דמוסתנס

שרוף

New member
דמוסתנס

מבחינתי אתה האוייב מספר אחד שלי. אתה הוא התפוח הרקוב בסל התפוחים. אני מקווה שיום יבוא ויתחלף פה השלטון ויהייה פה שלטון צבאי שיכניס אנשים כמוך לבית הסוהר. אני משתין על הדמוקרטיה אם הדמוקרטיה שלי מחסלת את הארץ שלי את המדינה שלי. בשבילי המטרה היא הבית שלי הדמוקרטיה היא אמצעי ואם היא אמצעי מחורבן שמאפשר לאנשים שכמוך להרוס את היסודות של הבית שלי אז אני אלחם נגדה. נכון לעכשיו כלי הנשק שלי הוא המקלדת אבל יודע אתה הגלגל הוא עגול ומי יודע ואולי יום בהיר אחד יתהפך הגלגל ואז אני אצא לחפש אחריך ולהביא אותך למשפט בעוון בגידה במולדת.

אבו-דני

New member
שרוף תצטרך למלא את תאי "הבוגדים"

גם בליכודניקים שרופים כמוני..יחלקו את תאי גם שרון נתניהו וכל מי ומי שכן הדמוקרטיה היא היא הטעם של חיים סדירים במדינה היות המדינה פשיסטית אינה הופכת אותה שונה ממשטרו של אבו-עמאר נשוא שנאתך... לא רוצים מדינה שהיא צבא רוצים מדינה שיש בה גם "בוגדים" שמאלנים שיכולים לפתוח פיהם בשלווה... רק שלך הדבר הזה נראה כמהתלה... יען יש לקבל את דבריך כהוכחה...אבל מה לעשות דבריך=..........בדיחה שלך האבו...סטנאד אפ קומדי בדמוקרטיה בשבילך, עבורך, למענך ובשירותך

שרוף

New member
ובשירה אדירה נצעד לים

~~ ^^ ~~ איך שמרנו ~~ ^^ ~~ על הדה ~~ ^^ ~~ דה מוקרטיה ~~ ^^ ~~

שרוף

New member
בוחרי הליכוד לא אשמים

ובכל אופן יש נסיבות מקילות באשמתם. הם פשוט מטומטמים ואם עדיין הם לא יודעים זאת היום אז בשבילם נבנה מחנות לחינוך מחדש. אצל הליכודניכים לא חשוב מי שולט העיקר שהוא ליכוד. אם שרון הפך להיות ביילין\פרס זה לא משנה העיקר שהליכוד בשלטון. אם המדינה הולכת מחרבון לחרבון זה לא משנה העיקר שהליכוד בשלטון. אז אנשים כמוני נמצאים ביו בוחרי השמאל המטורף שרוצה לחסל את המדינה שלי ובין בוחרי הימין המזוייף שהשכל שלהם נמצא בין הרגליים. אני לא שונא אף אחד שנאה מעוורת. אני מתעב טמטום רוע התנשאות. מדינת ישראל הולכת לשום מקום אלא לאבדון.

אריסטו

New member
התנ"ך לא אומר להם כלום ../images/Emo16.gif

וגם לא דברי חכמנו. ככה זה כשאדם מנותק מהויה היסטורית וחי רק חיי שעה. במסכת סוטה כתוב: במלחמת מצווה הכל יוצאים אפילו חתן מחדרו וכלה מחופתה. השמאל הישראלי ונציגיו בכל כלי התקשורת הוא אבק ק3וסמי שמוטב שיעלם מהמדינה ומהר אחרת נחזור לתקופת הנדודים,הפרעות ולמחנות ההשמדה

אריסטו

New member
התנ"ך לא אומר להם כלום ../images/Emo16.gif

וגם לא דברי חכמנו. ככה זה כשאדם מנותק מהויה היסטורית וחי רק חיי שעה. במסכת סוטה כתוב: במלחמת מצווה הכל יוצאים אפילו חתן מחדרו וכלה מחופתה. השמאל הישראלי ונציגיו בכל כלי התקשורת הוא אבק ק3וסמי שמוטב שיעלם מהמדינה ומהר אחרת נחזור לתקופת הנדודים,הפרעות ולמחנות ההשמדה

למעלה