דמדומים 3 eclipse ביקורת!../images/Emo88.gif
אוקיי אתמול ראיתי את הסרט בקולנוע והרגשתי שאני צופה בסרט ילדים! את הספר למען האמת אהבתי יותר. סה"כ סרט נחמד להעביר ערב לא יותר מזה, ולהגיד לפחת נתתי צ'אנס מבחינת אפקטים התאכזבתי זה היה נראה מאוד מצועצע כזה ולא אמיתי. ההתייחסות לערפדים כאל קרחונים קפואים ששוברים אותםפ הציקה לי. אני לא אספיילר הרבה למען אלו שלא ראו, למרות שאני לא חושבת ששווה לראות בקולנוע אהבתי. את השחקן של ג'ספר שלדעתי מי שגנב את ההצגה היה ג'ספר! עם הלוק של הלואי הזה והסיפור עבר שלו, הוא היחידי בסרט שהזכיר לי משהו קרוב הכי לערפד חחח מבחינת לוק והתנהגות. גם רוזלי הייתה יותר נסבלת, לא התלהבתי ממש מסיפור העבר שלה אבל יחסית לסרטים הקודמים הדמות שלה עברה שיפור. הוולטרי- יש שמה אחד פשוט מושלם
האח שמה וואוו הסצנו המועטות שלהם היו נחמדות ג'ייקוב והזאבים- אהבתי את המשחק של ג'ייקוב, לא מגיע לו מה שבלה עושה לה, עדיף לו בלעדיה חח היו קטעים קצת דרמטים מידי לטעמי בהתעמתות בין אדוארד וג'יקו, למרות שהיו יציאות משעשעות בניהם אבל ללא ספק ג'ייקוב עדיף עלי בהרבה מהדמות של אדוארד המושי מושלם ובלה המאוסה שלו, ואם אני מעדיפה בפעם הראשונה איש זאב על פני ערפד.. זה אומר משהו. צ'ארלי- חח אחד השחקנים המצחיקים בסדרה, למרות שלא ממש התמקדו בו הוא עדיין משעשע אותי בתגובות שלו. ויקטוריה- התאכזבתי! שינו את צבע השיער שלה! למרות שהיא אחת היחידות שהפיחוו קצת חיים בסרט לדעתי היא וריילי. לא אהבתי! הפריע לי בעיקר שבסרטים הראו שערפדים יכולים להכנס בבית ללא הזמנה, וגם בסרטים הראשונים, הרי ויקטוריה או ג'יימס מעולם לא הוזמנו ע"י בלה והם נכנסו והריחו את החפצים שלה. אדוארד- פעם מתחסד תמיד מתחסד ויפה נפש אני פשוט שונאת את הסמרטוטיות שלו ואת האוברפרוטקטיב שלו אל בלה, הוא צריך לקבל טיפול ואני לא מצליחה להתחבר לדמות לא בסרטים הקדומים ובטח לא עכשיו. בלה- לא אוהבת את הדמות שלה גם, היא מעצבנת אבל הסרט הזה היא הייתה הרבה פחות פאתטית, כנראה כי אדוארד לא עזב אותה אבל בכל אופן הקטעים שהיחידים שאהבתי היו הסצנות שלה עם ג'ייקוב
לסיכום: סרט נעורים נחמד לא יותר מזה, ראיתי טובים בהרבה יותר, לא ממש שווה בשבילו ללכת לקולנוע לטעמי, עדיף לצפות בו בבית והוא בעיקר בשביל להעביר ערב ולסמן V ברשימת הצפייה.
אוקיי אתמול ראיתי את הסרט בקולנוע והרגשתי שאני צופה בסרט ילדים! את הספר למען האמת אהבתי יותר. סה"כ סרט נחמד להעביר ערב לא יותר מזה, ולהגיד לפחת נתתי צ'אנס מבחינת אפקטים התאכזבתי זה היה נראה מאוד מצועצע כזה ולא אמיתי. ההתייחסות לערפדים כאל קרחונים קפואים ששוברים אותםפ הציקה לי. אני לא אספיילר הרבה למען אלו שלא ראו, למרות שאני לא חושבת ששווה לראות בקולנוע אהבתי. את השחקן של ג'ספר שלדעתי מי שגנב את ההצגה היה ג'ספר! עם הלוק של הלואי הזה והסיפור עבר שלו, הוא היחידי בסרט שהזכיר לי משהו קרוב הכי לערפד חחח מבחינת לוק והתנהגות. גם רוזלי הייתה יותר נסבלת, לא התלהבתי ממש מסיפור העבר שלה אבל יחסית לסרטים הקודמים הדמות שלה עברה שיפור. הוולטרי- יש שמה אחד פשוט מושלם