דמויות מדומיינות

e-magine

New member
הדמויות הבדויות יוצאות נגד האקדמיה

ככה מדווחת שרית פרקול. האמת, לא הבנתי על מה ולמה.

e-magine

New member
../images/Emo9.gif

צודקת, הנה הקישור, בכל מקרה, הוא מופיע גם בתוך הפוסט של אשד.

איזה עולם קטן האינטרנט

אני קוראת את אלי אשד שכותב קבוע בפורום שנקרא קולמוסנט שזה פורום רציני של מאמרים ותגובות עליהם

e-magine

New member
יש אנשים שטוענים

שמספר ה"עושים אינטרנט" בישראל קטן מאד.

e-magine

New member
המאמר לימד אותי

כמה דברים שלא ידעתי והזכיר לי את הסיפור של קרל מאי, אותו כמעט שכחתי, אך אני חייב להגיד שהדוגמאות שהובאו בהרצאה, לא שכנעו אותי בדבר הקשר ההכרחי למסקנה.

קא זו או

New member
לדעתי מה שאשד מנסה להוכיח

שבטרם האינטרנט, התכונה האנושית של ייצור מציאות מדומיינת כאמתית היתה ממוסדת אפילו, וחוץ מהפסבדונים/ניק [אמיל אזאר = רומן גארי] אנשים שונים השקיעו מאמצים רבים בשכנוע קיום מציאות נוספת של ביוגרפיה מסויימת/ ניק+ביוגרפיה. [קארל מאי] כך, שבעצם אין כל חדש תחת השמש. ברור שהחלק האחרון של הבלוג הוא קידום הפרוייקט האישי שלו, אבל מותר לו. המסקנה הראשונה היא: האינטרנט הוא פלטפורמה מעולה לייצור דמויות מדומיינות שיש להן ביאוגרפיה שלא כתובה בשום מקום, הם חיים בעולם שלא קיים בשום מקום. אני טוען, שוב, שהאינטרנט החדיר לחיים של אנשים רבים את השיח האסתטי כהתנהגות יומיומית רגילה. אני טוען מעבר לזה, שמושג ה"על אדם" הנטשיאני, המדבר על יצירה עצמית, מתוך עצמי ללא הרף מתקיימת בסייברספייס. לדעתי, יש וחובה לקרוא את האינטרנט ואת הדמויות המופיעות בו קריאה ספרותית, לפני כל קריאה אחרת.

איזה סיפור אי? את קארל מאי קראתי

בילדותי המון אבל לא זוכרת כלום אתה רוצה להגיד שאתה זוכר סיפור שלו שקראת בילדות?

e-magine

New member
אני חושב שאלה ספרים "של בנים"

גם קארל מאי וגם אלכסנדרה דומה האב, הם ספרים שהיו פופולריים מאד אצל בנים, באותה מידה היו "ספרים של בנות".

נכון היו ספרים של בנות כמו נשים קטנ

קטנות או האסופית וכדומה אבל אני קראתי ביסודי אני חושבת גם ספרים של קארל מאי מיין ריד קורנל מקושינסקי וז'ול וורן

סרפד

New member
קורנל מקושינסקי וקרל מאי

גם אני קראתי. למרות שבזמני אלה כבר לא היו "ספרי בנים" אלא "ספרי אבות"
בכלל, עוד בנות בסביבה שלי התלהבו (יותר ממני) מ"ספרי בנים", קאובואים, קראטיסטים וכיו"ב. אולי הגבולות המגדריים מטשטשים עם הזמן. לא ידעתי שקורנל מקושינסקי נחשב לסופר של "ספרי בנים", בהתחשב בזה שהוא גרם לי לבכות.

קא זו או

New member
אכן ואכן

כתולעת ספרים ידועה לא טרחתי לברור מה הגיע אליי לקריאה. בכלל כשאני הייתי צעיר מאוד לא זכור לי שספרים הוגדרו מגדרית. אבל אהבתי מאוד לפנטז עצמי כוינטו, כן... ובהחלט הייתי יותר מפעם בפיטוזיי אהובה של אן שירלי, מה יש?? חחח

למעלה