דמויות!

דמויות!

אם היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה? על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר? איזה שינויים היית עושה בדמויות? יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית? נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה? באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עצמתי? באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי? באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי? אלה ונקודות אחרות על הדמויות רשמו את דעותיכם/ן ליהי לאב הילי

nWkobi

New member
עונה

אם היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה? אמממ...נראה לי שמולי. על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר? איה
איזה שינויים היית עושה בדמויות? לא הייתי... יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית? נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה? לא... באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עצמתי? בדורי,ללא ספק. באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי? בכל השאר...
באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי? איה

../images/Emo23.gifעונה..../images/Emo23.gif

אם היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה?-מולי- על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר? -ניני- איזה שינויים היית עושה בדמויות?--- יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית? נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה?-- באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עצמתי?-אדם באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי? -מיקה באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי?-ניני

Rioter

New member
עונה. :)

היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה? בן-בן או רותם, לינה, ודניאל (!) על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר? על לילי, אבל כנראה שכבר עשו את ההחלטה הזו בשבילי. איזה שינויים היית עושה בדמויות? פחות קיצוניות באופי שלהם, ובהתנהגות. יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית? נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה? הייתי שמחה אם רוחה'לה הייתה חלק מהמסכות, זה יכל להיות ממש מצחיק! באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עצמתי? עד הפרק של היום הייתי בטוחה שבאדם, אבל עכשיו דורי - ללא ספק. באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי? מיקה ואבי. באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי? לילי ואבנר, מדהימים.

Fergie7

New member
../images/Emo39.gif

אם היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה? ניצן. על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר? איה, ניני ולילי. איזה שינויים היית עושה בדמויות? אדם- שיפסיק להדבק לכל אחת שהוא רואה. יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית? נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה? את דדי לדמות רעה. חחח באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עצמתי? איה. מילדה מפונקת ומעצבנת, לילדה חזקה שיכולה לשרוד לבד בתנאים קשים. באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי? מיקה, אבי, רוני. באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי? ניני

עונה

אם היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה? הפיקאצ'ו הסגול!-מולי על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר?איה!!!! איזה שינויים היית עושה בדמויות? אולי שדניאל לא יהיה כזה מניאק או שדדי לא יחשוב רק על עצמו יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית? נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה? הייתי רוצה שנטשה תהיה רעה! ובלי קשר לדמות של איה אני מתה לראות את הילי משחקת דמות ממש רעה! באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עצמתי? אדם באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי?אבי באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי?
איה

נעמקה19

New member
היא התכוונה שהיא רוצה לראות את הילי

משחקת דמות רעה...אבל לא התכוונה בהכרח לאיה, כי בשאלה האחרונה היא אמרה שהיא לא רוצה לשנות באיה כלום
למרות שאני גם, כמוך, רוצה לראות את איה רעה

שוב אני :)

אם היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה? מממ.. סוזי, היא קרציה על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר? הרבה
איזה שינויים היית עושה בדמויות? אין לי כוח לחשוב
יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית? נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה? את רותם.. מדמות חופרת לדמות נחמדה.. באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עצמתי? ניני ודורי באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי? מיקה באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי? מיקה

עונה!!!

חח אחלה רעיון!! אם היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה? מולי על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר? אממ..... יש הרבה, אני לא יכולה לבחור אחת
איזה שינויים היית עושה בדמויות? שאדם יפסיק להיות שחצן יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית? נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה? הייתי משנה את רוח'לה לרעה... טוב היא כבר רעה
באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עצמתי? נטשה... היא נהייתה פחות קרירה באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי? אלי באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי? דגנית

עונה...../images/Emo26.gif

אני לא בטוחה שכולם יאהבו את זה אז מי שלא נא לא להגיב, זו דעתי. אם היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה
מולי. על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר
איה
איזה שינויים היית עושה בדמויות
איה
עונה ראשונה
כלום. עונה שניה
קצת פחות עקשנית, שלא תריב עם דדי כל הזמן. אדם
עונה ראשונה
פחות שחצן.עונה שניה
האמת, בעונה השנייה אדם הוכיח ת'צמו יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית
נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה
את מולי הייתי משנה
לדעתי גם בהתחלה היא היתה מוזרה ואני מתכוונת לסקרפיו. גם הייתי משנה והופכת אותה לדמות טובה ואמינה. באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עוצמתי
באיה. בעונה הראשונה היא היתה מישהי אחרת בכלל. בעונה השניה היא הופכת להיות עקשנית וקצת קצת קצת מרדנית. באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי
בלילי, בדגנית, בדדי, ברותם וְבְּבןבן באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי
בניני - הדמות הכי מקסימה שהיתה עד היום בשמיניה לדעתי.

../images/Emo93.gifהמשך שאלה 3

ניני
עונה ראשונה
קצת פחות ילדותי ורגיש. עונה שניה
בעונה השניה הוא הרבה פחות ילדותי ומגיע לו ח"ח. דורי
עונה ראשונה
פחות חנון.עונה שניה
אין לי מילים לתאר כמה הוא השתפר. ניצן
עונה שניה
שתהיה פחות סקרנית. דגנית
עונה ראשונה
שום שינוי.עונה שניה
אותו הדבר.
דדי
עונה ראשונה
שום דבר. עונה שניה
לא להתנפל כל הזמן, זה כבר מתחיל לשגע. אבנר
עונה ראשונה
יותר זעיר, ולא כזה אגואיסט. עונה שניה
קצת כבוד לילדים שלו. רותם
עונה ראשונה
פחות סקרנות.עונה שניה
כנ"ל. בןבן
עונה ראשונה
לא ממש ראו אותו, לכן אין לי ממש מה לכתוב עליו.עונה שניה
פחות להציק לניני אני חושבת. מולי
עונה שניה
עזבו, את כל הדמות הייתי משנה
יאיר
עונה ראשונה
יותר אמונה באבנר. עונה שניה
הייתי משנה הכל, סורי. לילי
עונה ראשונה
הרבה הרבה הרבה פחות רעה. עונה שנייה
אותו הדבר. נטשה
עונה ראשונה
כלום - כלום - כלום. עונה שנייה
כנ"ל
רוני
עונה ראשונה
כלום. עונה שנייה
פחות תמימה. דניאל
עונה שניה
פחות מנ-מניאק. מיקה
עונה ראשונה
פחות עקשנות, הרבה פחות. עונה שניה|קדימה אין לי הערות
אבי
עונה ראשונה
יותר התחשבות. עונה שניה
פחות קנאי.

עונה..

אם היית יכול לוותר על דמות אחת מהסדרה מי זאת הייתה?לינה מולי או דניאל על איזה דמות אף פעם לא היית מוותר? ניני! איזה שינויים היית עושה בדמויות?אממ הייתי עושה משהו עם בן-בן.. לתת לו קצת אישיות.. אממ לא יודעת מה עוד.. יש דמויות שהיית משנה בצורה קיצונית? נגיד מדמות טובה מאוד לדמות רעה? אני אחשוב על זה.. תשובה בהמשך.. באיזה דמות אתה חושב שחל השינוי הכי עצמתי? דוררררררררררי באיזה דמות אתה חושב שלא חל שינוי? מיקה באיזה דמות לא היית מחולל אף פעם שינוי? ניני!

למעלה