יותר זמן לצבוע (שעה וחצי). בקשר למרקר - טוש שחור עבה רגיל הידוע בכינויו "לורד" (אלוהים יודע למה) sherbanart.com
R ranmor New member 29/8/04 #11 ממש אהבתי את סגנון הצביעה! רוצה לפרט קצת על השיטה? בגדול... אני אשמח מאד!
° °°°PeteR°°° New member 1/9/04 #13 זה בפוטושופ? אתה יכול פליז לעשות צילום מסך ולהראות את המיקום של הממברשת שהשתמשת איתה?