דמות בחלון - חלק א´

תמרוטמן

New member
וביחד...

אני יודעת שיש איזשהי בעיה פרופורציונית (חוצמזה ששני הדפים לא באותו גודל.
)

מקסים! פשוט מקסים!

אהבתי את זה - הזכיר לי קצת את מאטיס - לא יודעת למה, אולי בגלל שטחי הצבע הגדולים... עבודה נהדרת

danbros

New member
תמר - נהדר!

כל הכבוד, עבודה נהדרת, מאד אהבתי אותה. לטעמי "בעיות הפרופורציה" שהזכרת אינן בעיות כלל ואף תורמות ליצירה. אשמח אם תתני כמה פרטים טכנים על היצירה (גודל טכניקה). ושאלה: יש סיבה למה על נייר ולא על בד? שוב, כל הכבוד שלך דנ

תמרוטמן

New member
טוף אז....

אז הרוחב זה 68 ס"מ, האורך 49 ס"מ (בערך, זה שני גליונות, כשאחד טיפל´ה יותר קצר מהשני.... :) ) וכמו כל שאר הציורים, זה צוייר בצבעי אקריליק (כי עוד לא הבנתי את הקטע, שאפשר גם לקנות צבעים אחרים. :) בקרוב אולי אני אשונרר ממון מההורים, שיקנו לי מגוון צבעים שהם לא אקרילים. :) ) וזה על נייר ולא על בד מהסיבה הפשוטה - בד עולה הרבה יותר. מה גם, שציירתי ציור אחד על בד, ולמרות שאני די אוהבת את התוצאה הסופית, יקח לי זמן לפתח אהבה כלשהי לבד (מנקודה שניה, מה שהצבעים עשו לי לחדר, לבגדים, לרצפה, ולארון, ייתכן והוביל אותי לא לאהוב כרגע לצייר על בד. כי הכל התלכלך כשציירתי על בד. :) ). ותודה רבה, כמובן.
תמר.

Y A E LY

New member
ואוו

אחלה- בנוגע לבד. הייתי ממליצה לך להמשיך ולצייר על נייר וכשתראי ציור שמאוד מאוד אהבתי הייתי מציעה לך להעתיק אותו לבד... הדיפטוכון הזה יכול להיות אחלה על בד.... (הוא בעצם אחלה בכל צורה מה אני מזבלת?!?)

למעלה