דמוקרטיה .

elivar11111

New member
דמוקרטיה .

מהי דמוקרטיה? לתת לכל אחד את הזכות לחירות אלי בר

elivar11111

New member
-חירות- .

מהי זכות החירות? לחיות לעבוד ולהתפרנס להתחתן לגדל ילדים לגור איפה שרוצים לחנך את ילדינו לקבוע מי יהיו מנהיגינו לצאת ולבוא מתי שאנו רוצים והיכן להשמיע את דעותינו ועוד אך יחד עם זאת די לאנרכיה די לאלימות אפשר לחייך אפשר לפרגן אפשר לסלוח אפשר לשכוח עוד זריחה ממתינה לנו היום ומחר אלי בר חג שמח

חירות ודמוקרטיה...

דברת על דמוקרטיה שזו מילה יפה מאד אבל תזכור , היא צריכה להתקיים בתוך גבולות מאד ברורים והגבול הכי ברור זה החוק. אי אפשר להגמיש את החוק לפי הרצונות של האזרחים או לפי מה שמתאים להם מסכים איתי? . עכשיו יש מצב שבו על פי החוק נפסל מועמד . לפי החוק של הדמוקרטיה , התושבים בלוד צריכים להחליט במי הם יבחרו מבין אלה שנשארו. נ.ב אני כבר בחרתי : בני רגב ראש העיר הבא!!!!!!!!!!!!!!!!

elivar11111

New member
חירות .

שים לב מה אתה מנסה לעשות אתה מסביר לי מהי דמוקרטיה,אך מסיים ומנופף לי - בני רגב ראש העיר הבא. זכותך. אני לא אצביע בשבילו. מותר לי? אם אתה מסכים, - נמשיך להיות חברים. אלי בר

zivsb

New member
לא נכון ידידי, זה אנרכיה!../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

האם במדינה "דמוקרטית?" אתה רשאי לכל? לא!! יש רוב והוא קובע יש חוק!והוא מגדיר את כללי המשחק אין "אבסולוטי" יש סידרי ממשל יש סידרי חרות אתה נהנה מ"חרות" במסגרת החוק החוק נקבע ע"י בחירות של אזרחים והתוצאה טובה לרוב ורעה למיעוט למשל קיצוץ קצבאות הילדים הרוב בחר ממשלה זו שינתה את החוק כלפי המיעוט! עובדה~

Avis01

New member
אלי בר צודק - הוא לא דיבר על אנרכיה

הוא דיבר על חירות ודמוקרטיה. הוא לא הזכיר ולו במילה אחת את חציית הקוים האדומים שכל חברה שמה לעצמה כדי למנוע אנרכיה כך שבהחלט אני מצדיק אותו. עם זאת הוא כן דיבר על הזכות להתפרנס ולהתפרנס בכבוד ואם הבנתי נכון את מר אלי בר (וממעקב אחר תגובותיו בפורום) אני מסיק שהוא מתכוון לאנשים שיוצאים מדי יום לעבודה ומרויחים שכר זעום (הנושק לשכר המינימום) עושים לילות כימים אולם משכורתם לא משולמת. האם זוהי דמוקרטיה ? האם זו מדינת חוק ? או שמא המעסיקים תורמים לאוירת האנרכיה ? אברי שי

zivsb

New member
כולנו צודקים!!מכיר את הסיפור?../images/Emo127.gif

אברך צעיר בא לרב ומלין על אישתו ומספר ומקטר הרב פוסק! אתה צודק באה האישה וממררת על מר גורלה פוסק הרבאת צודקת נכנסת הרבנית ובמבט מלא תמהון שואלת: הכיצד? גם האיש וגם האישה צודקים? הפטיר הרבגם את צודקת

למעלה