דמבלדור מת!

אולי הוא מת כדי לחפות על סנייפ?...

חשבתי על זה, אולי דמבלדור מת כדי שסנייפ לא ימות? הרי אם דמבלדור לא היה מת סנייפ היה מת בגלל הנדר שהוא נדר לנרקיסה... או שבכלל וולדמורט היה הורג אותו אולי הוא ביים את המוות שלו, או שהוא הקריב את עצמו כי הוא רצה שסנייפ ימשיך לרגל אצל וולדמורט ובסופו של דבר יעזור להארי לחסל אותו לחלוטין?... הרי סנייפ נמצא עמוק בתוך אוכלי המוות ויודע על מה שוולדמורט עושה...

InBaR 85

New member
אם בסוף סנייפ יהיה טוב

זה יהיה מבאס

Octavarium

New member
לא זכור לי

שסנייפ נדר להרוג את דמבלדור הוא נדר להציל את מאלפוי (שוב... לא לעזור... להציל) ככה שמותו של דמבלדור לא קשור לנדר הכובל הוא יכל גם פשוט להגן על מאלפוי

לא אומרים לנו בוודאות מה המשימה של

מה המשימה של מאלפוי, סנייפ נדר נדר לבצע את המשימה במקומו אם מאלפוי יכשל אנחנו מסיקים שהמשימה היא רק להרוג את דמבלדור יכול להיות שיש תוספת למשימה או שזאת בכלל לא הייתה חלק מהמשימה. מה המניע של וולדמורט להרוג פתאום את דמבלדור הוא יכול היה להרוג אותו לפני שהארי נולד ובספר החמישי ואפילו אם הוא מאוד היה רוצה ברביעי. לדעתי המשימה של מאלפוי הייתה לא רק להרוג את דמבלדור אלא עוד משהו

yoelel

New member
או...

או שאולי המשימה של מאלפוי הייתה להכניס את אוכלי המוות להוגוורסט.. ואחד מהם היה צריך להרוג את דמבלדורר...

tamar05

New member
אבל נרקיסה אומרת שאפחד לא הצליח,

אפילו אדון האופל לא. אז נראה לי שהכוונה היא שהוא יהרוג את דמבלדור.

Ayelet Potter

New member
אבל גם אפחד לא הצליח

להכניס אוכלי מוות להוגוורטס
אבל גם לי נראה שהמשימה שלו הייתה להרוג את דמבלדור

Marth Darunia

New member
תיקון טעות

אוכל מוות אחד, ברטי קראוץ' ג'וניור שמו, דווקא כן נכנס להוגוורטס פעם, ואפילו התיישב לאכול ארוחת ערב עם צוות המורים. חוצמזה, מבחינת וולדמורט, סנייפ הוא אוכל מוות. והוא בהוגוורטס.

אדם חדש

New member
הוא לא באמת מת

הוא רק התעייף מכל הדיבור המתיש והמשעמם עם מאלפוי אז הוא הלך לישון, וכדי שאף אחד לא יפריע לו לישון שמו אותו בארון שיהיה לו שקט וחשוך.

yoelel

New member
משכנע...

אפילו הוא אמר שהמוות זה יהיה כמו ללכת לישון אחרי יום ארוך מלא הרפתקאות..

אדם חדש

New member
כן רק שמבקום להזיל ריר על הכרית

יש מבט ריקני בעיניים וריקבון הגוף. חוץ משני אלה לישון ולמות זה בדיוק אותו הדבר.

yoelel

New member
כן...

והארי אמר שמתי שדמבלדור היה נראה מת...לולא הזוית המשונה של הידיים שלו או משו כזה...

קקטוסץ

New member
דמבלדור בטח שכב בארון שלו וצחק

כל הדרך לקבר על אלו שבאו להלוויה שלו והיו בטוחים שהוא מת.

מה פתאום??

במיוחד הוא לא צחק בכלל.... הוא היה עצוב מאוד שהיה צריך להגיע למצב כזה.... לעשות הצגה שהוא מת ובעצם הוא היה חייב להימלט אני בטוחה שהוא אפילו בכה על הארי וחבורתו ועל המסע הקשה והכואב שהארי יצטרך לעשות אותו אם הוא בחיים... אבל שהוא יצחק על שעושים לו לוויה? בחייך....

למעלה