דמות לא POV אהובה

deathstar

New member
אני לא חושב שזה היה רוברט שטיפח את ג'נדרי

מסופר שלורד (נמוך יותר מאדארד, כך שזה לא יכול להיות רוברט) הביא את הילד לנפח ושילם את דמי העסקתו. ג'נדרי גם לא היה מודע שאבא שלו הוא רוברט. קטע משעשע למי ששם לב לזה היה בשג'נדרי היה עם פורעי החוק בבית בושת. בחורה אחת עם שיער שחור כמו שלו התחילה איתו לרצתה "לצלצל לו בפעמונים". אותה בחורה גם טענה שהיא עצמה ממזרה של רוברט...

מיכל 2and1

New member
מצאתי למה אני חושבת שג'נדרי הו של סרסי ורוברט

הגעתי הביתה הספרים מול העיינים שלי.... עמוד257-259- במשחקי הכס המתורגם....כתוב שהוא בן גילם של רוב וג'ון, כתוב שלורד כול שהוא כנראה הסריס לפי התיאור שילם עבור הכשרתו, רשום שהוא אינו זוכר או יודע מי הייתה אימו....... עמוד449 באותו ספר......סרסי מודה שהיא ילדה ילד אחד של רוברט, אה...וגים מצא ישה שניקתה אותו ממנה..ואני קראתי את זה שוב ושוב כהניקה אותו..... אני והדיסלקציה שלי...

ההתיחסות השונה אל ג'נדרי

לדעתי היא נובעת מכך שהוא הממזר הכי מבוגר של רוברט, מה ששם אותו במקום מאוד גבוה בסדר הירושה.

רומי מ

New member
מיה אבן יותר מבוגרת

נלדה כשרוברט ונד עדיין היו נערים בבקעה. כמו כן נראה לי שגם אדריק סער יותר מבוגר.

amberos

New member
דמות אהובה (ספוילר לשלישי רביעי)

אצבעון, אין על התככים שלו. בן אדם מרושע שכיף לקורא עליו. הייתי רוצה שיהיה POV שלו אבל מרטין בחיים לא יעשה את זה וסביר להניח שזה יהרוס קצת עוד דמות שאני אוהבת זה כלב השמירה. אחת הדמויות המסקרנות. הוא נורא אכזרי אבל מצד שני "מאוהב" בסאנסה הייתי רוצה שיהיה איזה פרק שלו, מספיק אפילו אפילוג שנוכל לפחות לדעת אם הוא חי או מת בסוף. את דג שחור לא אהבתי. עיצבן אותי כשהגיימי הציע לו ללכת לחומה הוא לא רצה בגלל שהמפקד הוא גון וכמו שקטלין לא סמכה עליו גם הוא לא. דרך אגב, יש איזה רמזים אם דג שחור הומו? או שסתם הוא לא רצה להתחתן?

למעלה