דמבלדור.

Roonil Wazlib

New member
גם אני חשבתי ככה אבל

זה לא. אמרו המון פעמים שאיאן מק'קלן ישחק את דמבלדור 2 (בסרטים 3-7), וגם אני חשבתי שזה נכון, אבל יום אחד נתקלתי בשמו של השחקן. תבדקו

ToryMaster

New member
המהמהמ

אני תוהה מה לא ברור בבקשה שלי שתפנו לפורום הסרט?

Gizmo16

New member
נו, אבל זה ברור../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

בתוך ההגיגית נראה אותו כולזמן

SandEater

New member
לעזאזל, לאן השיחה הגיעה >< ../images/Emo58.gif

הממם, אני לא מדבר בהגיגית, אני מדבר במצב שהוא יוכל לדבר עם הארי. אני גם לא מדבר על התמונה, אני חושב שיהיה משהו אחר. לא כדמבי הלבן, אולי משהו בסגנון >< רק שגאנדרלף גם לא ממש מת, אז זה שונה. וזה לא אותו שחקן. :]

SandEater

New member
../images/Emo58.gif

הוא כן, אבל איך להסביר? כמו שאפשר לחזור בתור רוח? אז הוא בטוח ימצא עוד שיטה או משהו. רוח הוא לא יהיה, כי רוח זה מי שמפחד מהמוות. ודמבי, לא פוחד.

ykay

New member
../images/Emo45.gif כן, ברור...

יש את התמונה בחדר המנהלים, יש את הקלפים בצפרדעי השוקלד, והכי חשוב, דמבלדור הבטיח לספר להארי מה קרה ליד שלו, ואיך, ודמבלדור תמיד מקיים את ההבטחות שלו !!!!

J Halliwell

New member
הוא כן סיפר לו....../images/Emo58.gif

הארי רואה את הטבעת של סליטרין במשרד של דמבלדור ושואל אותו מתי הוא קיבל אותה. דמבלדור עונה לו שהוא השיג אותה כמה ימים לפני שהוא בא לקחת את הארי מהדרסלים. הארי אומר לו בתגובה: "אז זה בערך באותו זמן שנפגעה היד שלך, נכון?" ודמבלדור עונה לו שכן. וכמה פרקים אח"כ דמבלדור מספר להארי איך הוא גילה את ההורק' שבטבעת וכמה קשה היה להשמיד אותו....מכאן ניתן להבין שידו של דמבלדור נפגעה במהלך הקרב בהורק'

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

צריך ספוילר בכלל?? נראה לי שדמבלדור השאיר זכרונות שהוא רוצה שהארי יראה בהגיגית לפני שיצאו אל המערה, כי ידע שזה יהיה מסוכן..

SandEater

New member
הכל הגיוני.. ../images/Emo58.gif

אבל כמו שאמרתי, לא התכוונתי בתמונה במשרד, לא בהגיגית, ולא בצפרדעי שוקולד. קודם כל, אני מדבר על פנים מול פנים, לא הגיגית, כי אז הוא לא יוכל לדבר, הגיוני שהוא השאיר לו זכרונות לפני שהוא מת, אבל הוא לא הולך להוגוורטס, ומאיפה תהיה לו ההגיגית? בתמונה במשרד, גם לא הגיוני, כי מצוין שהוא לא יילך להוגוורטס בשנה הזאת. צפרדעי שוקולד, לא חושב.. אני מתכוון דרך אחרת, שרק קוסם גדול כמו דמבלדור, יוכל למצוא. קפיש?

mbar30

New member
אולי המראה שהשאיר סיריוס בלאק

תשמש לדו שיח עם המתים????? אולי פריור אינקנטטם עם השרביט של סנייפ?

Pr0NgS

New member
אי אפשר שיתקיים התופעה הזאת

עם השרביט של הארי חוץ מעם השרביט של וולדמורט, מכיוון שפוקס נתן רק שני נוצות. חשוב מאוד לדעת שהתופעה של הפיכת הכשפים היא מאוד מאוד נדירה ואי אפשר לסמוך שזה יופיע פתאום אחרי שאנחנו יודעים מה המקור שלה.

mbar30

New member
בשביל זה אנחנו צריכים את הזקן

מחנות השרביטים שנעלם אולי זה קשור להעלמותו הוא היחיד שיכול לספר מה היה בשרביט של סנייפ וכבר גילינו שהכל אפשרי בספרים...... וכל מידע שניתן לנו הוא חשוב אח"כ...האקדח המעשן

Pr0NgS

New member
הזקן מחנות השרביטים, אוליבנדר

אמר שהליבה של השרביטים של וולדמורט ושל הארי הם מאותו עוף חול שהביא רק שתי נוצות, רק שתי נוצות. אנחנו יודעים שצריך אותה ליבה מאותו יצור לשרביטים אחים, ויש רק שני שרביטים אחים. מסקנה: לסנייפ אין ולא יהיה נוצת עוף חול מפוקס בחיים, ולכן לא יקרה שום פריורי אינקנטאטאם בינו לבין הארי.

SandEater

New member
ואם היית קורא את הרביעי בקפידה

היית שם לב שרק עם שרביטים אחים אפשר לעשות את זה. כלומר, לא יהיה :p

למעלה