דמות לא POV אהובה

ניר4819

New member
דמות לא POV אהובה

בעקבות הערה שנזרקה פה לגבי הדג השחור... מה הדמות האהובה עליכם בספרים, שאין לה עדיין POV? והאם הייתם רוצים שיהיה לה POV, או שלדעתכם זה מיותר?

ניר4819

New member
הבחירה שלי...

אצבעון! ולא הייתי רוצה שיהיה לו פרק POV. חלק מהקסם שלו, וגם של ואריז, שהמניעים שלהם לא ברורים עד הסוף, ושיש בהם משהו מאד מסתורי. פרקי POV היו הורסים את זה. אבל אין ספק, אצבעון הוא האהוב עלי מבין הדמויות ללא POV.

One Song Glory

New member
../images/Emo45.gif

המשאלה שלי היא שהאפילוג של הסדרה יהיה POV של אצבעון. למרות שבמובן מסוים זה יהיה עדיף שלא יהיה לו POV מעולם, אם נגמור את הספר עם כמה מהמחשבות שלו זה יכול להיות מאוד מעניין.

nathaliesh

New member
דמויות לא POV אהובות

סאם! רוב! ליטלפינגר! לא שאני "אוהבת" אותו ברמה שאני "בעדו" וחושבת שהוא "טוב", או משהו כזה. אבל ממש כיף לקרוא עליו. לא הייתי נותנת POV לאף דמות שיודעת יותר מדי, זה סתם יהרוס. נראה לי שמרטין מסכים איתי
אני יודעת שאף אחד לא מסכים איתי, אבל... מרגארי! אני לא יכולה לומר שהיא דמות אהובה בדיוק, אבל היא ממש מעניינת אותי. הייתי שמחה לגלות אם היא בובה על חוט או שהיא מתכננת את האסטרטגיה של עצמה בחצר המלכות ולדעת מה היא חושבת על כל מיני דברים, על רנלי... על ג'וף... על הנישואים שלה לילד בן שמונה... מה היא מתכננת... סלמי! וכן, POV שלו זה מעולה, כפי שהמחול מוכיח
ועוד דמויות ממש אהובות עלי שהייתי שמחה אם היה להם POV - הזאבים. רגע, רגע, אני יודעת שזה נשמע קצת מפגר. אבל הזאבים האלה הם זאבים רגילים והפרקים שבהם בראן בתוך קיץ פשוט מצוינים. לדעתי פרק כזה היה יכול להוות פרולוג או אפילוג מושלם. אולי בa time for wolves?

nathaliesh

New member
הם זאבים רגילים=הם לא זאבים רגילים

וסליחה על הכפילות

ניר4819

New member
אבל לסאם יש POV:)

מסכים לגבי מארג'רי, היא יכולה להיות דמות POV מעניינת מאד. אהבתי.

ניר4819

New member
הוא אכן נהדר

ומעניין לדעת איך הידע שהוא צובר במצודה ישמש אותו ואת המשמר בהמשך, נגד האחרים. ואם הוא אי פעם יכיר בכך שהוא יותר אמיץ ממה שהוא נותן לעצמו קרדיט.

nathaliesh

New member
אני ממש רוצה לענות על זה, אבל מתאפקת

מנהל הפורום! תקרא כבר את החמישי!

ניר4819

New member
לאף אחד מהמלכים אין POV

וזה חלק מהיופי של הספרים. הכל מתואר רק מצד אלו שמסביבם. דאני היא היוצאת מן הכלל, אבל היא עוד לא מלכה. לפחות לא בווסטרוז.

ניר4819

New member
סרסיי הייתה רוצה מאד להיות מלכה

מה לעשות, שכמו שכולם מזכירים לה, היא רק מושלת בשמו של הבן שלה? ככה שהיא לא באמת מלכה, אלא מעין אפוטרופוסית ונאמנה של השלטון, עד שהבן שלה יגיע לפרקו, כשאז היא אמורה לפנות את הכיסא.

is00

New member
A Time for Wolves?

זה אמור להיות שם של אחד מהספרים הבאים? אני די בטוח שממה שאני קראתי הספר השישי אמור להיקרא - "The Winds of Winter" והשביעי אמור להיקרא "A Dream of Spring"...

nathaliesh

New member
אני בטח טועה ../images/Emo13.gif

משום מה זכרתי שדובר בהתחלה שהטרילוגיה השלישית (כשהסדרה עוד הייתה אמור להיות שישייה) תקרא כך.

למעלה