דמויות שלא מוצו

Darth Tomer

New member
לדעתי דווקא הפוך

כשאני ראיתי את הטרילוגיה המקורית הרושם שקיבלתי על דארת' ויידר הוא בדיוק הפוך משלך. אצלי כילד (מתי שראיתי את הסרטים בפעם הראשונה) התקבל הרושם שהוא יותר חזק שם מכולם, והקיסר חוץ מהקטע בשובו של הג'דיי לא מקבל יותר מדי חשיבות בסיפור הכללי (של הטרילוגיה הישנה), ככה שלא נראה שויידר משועבד לו יותר מדי.

obiwanjonatan

New member
ווידר דווקא כן משועבד לקיסר

הוא משתחווה לו (ב פרק 5 ) וקורא לו MY MASTER

Kalimac

New member
אני חושב שלקחת את מילות תומר

באופן מילולי מדי. לדעתי תומר התכוון שווידר 'משועבד' לא במובן של עבד, אלא של כפוף לו---ויידר היה ה-second-in-command באימפריה. בתחילת 'שירותו' לקיסר, אכן, הוא שימש לא הרבה יותר מהייצוג המאיים/נער השליחויות של פלפטין, אבל עם הזמן כשהוא החל לבנות את בטחונו האישי ולצבור עוד כוחות זכויותיו אט אט גברו. ואל תשכח שפלפטין החזיק את ויידר על רצועה קצרה מכיוון שהוא ידע שווידר לא בדיוק היה מרוצה ממעמדו החדש ושזמם בסתר להפיל את הקיסר.

henney

New member
דווקא עד הסרט ה6

לא שמתי לב לשום "שיעבוד" למרות שגם אז בסרט השישי ידעתי שויידר יכול להפיל את הקיסר בלי בעיה. בסרט הרביעי לא היה איזכור לקיסר. בסרט החמישי הוא דיבר עם ויידר (בעיקר על לוק) אבל לא הרגשתי שהיד שלו על העליונה. ואחרי מה שויידר אמר ללוק בסרט החמישי שהם ישלטו על הגלקסיה יחד התעלמתי מכל הדברים של פלפי, כדי ידעתי שויידר יכול להפיל אותו בלי בעיה.

schlomitsmile

Member
מנהל
ב4 דווקא היה אזכור לקיסר במועצה של הקומנדרים בכוכב המוות אמרו שהקיסר ביטל את ישיבות הסנאט

obiwanjonatan

New member
אפסי

עשיתי את זה שוב. בשם הקיסר, מה גורם לי לכתוב בניק של אמא שלי???!!!!!??!!?!

המסכה3

New member
לדעתי וידאר היה מרשים ומפחיד מאוד בסרט 4../images/Emo6.gif:-

אני זוכר מיקרה כשראתי את הסרט ה4 ,ו כשוידאר פלש לספינת המורדים רצתי לאבא שלי וביקשתי שישמור עלי

henney

New member
חחחחח

גם אני זוכרת שהייתי קטנה ראיתי עם אבא שלי את פרק 4 ובדיוק כשויידר פלש לספינה ניבהלתי (הייתי בת 3 אני חושבת) וחיבקתי אותו אחרי זה הוא אמר לי "שיום אחד את תאהבי את הסרטים האלו" ותיראו תיראו איפה אני היום...

למעלה