דמויות חדשות

דמויות חדשות

אני הבנתי שמתישהו אמורות להצטרף לאקסמן מוטציות חדשות, מי אלה ומה הכוחות שלהם?

על אקסמן אבולושן, אמורה להיות מישהי

שקוראים לה באם-באם (או משהו כזה), ועוד כל מיני, אז אני רוצה לדעת עליהם יותר

אההה הם לא ממש דמיות חדשות

הן קימות ממזמן אבל הן לא חשובות אז הן מופעיות פעם כן פעם לא אין להם משמעות קיומית

Evil Beast

New member
היי זה אני עידו King Vegetaולתשובות

1.יש את באם באם(Boom Boom) היא רעה... הכוחות שלה היא לייצר כדורי כווח פלסמיים ולירות אותם... 2. יש את באזרי(לא יודע משהו כזה..) הוא טוב.. הוא חשמלי כזה.. 3. יש את וולפסביין היא יכולה להפוך לזאב ולאשת זאב.... 4. מגמה היא יכולה להפוך את עצמה למגמה והיא שולטת באש...(כמו איש הקרח רק אש..) 5. ואת סאן ספוט...(מעריצי זוכרים את הטעות שעשיתי וקראתי לו סאן שיין!) הוא סופג אנרגיה סולרית ואז הוא יורה אותה.. ויש את קאנון בול שהוא מוכר לכולם מהסידרה הקודמת ואת ג´ובילי ואייס מן... וגם מולטיפל! הוא משכפל את עצמו :) וזהו.. זה הכול להיום..

אוקי.... מה שעידו אמר רק עם תיקונים

בום בום היא לא לגמרי רעה, החברה הכי טובה שלי היא מגמה. היא מייצרת פצצות טלקינטיות קטנות ולא פלסמיות (מאיפה הגעת לפלסמיות?). באזרי? התכוונת לבזרקר. יש לו כוחות חשמליים חלשים מאוד. וולפסביין הופכת לאשת זאב או זאב אמיתי רק שבאבולושן היא יותר דומה לכלב. מגמה יכולה לירות כדורי אש ולהפוך את עצמה לאשת מגמה מהלכת. סאן ספוט שואב אנרגיה סולרית והופך אותה לכוח לעוף, כוח על פיזי ויצירת קרני על. קאנון בול מוציא פרצי אנרגיה מהרגליים ועף באוויר. אייסמן הופך את הלחות שבאוויר לקרח קשה פי כמה וכמה מקרח רגיל שאנחנו מכירים. ג´ובילי יוצרת פיצוצים קטנים צבעוניים, והיא מכנה אותם זיקוקים. מולטיפל הוא הצעיר ביותר והוא בחטיבה, הוא משכפל את עצמו. שתי הערות קטנות: בום בום לומדת אצל אקסוויר ואז עוברת לאחווה. ביסט גם כן באקס מן אבל בתפקיד קצת פחות חשוב, למרות שהוא בין המעטים שמופיעים בקליפ הפתיחה מהעונה השלישית (יחד עם ציקלופ, ג´ין, ספייק, סטורם, וולברין, שדוקאט ונייטקרולר) וגם אנג´ל מופיע לעיתים רחוקות. ציירו אותו ממש גרוע... הוא בכלל לא משהו.

שלי=שלה

ותמונה של כל החדשים חוץ מביסט ואנג´ל. ד"א הנה הוכחה שבום בום אכן הייתה מהתלמידים של אקסוויר ולא באקס מן!!! יש הבדל גדול!!! האקס מן מאומנים יותר להיות לוחמים, התלמידים שם רק כדי ללמוד לשלוט בעצמם. Xevier institute for gifted youngsters aka the new mutants סתם משהו שתמיד רציתי להגיד

בכיף!

אני הולך משמאל לימין: אייסמן, קנונבול, מישהי שאני לא יודע מיהי ואין לי מושג מה היא עושה בתמונה, וולפסביין (רואים שהקוקיות דומות יותר לאוזני כלב מאשר לקוקיות), מולטיפל, בום בום, בזרקר (השיער שלו נראה כאילו הוא חטף הלם חשמלי), מאגמה, סאן ספוט. שמתם לב שהשיער שלהם די מייצג את הכוחות שלהם? בקשר לזאת שאני לא יודע מיהי, היא נראית בדיוק כמו מאגמה רק עם שפתיים דקות יותר ושיער שחור. אם למישהו יש מושג?

אה ויש עוד אויבים

מגנטו יוצר חבורה חדשה, אם אתם רוצים לדעת למה רק תבקשו, והחבורה כוללת את מגנטו עצמו, סייברטות´, פיירו, גמביט וקולוסוס. מיסטיק מנהלת באותו הזמן את האחווה, ומוסיפה לאחווה חברה שלה: וואנדה מקסימוף - scarlet witch. אבל רגע, רגע, רגע? למי עוד קוראים מקסימוף? לקוויקסילבר!!! הם אחים!!! ומגנטו הכלב האכזרי נעל את וואנדה במוסד כזה כשהייתה קטנה מכיוון שלא יכלה לשלוט בכוחותיה. כשהוא אומר לה את זה, היא אומרת לה you never saw me angry........until now!!!! ותוקפת אותו. זה סיפור מאוד מאוד ארוך, ההעלמות של הפרופסור והחבורה החדשה של מגנטו והרובוט הענק שמגנטו יוצר כדי לגרום לאקס מן ולאחווה להילחם בו, כך שהעולם ידע על מוטנטים. רובוט מאתר מוטנטים. לצערו של מגני, גם הוא מוטנט. הרובוט תוקף אותו. וואנדה נועלת את הכוחות שלו והוא מת. האמת שהוא לא מת, אחיה הבוגד מבצע הצלה של הרגע האחרון. טוב זה סיפור ארוך, ומשני הפרקים האחרונים של העונה השנייה והפרק הראשון של העונה השלישית שיש לי, תאמינו לי שלא מבינים מספיק.

ThePope

New member
כדאי שתשים ../images/Emo58.gif יש כאן כמה שעוד

לא ראו את כל הפרקים וד"א
מגנטו לא יוצר את הרובוט הזה הרובוט הוא מהניצבים ובנה אותו זה שחטף את וולברין

וואלה!

זאת ג´וביליישן לי.... אני אוהב לקרוא לה ככה.... תודה שהזכרת לי את ג´ובילי בכלל! ותודה שתיקנת אותי עם הבזרקר...

YONI567

New member
זה ממש לא הגיוני מה שרשמת לגבי גמבי

גמביט וקולסוס, כי ...
אם הם רעים בסידרה (מה שבטוח לא נכון ופשוט לא הבנת כלום, מצטער!!! :( ) אז זה נוג את כל חוברות הקומיקס והסידרה הישנה, זה פשוט לא הגיוני, גמביט וקולסוס ממש לא רעים!!!!!!!!!!!

למעלה