דמויות חדשות

אודי69

New member
דמויות חדשות

מה פתאום בא האפי המוזר הזה? הוא יותר חייזר מרם, ומתנהג כמו איזה דיסלקט. לא ממש הבנתי את הקטע שלו. ריקארדו הזה גם כן מעלה לי את הפיוזים, החרמן הקטן רק מפנטז על בתיה, הפרחה הזאת, ומפסל פסלים שלה בעירום. בקיצור הכניסו עכשיו שתי דמויות שלא ממש אהבתי, רק כדי שתבינו מה בכיוון שלי, ובכלל שיהיה פה יותר מעניין אני אדרג את הדמויות (ולא השחקנים),אתם מוזמנים גם: ליה - 4 כוכבים (הורדתי לה כוכב על הקול הבכייני שלה) ירון - 4 כוכבים קובי - 5 כוכבים (איזה אחלה גבר הוא) ריקי - 3 כוכבים גנגנה - 2 כוכבים (הוא צריך לעבור אצל אלי מרקו קורס בעבריינות) שאול - כוכב אחד (איזה פלוץ) נירה - 3 כוכבים (סטנדרטית) בתיה - 3 כוכבים זיו - 3 וחצי כוכבים שירן - 2 כוכבים (כוסית שחבל על הזמן אני חייב לציין) רותם - 4 כוכבים (לא כזה מת עליה) ארז - 4 כוכבים יעל - 3 כוכבים אודי - 3 כוכבים ענבר - 2 כוכבים וכמו שאמרתי, ריקרדו - 2 כוכבים אפי - חצי כוכב

אז זהו שלא!

רותם- 1,000000000000000 כוכבים!!! היא הדמות הכי מעניינת לדעת! וחוץ מזה אפי ממש חמוד...

אודי69

New member
נו, באמת

נו באמת, חלאס לתפוס ממנה כל כך הרבה בגלל זה רשמתי שאני לא ממש מת עליה, כי כולם פה כל כך שרופים עליה שזה כבר נמאס...

עדן לוי

New member
../images/Emo70.gifכל אחד ומי שהוא אוהב

כמו שאתה אוהב את קובי ואני חושבת שהוא פלוץ! הוא משחק טוב והכל אבל לא הייתי נותנת לו 5 כוכבים... ואנחנו אוהבות את נירית וזו זכותנו לתפוס ממנה! חוצמזה אתה לא יכול באמת להגיד שהיא לא שחקנית טובה...אתה חייב להודות שיש ממה לתוס עובדה שנתת לה 4 כוכבים(שזה גם משהו)

קארין 122

New member
גם אני חושבת...

שנירית שחקנית מצויינת! דמות מקסימה ומענית וממש מוסיפה לסדרה! אני הייתי נותנת לה 5 כוכבים בלי לחשוב פעמיים...

MrJacKasS

New member
../images/Emo45.gif

היא לא כזאת שחקנית טובה כמו שכולם פה אומרים. אבל היא יפה, אין מה להגיד. ולפני שתסקלו אותי באבנים, רציתי להגיד שזה דעתו ולא צריך לעשות קנונייה נגדו. הוא בסה"כ מביע את דעתו. בקשר לקובי - אני מסכים. הוא אחלה גבר! יש כאלה שחושבים שהוא סתם אחד. כל אחד ודעתו

עדן לוי

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי!

גם אני אמרתי כל אחד ודעתו, ולא סקלתי אותו פשוט אמרתי את דעתי

shirakl

New member
דוקא לדעתי היא יותר שחקנית טובה

מאשר יפה... היא שחקנית ממש מצויינת אבל יש לה עיוות קל בפנים. היא יפה אבל אל מהממת או משהו כזה
שלא תבינו לא נכון - אני מתה עליה ואצלי היא מקבלת 5 כוכבים בלי לחשוב פעמיים... אבל היא קודם שחקנית טובה ורק אח"כ יפה...

עדן לוי

New member
נו טוב אף אחד לא מושלם../images/Emo6.gif

למרות שלפי דעתי היא דווקא מהממת אבל בפעם המיליון: "על טעם ועל ריח..." העיק שהיא שחקנית טובה! כי זה מה שחשוב כרגע

אודי69

New member
תודה

סופסוף מישהו נורמלי MR JACKASS זאת לא סקילה? סתכלי בהתחלה איזה לינצ'ון (לינץ' מזערי) עשיתם עליי אבל לא נורא לא אכפת לי קובי הזה כזה מצחיק, איך הוא מפחד מגנגנה הזה וקורא לו בשמות איזה צחוקים...גננה...חחחח.... רותם שחקנית טובה וגם דמות טובה, אמרתי, בגלל זה 4 כוכבים.

אין לי כוח עכשיו לדרג

אני אדרג בפעם אחרת: 1. לפי מי שאני אוהב במציאות. 2. לפי מי שמשחק טוב. 3. לפי מי שאני אוהב לפי הדמויות. אבל שני דברים! 1. שירן כוסית יפיפיה! 2. אני שונא את קובי, הגיעו לו המכות! אבל גם את גנגנה שונא! שיהרגו אחד את שני ככה יהיה טוב. ושגם אפי ימות, הוא מעצבן אותי!

עדן לוי

New member
אתה הורג לנו את הדמויות../images/Emo7.gif

למה אתה רוצה שכולם ימותו? בסוף לא ישאר אף אחד... חחחחחח

נירית ממש מתוקה!

היא חומד אמיתית! והיא שחקנית מעולה
אני נותן לה 5 כוכבים לעומת זאת קובי
אוף הוא כזה מעצבן!!! איך הוא מתנהג לליה המסכנה היא לא עושה כלום והוא כל הזמן כועם עליה סתם מעצבן

אני גם רוצה לדרג../images/Emo163.gif

טוב, אני מאוד ביקורתי אני בדרך כלל נותן חסרונות אני לא נותן ציונים כל כך טובים, אז...-
ליה- חמודה, קצת מעצבנת לפעמים, 3 וחצי כוכבים
ירון-קול, שחקן באמת טוב, 4 כוכבים(שלמים)
רותם- הדמות האהובה עליי, מאמי אמיתית ושחקנית מעולה! 5 כוכבים
זיו- חנון כזה חנפן מדי, אבל בסדר סביך, 2 כוכבים
שירן- נו באמת..סתם מתלהבת ומחזיקה מעצמה כשאין לה על מה! כוכב 1
ארז- מעצבןןןןןןןןןןן, על כל דבר הוא מתקומם סתם נודניק! כוכב 1
ריקי- בסדר, שחקנית די טובה, 3 וחצי כוכבים. וזהו אין לי כח עוד התעייפתי

גם אני רוצה

אוקיי, אז ככה: ליה
: 5 כוכבים, היא אולי מעצבנת לפעמים אבל היא משחקת את הדמות שלה מעולה ירון: 3 כוכבים, הוא נחמד אבל קצת אפאטי מידיי
שאול: כוכב וחצי, הוא ממש מעצבן בדרך כלל נירה
: כוכב, כמה פעמים שבא לי לתת לה סטירה ריקי: 2 כוכבים שירן
: 5 כוכבים, מת עליה ועל הדמות שלה זיו
: 4 כוכבים, אפילו שהוא אוטיסט הוא דיי נחמד רותם: בתור רותם 4, בתור רם 5 בתיה: כוכב ורבע, נודניקית, מעצבנת אבל לא כמו נירה סוניה
: 3 וחצי כוכבים, דיי שנאתי אותה בהתחלה אבל עכשיו היא נחמדה לפעמים קובי: 3 וחצי כוכבים, מניר לוי ציפיתי ליותר יעל
: 4 ו-3/4 כוכבים, גם עליה אני ממש למרות שרוב האנשים לא אוהבים אותה ארז: 2 כוכבים, הוא כזה אידיוט קנאי גנגנה
: 4 ורבע כוכבים, תותח ריקרדו: אני לא מספיק מכיר אותו בשביל לשפוט אפי: כוכב אחד הוא לא יקבל אצלי, שחקן גרוע ומעצבן שהורס לגמרי את הדמות של אפי אם הוא משחק מפגר הוא צריך לצפות בסרט "מה עובר על גילברט" ולראות איך ליאונרדו דקפריו משחק שם ליאונרדו הוא באמת שחקן מעולה בניגוד לאפי האידיוט הזה

למעלה