דמבלדור

the ror

New member
כשדמבלדור זימן את האגריד עם פטרונוס

בספר הרביעי ליד מקום הירצחו של קראוץ האב. אבל לא כתוב שזה עוף חול אלא רק דמות שעפה לכיוון בקתתו של האגריד...

לא נראה לי.

שדמבלדור אנימאגוס(למרות שהוא יכול). מהסיבה הפשוטה: שהוא לא צריך את זה,כי הוא מאוד חזק והוא יכול להסתדר גם בלי זה. זה גם מאותו סיבה שוולדמורט לא אנימאגוס,כי הוא לא צריך את זה. לפי דעתי צריך לשאול למה אוכלי המוות לא אנימאגוסים(זה היה עוזר להם לברוח מאזקבאן כמו סיריוס).

ענבאך

New member
לא.

כי הרמיוני חיפשה בשנה השלישית אנימאגוסים, ובמאה האחרונה היו משהו כמו שבעה ומקגונגל הייתה אחת מהם. אם גם דמבלדור היה אז היא הייתה מציינת בטוח. נראה לי מאד לא סביר שהוא אנימאגוס לא רשוםץ

בספרים מזכירים

4 לא רשומים ורק אחד רשום (מקגונגל). כלומר יש סיכוי לא רע שיש עוד לא מעט אנימאגים לא רשומים שמסתובבים בשטח. אני לא אומר שדמבלדור אנימאגוס, אבל הוא לא אחד שהולך על פי הכללים (ע"ע הדרך בה הוא נלחם מול מי שבא לעצור אותו בספר החמישי). לכן לא הייתי פוסל לחלוטין את האופציה שדמבלדור יכול להיות אנימאגוס

לא (../images/Emo58.gif בחתימה)

קרום עשה קסם לשינוי צורה על עצמו. הוא הפך לחצי כריש (רק חלק עליון). זה שונה לגמרי מאנימאגוס שיכול להפוך לחיה אחת כרצונו וחזרה. מטבע הדברים שינוי הצורה של קרום מוגבל בזמן. ראינו שזנב תולע מסוגל להיות בצורת החיה שלו 3 שנים

למעלה