דמויות חדשות

../images/Emo41.gifאאאמממ... נמ נמ נמ|!../images/Emo41.gif

ליה-
הורדתי לה כוכב על זה שהיא קצת מעצבנת אותי... ירון-
הוא משחק את הדמות שלו מווו
שלם...
שאול-
הוא קצת עצבני מידי, לא חושבים
נירה-
היא משחקת אחת שכל הזמן לחוצה ומעצבנת אבל היא לפעמים ממש לא עושה את זה טוב... ריקי-
היא דיי בסדר כי היא אמורה להיות קנאית ומגעילה וזה יוצא לא דיי טוב כי זה מה שהיא (או שאולי לא
)
... שירן-
וחצי, כי היא קצת מעצבנת אותי אבל היא משחקת את הדמות שלה מצויין
זיו-
ורבע... הוא לא ממש יודע לשחק טוב ונראה לי שהוא לא ממש שחקן מוסמך ובגלל זה הוא משחק אותה טמבל טוב מאוד
רותם-
היא ממש מצחיקה אותי כל פעם מחדש
המשכי כך
רם-
היא שיחקה אותה מעולה בתור רם...
בתיה-חצי
אוווף... היא מעצבנת אותי היא ממש נודניקית לא מהעולם הזה, אני עם הייתי צריכה ללכת לפסיכולוגית ממש לא הייתי הולכת אליה וגם אני לא מאמינה לשום מילה שיוצאת לה מהפה
היא פשוט דוחה, והשער שלה מעצבן אותי. סוניה-3
היא דיי בסדר אין לה ממש תפקיד מוגדר היא פשוט אמורה להיות נחמדה כזאת וזהו
קובי-
ושלושת רבעי... הוא משחק אותה מין ערס כזה... והוא עושה זאת דיי טוב
יעל-
היא ממש שחקנית מעולה
אני לא יודעת למה כולם שונאים אותה... יש לה בסידרה אופי מגעיל וזה מה שאמור להיות לה היא אמורה להיות סנובית כזאת
והיא משחקת אותה סנובית בצורה מווו
שלמת...
ארז-
הוא בסדר, קצת קנאי, קצת צעקן אבל בסך הכל בסדר... גנגנה(זנזנה שלי,
סוף סוף הגענו אליך
)
- שחקן מעולה הוא ממש הצליח להפחיד אותי ( כמעט השתנתי במכנסיים
, סתם...) דמות נפלאה
ריקרדו-שיהיה
אני לא ממש מכירה אותו מאיפה לי לדעת... אפי- שיהיה
הוא דיי מפגר ככה שהוא הצליח לעבוד עלי
והמצנחים עם
הם: רותם/רם,יעל, זנזנה (
) וירון
ומקום 2- ליה, שירן, וזיו
עם 4+
כל אחד... וכל השאר לא חשובים....
-תמר......

אוי, שכחתי את אודי וענבר

אז ככה: אודי
- 5 כוכבים, הוא רשע מאנייק וחמוד והוא משחק את הדמות שלו אחלה, מאוד ערמומי ונחשי. ענבר- שני כוכבים, פוסטמה מעצבנת שמנסה להיות היפית (אבל יש לה רגעים חמודים ולכן הכוכב הנוסף).

shiran™

New member
גם אני אדרג.. ../images/Emo121.gif

אני מדרגת גם לפי משחק, לפי אופי, ולפי התייחסות שלי...
ליה -
- משחקת מצויין, דמות נחמדה, אבל הקול שלה..
ירון -
קובי -
- שחקן בסדר, דמות חרא, ואני לא כל כך אוהבת אותו...
ריקי -
- משחקת טוב מאוד, הדמות חרא, אבל היא בסדר.
גנגנה -
- אולי הוא לא הכי יפה שבעולם, אבל הוא גרם לי לצחוק המון פעמים בסדרה.
שאול -
- הוא לא יודע לשחק בכלל, אבל הוא בנאדם טוב.
נירה -
- הדמות רעה, אבל היא יודעת לשחק.
בתיה -
- אני אוהבת אותה
זיו -
- שילמד לשחק ושלא יהיה פרייאר.
שירן -
- גם כן לא יודעת לשחק, חרא של דמות, והיא לא כל כך יפה כמו שחושבים שהיא.
רותם -
- שחקנית מעולה, דמות חמודה ומצחיקה.
ארז -
- אני לא אוהבת אותו, הוא מעצבן, וגם לא משחק משהו.
אודי -
- חרא של דמות, חרא של משחק.
ענבר -
- אני אוהבת אותה, היא מצחיקה לפעמים
ריקרדו - אין כוכבים.
אפי -
- הוא חמוד, ונחמד, אבל במציאות הוא מפחיד
ולסיום:כאילו מישהו יקרא את זה בכלל

../images/Emo41.gifשירן.. את עכשיו גאה../images/Emo34.gifבי?../images/Emo41.gif

כי קראתי הכל.......
תקראו גם את שלי

shiran™

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo121.gif

אני גאה
בך מאוד עכשיו
את שלך אני קראתי

יאללה גם אני אדרג../images/Emo6.gif

בואו נתחיל.... אני אתחיל מ-רותם- כמובן ש- 5 כוכבים, אני פשוט מתה עליה לפי דעתי היא עושה את כל הסידרה היא דמות מדהימה ושחקנית מעולה, ואתם זוכרים איך היא שיחקה את רם? (אוי כמה שאני מתגעגעת אליו...) קיצר בהחלט 5 כוכבים! (לפחות)
היא כזאת שחנית מצויינת פשוט עושה את הדמות מ-ו-ש-ל-ם
ליה- היא בסדר היא מתוקה כזאת היא עושה את הדמות שלה טוב(למרות שהיא דומה לאווזה אבל זה לא קשור...) אז אני אתן לה 3 ושלוש רבעים של כוכבים
ירון- אוי דמות מקסימה ושחקן מצויין 4 וחצי כוכבים זיו-
חמודי עלוב כזה אהבל אבל עושה את הדות די טוב אז 3 וחצי כוכבים שירן- שונאאאאאאאאת אותה אני מסוגלת להרוג אותה באמת! אני לא יודעת איך היא במציאות אבל אני חושבת שהיא שחקנית גרועה לאללה (למשל בקטע שהיא רצתה לנשק את רותם זה היה פשוט עלוב כל כך לא אמיתי! או כשהיא סיפרה לארז שהיא דלוקה על רותם היא פשוט קרעה את הטקסט! את זה גם אני יכולה לעשות...) והיא כל כך מחזיקה מעצמה שוויצרית מתלהבת שכמותה אלק יפה פחחחח יש לה פרצוף של דג! אין כוכבים נירה- שחקנית די טובה שתדעו לכם היא משחקת מצויין, 4 כוכבים ריקי- היא שחקנית מצויינת היא עושה את הדמות שלה מעולה 4 וחצי כוכבים קובי- אני לא כל כך אוהבת אותו 3 כוכבים ארז- לפי דעתי הןא בדיחה שחקן רע 1 וחצי כוכבים גנגנה- וואי כמה שהוא חמוד, הוא קורע אותי שהוא קורא לריקי פרח אני אתן לו 3 ושלוש רבעים שאול ואודי- ביחד הייתי נותנת להם כוכב אחד (פחחחחח) סיכום תוצאות: השחקנית הכי טובה- רותם(היא כזאת מעולה) השחקן הכי טוב- ירון השחקנית הכי גרועה- שירן(והיא באמת גרועה) השחקן הכי גרוע- אודי תם ונשלם

../images/Emo13.gifאני יכולה לנסות../images/Emo8.gif

ליה- היא מצחיקה אותה הקול שלה מצחיק כזה אבל היא משחקת טוב 4 כוכבים ירון- אני לא מבינה מה כולם מוצאים בו אני לא חושבת שהוא שחקן כזה טוב 3 כוכבים ארז-לא שווה התעמקות 3 כוכבים שירן-מתלהבת אני לא אוהבת אותה היא מתנהגת מגעיל לזיווש המסכנון כוכב וחצי רותם/רם- הו...לה אפשר לקרוא שחקנית! היא מפליאה אותי כל פעם מחדש משחקת מצויין! ויש לה תפקיד קשה! 5+ כוכבים(אם אפשר לתת דבר כזה) ממש מעולה! ריקי- גם היא שחקנית טובה היא ביצ'ית אמיתית והיא גורמת לי לשנוא אותה כל פעם מחדש וכמו שאומרים "המחמאה הכי טובה לשחקן רע היא יריקה בפרצוץ" 4 וחצי כוכבים. זיו- אידוט מושלם וזהו! כוכב אחד ענבר0- הצורה שהיא זזה כזאת מעצבנת 3 כוכבים ועכשיו לזקנים
חחחחחחח נירה- שחקנית מצויינת מהמבוגרים(אם לאמר את זה ככה) היא הכי טובה 4 כוכבים! שאול- 2 וחצי כוכבים אודי- חסר כוכבים סוניה- איזה סבתא חמודה היא זה יהיה כזה עצוב אם היא תמות 3 וחצי כוכבים והמנצחת היא: רותם, באמת מגיע לה שחקניות כאלה טובות לא רואים כל יום בישראל

למעלה