דמון סטודמאייר לאן?

הוא גם אמר שטורונטו

היא העדיפות השנייה עליו אחרי בוסטון בכתבה... אם בוסטון מעוניינים אין סיבה שהוא לא יבוא...

chaiel

New member
הוא שחקן טוב?

חוץ מזה שהוא זכה ברוקי השנה אני לא יודע עליו הרבה... שווה משהו? הוא או קאסל אם הסלטיקס צריכים באק אפ PG?

Rock Bottom

New member
אפשר להגיד שהוא היה הסטאר הגדול הראשון

של הרפטורס לפני שקרטר תפס את המשבצת הזו. שחקן מצוין, פחות בלט בשנים האחרונות. מקווה בשבילו שיתברג בסלטיקס. טבעת אליפות לא תזיק לו.

chaiel

New member
היי היי היי.

אל תלך רחוק מדי! לפני שאני אומר שהסלטיקס יקחו אין לאפחד זכות להגיד אתזה!
וואלה, טוב לדעת, באמת אומרים שיכול להיות שהוא יילך לשם כי היה לו טוב שם. ולימינו, שווה משהו? אני חושב שקאסל יותר טוב רק בגלל שאני עוקב יותר אחרי הקליפרס? ולמה הוא לא שיחק תקופה ארוכה? למה הוא שוחרר?

ThEgReEnKiNg

New member
הוא לא הסתדר בממפיס.

התקופות הגדולות שלו היו בטורונטו ובמיוחד פורטלנד , מההתחלה ממפיס לא הייתה בשבילו. לא הסתדר עם שום מאמן שם , והחל את הירידיה הגדול בהכול בממפיס. שמע, הבחור ידית , קלע שלשות מצויין ששמר על אחוזים לא רעים כל הקריירה. קאסל כן יותר טוב עם ראיית משחק יותר טובה ויותר ווינריות , אם אני צריך לבחור אני הולך על קאסל בלי לחשוב פעמיים .אבל הוא אופציה מעולה לסלטיקס כמי שיחליף את רג'ון רונדו , ככה גם אדי האוס ישחק פחות , שזה כבר טוב
. מצד שני יהיה נחמד אם הוא יבוא לטורונטו איפה שהוא התחיל את הקריירה
, אבל בוסטון יותר צריכים אותו והוא בטח רוצה אליפות , סיכוי קלוש שהוא לא יחתום בסלטיקס.

Carmelo Anthony

New member
למינסוטה - בית קברות לשחקנים מתים.

וברצינות, אין לו מה לחפש בבוסטון, רונדו עושה עבודה מצויינת, ודמון יכול לדפוק את הכימיה, בדאלאס הוא יתבזבז כשטרי יקבל יותר דקות. אבל בדנבר תמיד ישמחו לקבל רכז טבעי....

משהו משעשע בקשר לסטודמאייר (וגארנט-אלן-פירס)

אם סטודמאייר יצטרף ובוסטון יגיעו לגמר הNBA ימחקו 4 מ6 השחקנים הפעילים המובילים במשחקים ללא הופעות בגמר הNBA... NBA Active Leaders: Career Games Played Without an NBA Finals Appearance 1. Kevin Garnett (968 games) 2. Damon Stoudamire (847) 3. Ray Allen (829) 4. Steve Nash (824) 5. Stephon Marbury (823) 6. Paul Pierce (694)

פורום של בוסטון (רד סוקס) אבל...

כנראה שזה לא/אני לא בטוח אם זה נכון...(יש שחקנים פעילים עם יותר, שמשום מה לא מופיעים ברשימה...)

tristan79

New member
ואם הם ישחקו בגמר

מול פיניקס אז במכה אחת "ניפטר" מ 5 שחקנים ברשימה...

tal901

New member
הדרך היחידה שהניקס יגיעו לגמר...

זה אם אייזה ו"סטארבורי" יעשו תאונת דרכים אחד עם השני... [זה מה שניקרא 2 ציפורים במכה אחת].

tristan79

New member
הניקס יכולים להיות בגמר אם הם רק ירצו

בכל זאת יש להם קשרים ועדיין מוקדם בעונה - הם בטח יוכלו להשיג כרטיסים למקומות טובים...

chaiel

New member
מה לעזאזל הסלטיקס חושבים

שהם אומרים שהם (בינתיים?) לא מצרפים רכז מחליף מנוסה? כל העולם רואה שזה מה שחסר להם הכי הרבה?!

chaiel

New member
../images/Emo208.gif לגבי האגו של קאסל...

בוסטון טוענים שהם לא רוצים להפריע ל"קמסטרי"- כימיה של הקבוצה שמחוברת מצוין מבחינה חברתית. אז רציתי לשאול לגבי סם קאסל, האם הוא יזיק? הוא חברתי או עם אגו ענק? אני יודע שהוא חבר טוב של גארנט ואומרים שאם הוא עוזב ת'קליפרס זה כמעט בטוח לסלטיקס. הוא ידוע כאחד הטראש טוקרים הגדולים אי-פעם אבל דווקא לדעתי הוא מסתדר מצוין עם חבריו לקבוצה, לא? יש למישהו מושג?

cache

New member
מתאים לבוסטון

אני אישית מאד אוהב ומחזיק מקאסל, עוד מימיון העליזים ביוסטון, שחקן מצויין שלאני ודעתי מתאים כמו כפפה לסוטון ולשחקנים כמו פירס וגארנט. הוא יוסיף להם המון ניסיון, אחזקת כדור, חוכמה, יכולת ואמונה, אולי גם יהפוך אותם לקצת יותר רעים וזה מצויין לדעתי. אני חושב שעהוא עדיף לבוסטון מסטודמא..

chaiel

New member
גם לדעתי. אבל דיברתי על הפן החברתי...

מה דעתך? מצד אחד חתיכת טראש-טוקר שזה בדר"כ אומר שהאופי לא משהו... מצד שני שחקן שאוהבים ונראה (לא בפרצוף
) חברתי + זה שהוא חבר של גארנט לא יכול להזיק.

cache

New member
לטעמי הוא יתאים

גם מבחינת האופי, טראש טוק הוא לא בהכרח סימן לאופי שלילי. אם קאסל יגיע לבוסטון יניע אותו דבר אחד, הרצון לנצח ונדמה לי שכוכבי בוסטון רק יעריכו את זה. בנוסף כמו שכתבתי לבוסטון חסר מישהו אולי קצת "רע" והוא יכול למלא בצורה מצויינת את המשבצת הזו.

למעלה