דמבלדור.

aragog

New member
נובסדר

אז לא עם השרביט של הארי, עם שרביט אחר שהוא תאומו של סורוס.

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

הוגוורטס בטח ייסגר בשנה השביעית, כך שאולי... איכשהו... תגיע ההגיגית למכתש גודריק? אולי דמבלדור השאיר אילו הוראות להארי או כל מיני דברים כאלה כזכרונות ושם בהגיגית?

ענבאך

New member
../images/Emo31.gif

דמבלדור לא יהיה רוח, זה פשוט לא מתאים לו. באיזה מקום הוא אומר "לאנשים עם מוח מאורגן המות נתפש כחוויה." או משהו בסגנון. אין לו סיבה לחזור כרוח לדעתי, ואם לא אז איך? זה כמו שלא האמינו שסיריוס מת, אבל לא נראה לי שזה הסגנון של ג'קר להחזיר אותו פתאום

avinoam edry

New member
הוא (ספוילר )

מת אי אפשר להזיר אנשים לחיים לא את סיריוס ולא את דמבלדור נכון שזה ספר פנטזיה אבל זה לא מתאים לעולם של הארי פוטר ומלבד זאת יש סיבה למה היא ארגה אותם בשביל שהארי יתמודד נגד אדון האופל לבד אני יחזור על זה שוב : הוא מת אי אפשר להזיר אנשים לחיים לא את סיריוס ולא את דמבלדור נכון שזה ספר פנטזיה אבל זה לא מתאים לעולם של הארי פוטר ומלבד זאת יש סיבה למה היא ארגה אותם בשביל שהארי יתמודד נגד אדון האופל לבד מספיק עם ההכחשה !! הצתרפו למאבק נגד המכחישים

כרמל 1

New member
משהו שדמבלדור אמר בספר השלישי

(בסוף): "אני לא רוצה שום זיקה מיוחדת לפטיגרו!" אמר הארי. "הוא בגד בהורים שלי!" "זהו הקסם בצורתו העמוקה ביותר, הסתומה ביותר, הארי. אבל האמן לי... עוד יבוא היום שבו אולי תשמח מאוד על שהצלת את חייו של פטיגרו." ... והספר השביעי הוא כמובן המקום לזה... לא ידעתי לאן לשרשר ד"א :]

guy li

New member
דרך אפשרית

לדעתי, אם ניתן ליצור קשר עם אדם מת, יש רק מקום אפשרי אחד, וזה בלונדון. ליתר דיוק, במשרד הקסמים, מחלקת המיסתורין, בהיכל המוות - דרך הפרגוד.

guy li

New member
ד"א, תגובה ראשונה שלי בפורום

למרות שאני קורא בו די הרבה.

למעלה