דמבלדור

wissenly

New member
נצל"ש מה אתם אומרים?../images/Emo58.gif

מה דעתכם שההורקרוקס האחרון יהיה... הארי? שכדי להרוג את וולדמורט, יצטרכו להרוג את הארי...

כרמל 1

New member
yup ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

ה-H האחרון צריך להיות המשרה להתגוננות מפני כוחות האופל

Aragollum

New member
אין מצב../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

ההורקראקס האחרון הוא הסקרוט פוץ-תחת האחרון של האגריד, שכולם חושבים שהוא מת, אבל בעצם מודי עין-הזעם גנב ונתן לוולדמורט, כדי שוולדמורט יוכל להפוך להורקראקס
הכל מתחבר
זה בערך שווה למידת ההוכחות שיש לנו לתיאורית ההארי-הוא-הורקראקס. באותו אופן, יכולתי להכריז שהגרב המשומשת שהדוד ורנון הביא להארי במתנה לחג המולד היא הורקראקס. או לחילופין, שהנחיר השמאלי של זנב-תולע הוא הורקראקס. כדי לקבל נימוקים טיפה יותר משמעותיים ללמה הארי הוא לא הורקראקס, את מוזמנת להריץ חיפוש על הנושא בפורום =] מאמר גדול שאני מכין על הורקראקסים יפורסם כאן ברגע שיהיה לי כוח לסיים אותו

avinoam edry

New member
עזוב אותך (ספוילר) '(S)'

ההורקרס האחרון הוא צו צאנג!!! ואפילו אם היא לא צריך להשמיד אותה למישהו יש עוד רעיונות הזוהים להורקרקסים

תשמע... הגעתי למסקנה...../images/Emo58.gif

שההורקרוס האחרון הוא... שים לב!!!!! העז של אבפורת'!!!!!! למרות שגם יכול להיות שזה העט צטט אותך של ריטה סקיטר... כי יש לו צבע ירוק חומצי מגניב...

lol lypop

New member
בלההה../images/Emo58.gif

אם אני הייתי ולדמורט לא הייתי רוצה שישימו חלק מהנשמה שלי בתוך עט ששריטה מכניסה לפה..כאילו..איך אפשר לודא שהיא מצחצחת שינים?

Rukia

New member
לא !~ הנחיר ה*ימני* של וורמטייל !~

[לא השמאלי >.>]

scudnick

New member
../images/Emo58.gifההורקרוקס האחרון הוא...

ליאת!!! כן, בתוך המנהלת היקרה [והאלוהית
] שלכם יש חלק מנשמתו של הלורד "וולדימשמו"!! אכן כן.

Marth Darunia

New member
נשמע מאוד הגיוני, אבל ../images/Emo58.gif

זה בדיוק ההפך ממה שהנבואה אומרת

G e o r g i a

New member
כן, כבר שמעתי את התיאוריה הזאת....

בצורה מורחבת. אנשים נוטים לשכוח שוולדמורט כבר ניסה להרוג את הארי כמה פעמים.

G e o r g i a

New member
אני דווקא חשבתי ש...../images/Emo58.gif

הרעל הזה עושה הזיות.
ככה לפחות התרשמתי... אבל אולי טעיתי (סיכויים גדולים. וגם סיכויים קטנים). די, כ"כ הרבה דברים אנחנו אמורים לגלות על דמבלדור בספר השביעי, שפשוט לא הגיוני שהוא לא יחזור. הרי לא יכול להיות שאת הכל נגלה דרך מישהו אחר...או שכן? ...או שמשהו יחזיר אותו, או שהוא לא באמת מת. או שלא...

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

הוא בתמונות המנהלים המנוחים במשרד של מקגנוגל, הוא מת... אבל איזושהי דרך שג'ו חושבת עליו ואף אחד אחר לא זו תהיה התשובה לאיך נדע... בטוח

למעלה