דמות חדשה-redgar

דמות חדשה-redgar

רדגר הוא ברברי חצי earth elemental(ח ז ק) abilities: str22 dex 14 con 19 int 14 wis 14 cha 15 (אחלה זריקות!!!) half earth elemental מקבל 4+ ל-STR & CON ו 2- ל- DEX immunity to acid and desiese , +4 to saving throws vs poison הוא בגובה 8 פיט ושוקל 750 ליברה (הוא לא שמן
הוא בריא
) hp:16 ac:24 (10+3 natural armor+6 armor bonus (braet plate +1)+1 dodge bonus (experties) +2 dex bonus, +2 shield bonus)
אם הוא לא משתמש במגן הוא משתמש ב-large warhammer )2D6 הוסכם ע"י ה-DM) רמה:1 אני צריך הצעות לעוד שמות בשביל "רדגר" ותגובות על ה-MEAN &CLEAN FIGHTING MACHIN

לא קצת מוגזם???

הוא נשמע חזק בצורה מוגזמת יחסית לדרגה 1... יא אללה, יש לדבר הזה 98 ability points... היית מנצח את אריתיה והולי ביחד, לדעתי. זה מטורף לגמרי!!!!!!

Ferenheit

New member
הוא מאוזן למדי לדעתי

חשוב לזכור שהיתרונות הממשיים שלו (ללא תכונות, היו לו תכונות גבוהות גם כאדם) מסתכמים בחסינות לחומצה ומחלה, ב- 2+ להתקפה ונזק קפא"פ (1- לדרג"ש), 3+ שריון טבעי). מקווה שלא החמצתי משהו משמעותי. בעבור מתאם דרגה של 2+ אלה יתרונות רגילים למדי. הוא בנוי בצורה יפה (הייתי מחליף את ה- expertise). בכל מקרה, צריך לזכור שהיתרונות האלה (בניגוד ליתרונות שנובעים מדרגות המקצוע) אינם משתפרים עם הזמן, שהוא אינו מקבל נק"פ ונקודות מיומנות בעבוד הדרגות הללו, ושהם לא משתווים ליתרונות שנובעים מדרגה גבוה במקצוע אחד. בכל מקרה לא מדובר כאן בהפרשים קיצוניים. באשר לעודף נקודות תכונה - זאת כבר בעיה אחרת.

סנדרין

New member
שכחתם חסרון אחד גדול, ../images/Emo142.gif

שנובע מהפרש הרמות: והוא HP. כרגע יש לרדגר "רק" 16
... (לשם השוואה, לסנדרין, הקוסמת שלי, יש 9 ברמה 3)

Ferenheit

New member
לא שכחנו, למען האמת

אבל טוב לראות שהפורום מתמלא לאט לאט בעוד ועוד אנשים שמבינים במו"ד 3.

אלדריון

New member
ומה אתה יכול לספר לנו...

על האישיות שלו? על תולדות חייו? על איך משיהו יכול להיות חצי יסודן אדמה?(!?)

אלדריון

New member
איך את יודעת?

ואולי אמא שלו היתה יסודנית אדמה ואבא שלו בן אדם? הא?! ואולי, אבא שלו היא חצי-יסודן, וגם אמא שלו?

אולי ואולי לא

בנוגע לחלק הראשון, איך יסודניות אדמה נכנסות להיריון? כמה זמן לוקח דבר שכזה, והאם זה בכלל הגיוני? (לא שהחלק השני הגיוני משהו, אבל בכ"ז) דבר שני, אם אמא שלו וגם אבא שלו היו חצי-יסודנים, יש 25% שהוא יסוד אדמה מלא, ו-25% שהוא בכלל לא. זה נורא מוזר. מי רוצה לדון עכשיו על גנטיקה של יסודנים?

אלדריון

New member
אני!!

זה פשוט מאוד. יסודוניות-דמה היא תכונה קו-דומיננטית, ולכן היא יכולה להופיע כקיימת, קיימת למחצה, או לא קיימת כלל. עכשיו, אם הוא היה יסודן אדמה מלא, אז האמא שלו היתה מתה בלידה
אני מאמין. אם הוא היה לא יסודן בכלל שנולד מהורים יסודנים-למחצה, הוא לא היה מספר לנו. לפיכך- הוא יסודן-למחצה מ.ש.ל לפעמים אני מפחיד אפילו את עצמי.

סיפור חייו

כשהייה בן שנתיים הוא נחטף והוריו נהרגו ע"י קוסם אלף. הקוסם התעלל בו, ועשה עליו ניסויים, וכך הוא הפך למה שהוא היום. הוא ניצל במהלך פשיטה על מגדלו של הקוסם, ומייד חזר לחפש את משפחתו. אחיו היה היחיד ששרד, ומצא אותו בפונדק כמה שבועות לאחר שהגיע לעיר הולדתו. רדגר ואחיו(עדיין מחפשים שם לאח שלו-fighter) מתעבים אלפים וכל סוג של ARCAIN SPELLCASTERS ונשבעו לנקום. רדגר חם מזג, ולא מהסס לדפוק לאנשים פטיש בראש, אך יכול להיות מאוד רגיש(אני לא שמן אני בריא-אמר רדגר בבכי תמרורים) רדגר שלא כמו האנק(שומר הראש של סנדרין) אוהב פטישים וקורא להם huge nice thingy תחביבים: להפוך אלפים לגמדים(רותם עיטוש-עיטוש) עם פטישיו, לחבק אנשים(למרות הטראומה שעבר כאשר ניסה לחבק hill giant) ואחרון חביב אוכל!!!!!! אוכל מועדף: גובלינים(קראו לי משוגע אבל זה שווה את הטעם) אני עדיין צריך שם חדש ואני רוצה הצעות

סנדרין

New member
כידוע לך, עופר, ../images/Emo142.gif

אני חושבת שדמות בלי חולשות היא הרבה פחות כיפית למשחק. ולרדגר אין חולשות. לכן הוא פחות כיף למשחק (בום! בם! בים! בבווווםםםם! מה עכשיו?) נצלו"ש: למישהו יש שם ל-Arcane Archer שלי? אלפית. אני משחקת איתה כבר חודש בלי שם, אבוי לבושה. אבל רדגר, וגם אתה עופר, תקראו לי תמיד "האלפית", כך שזה לא יעזור...

אלדריון

New member
נראה...

אפשר שמות עם משמעות: נימאל (כוכב לבן) קלבלות' (פרח כסוף) קולאורה (הקשת הזהובה) (אני לא ידוע איך מנקדים בפורום...)

אלדריון

New member
השמות בסינדארין

שפה אלפית שטולקין יצר. השתמשתי בנספח של ספר הסילמריליון (ספר שמספר את סיפור הארץ התיכונה אלפי שנים לפני "מלחמת הטבעת"), שם מפורטים מילים שונות. חיפשתי כל מיני "שורשים" שיהיו נחמדים כשם.

Gilgam69

New member
את עדיין נעולה על רק ARCANE ARCHER?

כי יש כל כך הרבה שאת יכולה לקחת יחד איתו. דבר ראשון את ה-ARCANE ARCHER את יכולה לקחת במינימום רק כדרגה 7 (הוא דורש BAB של 6+) ואילו את ה-DEEPWOOD SNIPER את יכולה לקחת במינימום כדרגה 6 (דורש BAB של 5+), אז למה לא לקחת אותי במקום עוד רמה בתור לוחמת או סייר? אפילו הדרגה הבודדת הזאת תתן לך המון, כגון טווח גדול יותר וכל חץ שאת יורה נחשב כ-KEEN, כלומר טווח האיום הקריטי שלו מוכפל, וזה תקף על כל חץ וחץ שאת יורה? יש כמובן גם את ה-ORDER OF THE BOW INITIATE או את ה-MASTER BOWMAN, ויש כל כך הרבה.

Gilgam69

New member
ועוד משהו

אני הייתי ממליץ לך לקחת את הקסם TRUE STRIKE עם המקצוע שעונה לך על דרישת יכולת הטלת הקסם של ה-ARCANE ARCHER (מומלץ קוסם או מכשף, לא פייטן). הקסם נותן לך תוסף חד פעמי של 20+ להתקפה, תמיד טוב לסופר יריה. עוד קסמים שימושיים לקשתים הם קסמים שמגיעים מפני התקפות לטווח רחוק כגון SHIELD ו-ENTROPY SHIELD או אפילו MAGE ARMOR, וכן קסמים כגון EXPEDITIOUS RETREAT שמגביר מהירות שכן יריה של קשת בתוך אזור מאוים מעוררת התקפה מזדמנת, כלומר אם יריב מגיע לטווח לקשתת שלך, לא מומלץ לירות בו בקשת אלא אם את רוצה לקבל ממנו התקפה מזדמנת כל סיבוב או אלא אם לקחת דרגות ב-ORDER OF THE BOW INITIATE שבדרגה 3 אם אני לא טועה, מקבל יכולת בשם CLOSE QUARTERS ARCHERY, שנותן לו לירות בתוך אזור מאוים גם מבלי לעורר התקפה מזדמנת.

למעלה